66

ПСИ МРЖЊЕ
 

На крају читања овог текста можда ћете се осетити повређеним и љутим, но, неке ствари треба рећи, без обзира на цену.

Пси као „најбољи човекови пријатељи"(?!), са Нижег Емоционалног Плана свакодневно каналишу толико енергија мржње, да то не можете ни да замислите и то најчешће само зато, јер сте се дрзнули да прођете „њиховом улицом". У вибрацијском смислу мржња је на веома ниском нивоу, па ниjе чудно што се особе које се препусте њој могу спустити на ниво животиње, јер милијарде паса огромном количином мржње – као енергетским агресивним стимулансом, утичу на читаво човечанство.

Многи се питају зашто се толико бриге поклања псима, док су милиони сиромашних препуштени улици. Да ли су страх, трауме и живот трогодишњег детета, бремените жене или немоћне старице мање вредни од живота једног пса, јер напади на њих пролазе потпуно некажњено.

Иако ружан и зао, одговор наслућујете – једноставно речено, потребно је на сваки могући начин подићи степен негативних енергија на планети, како би човечанство остало заточено на физичко-емоционалном нивоу.

„Па, нећемо ваљда побити псе да би се спасили мржње"? - помислићете.

Не, јер нема потребе за тиме.

Толико пута смо то већ рекли да смо постали досадни, но, ризиковаћемо: у духовности све промене наступају спонтано, постепено и пријатно. Решења вам нећемо наметати, јер нам је то страно, већ ћемо повремено и у доброј намери указивати на грешке које су вам животе претвориле у патњу. Силе што иза тога стоје опасне су и зле, јер имају зацртан циљ – трајно уништење духовности на Земљи и држање човечанства на физичко-емоционалном нивоу деловања и у постизању тог циља ништа што може помоћи да се он оствари није безначајно, а да се не употреби.

 

СЛИЧНО:
1. ПСИ МРЖЊЕ
2. О МАЧКАМА


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.