66
О ПРОЦЕНИ ЕФЕКТА ШТЕТЕ ПОЧИЊЕНЕ ОД СТРАНЕ СРБИЈАНАЦА ЦРНОГОРЦИМА И РУСИМА

Оливере, знате да се ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, никада не мешамо у животе Деце Земље, нити подржавамо једну државу/народ, против друге државе/народа. Ми смо увек и свагда за мир, разумевање и сарадњу међу појединцима, народима и државама које постоје на планети Земљи.

Но, овакав наш став познат је од раније и не представља разлог, тј. повод овог каналисања. Повод је ваш закључак од пре минут-два, који се односио на - цитирамо: "... да су Србијанци успели да у потпуности исламизују Црногорце. Сада су у обраду узели Русе и када заврше са њима, у наредних 300 година на Балкану неће моћи да се чује ни једна руска реч".

Морамо рећи - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да сте веома напредовали у области разумевања односа међу људима и народима који постоје на планети Земљи. То свакако није ваш основни задатак, али је таква врста активности веома значајна. Тај значај Оливере можда вама измиче, јер сте од стране србијанског, црногорског и америчко-европског католичког Гестапоа блокирани у испољавању ваше Сврхе Живота, но, верујте нам на реч, а ви знате да ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, увек говоримо Истину,  да се и те како обраћа пажња од стране оних који прате догађања широм света. 

Ти - назваћемо их "Пратиоцима", поседују такав извор моћи на планети Земљи, да нам је у неку руку непријатно говорити о томе. То свакако не значи да они представљају претњу опстанку Деце Земље, већ да су у питању тако напредне индивидуе, да је то веома тешко представити вам - односи се на Гестапо-агенте, не на вас Оливере, на неки вама разумљив начин. Из тог разлога суздржаћемо се од даљег, тј. детаљнијег описа њихових особина и активности.

Овом приликом Оливере, желеле бисмо - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да вам скренемо пажњу на понашање локалних Гестапо-агената према вама, које је у границама толеранције - гледано са њихове тачке гледишта, наравно. То значи да све лоше што вам се дешава у Црној Гори, представља минимум непријатности којима морате бити изложени док сте "на мерама".

А "на мере" су вас ставили агенти америчко-европског католичког Гестапоа.

У нади да смо вам овим каналисањем додатно појасниле стварност у коју сте уроњени и коју проживљавате из дана у дан, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и брз опоравак од повреде, у Црној Гори.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

19 април 19-те године еона Водолије - Подгорица/Црна Гора