65
ЖЕНЕ-РОБОВИ

Иако у свему исте, жене су вековима понижаване и потчињаване од стране мушкараца трпевши огроман бол и патњу, и мада им се положај током протеклих 100 година поправио, широм света на њих се и даље гледа као на нижа бића послушна и погодна за рад, одржавање домаћинства, рађање деце и секс. Све друго, све што их чини особама вредним поштовања, бачено је под ноге челника данашњег света, јер интереси које моћници имају, важнији су од права на достојанствен и хуман живот милијарди жена. Људскост, која је често страна вашој врсти и овога пута поклекла је пред похлепом и болесном жељом за освајањем света.

А оне – мајке, супруге и сестре, у болу и покори проживљавају деценије мукотрпног живота. Никада ваше друштво неће бити савршено до краја, али да је у новом миленијуму на свету толики број жена-робова, није за похвалу вашој врсти, јер уместо да решавате животно важне проблеме, ви планирате како да једни другима дођете главе и сву моћ приграбите за себе.

Лудило што испуњава моћнике неће престати скоро, ако свако од вас не предузме нешто да га заустави. Снага није у јачини, већ у броју – један прутић је слаб и ломљив, али је сноп прутића несаломљива препрека за било кога. И ту је ваша снага – у буђењу свести, након које следи уснопљавање у правцу у коме осетите да треба да делујете, јер све већи број Развојних Свести буди се жељних промена и преокрета на планети. Сувише дуг и сувише болан био је период који је за вама, па је сада сазрело време да се нешто предузме.

Као што знате ми нисмо за примену силе, већ за еволутивну промену свести, а она је увек спонтана и постепена. У томе је значај циља који имате пред собом и нико вам не мора давати упутства, јер свест многих већ се довољно уздигла како би схватили да разлике које постоје међу народима нису непремостиве. Довољно је да ви који јасно осећате титраје Духовног Плана, искорачите и многи ће ослушкивати одјеке ваших корака.
 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова