65   
ИСТИНА О КАСИРКИ ВЕСНИ - ЗАВРШНО ПОГЛАВЉЕ

Оливере, подсетили сте се на обећање дато србијанским Гестапо агентима од пре неколико година, које се тицало Гестапо-агенткиње познате под називом "касирка Весна".

Касирка Весна вам је задала пуно проблема Оливере, но и поред свега лошег што вас је задесило са њене стране, можемо рећи - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да сте добро прошли - да се тако изразимо.

Наиме Оливере, ми -Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, у то време каналисале смо вам информације које су говориле о жртвама које је касирка Весна оставила за собом пре него што је почела "да ради" вас и у питању су биле четири жртве: један је постао хронични алкохоличар, други се оженио и стално злоставља супругу, док су остала двојица извршили самоубиства.

Ви сте Оливере 7 (седам) година након што сте каналисали претходно поменуте информације, одлучили да их објавите на сајту у виду кратког под-коментара, наивно мислећи да ће то полицијским инспекторима бити довољан траг који ће их водити откривању злâ, која чини претходно поменута касирка Весна.

Но, оно што у то време нисте знали Оливере, јесте да је касирка Весна принцеза Психокинетичких Енергетских Вампира потеклих из лозе свештеника Србијанске Православне Цркве, и да као таква аутоматски заузима високу позицију у хијерархији агената србијанског Гестапоа.

Прича о Моћи пуна је гадости и зла Оливере, и што Моћ коју нека особа/организација/нација има већи,тј. шири дијапазон-спектар испољавања, и што је њена јачина деловања већа, тиме су гадости и зло у особама/организацијама/нацијама које генеришу ту Моћ, веће и "садржајније" - да се тако изразимо.

Из тог разлога касирка Весна и поред лепог изгледа, који представља копију ваше, тј. србијанске глумице Анице Добре* из периода када је била на врхунцу своје женске лепоте, она - касирка Весна, изнутра је испуњена великом количином гадости и зла.

Стога ваш "сусрет",тј. подметање касирке Весне у самопослугу надомак куће у којој сте ви тада становали Оливере, није било могуће избећи, јер где год да сте се преселили, они би вас нашли и подментули вам је у неку од продавница/самопослуга у којој бисте најчешће свраћали.

Систем напада који је развио србијански Гестапо тако је рафинирано-бруталан, да би им на томе позавидели и нацисти из католичког Гестапоа, но и поред тога Оливере, ви сте релативно неповређени успели да преживите сусрет са Гестапо-агенткињом и Психокинетичким Енергетским Вампиром, познатом под називом "касирка Весна".

Касирка Весна је од тада Оливере напредовала у хијерархији агената србијанског Гестапоа и поред тога што када сте ви у питању, није постигла очекивани и жељени резултат. Но, шефови који управљају србијанским Гестапоом нису јој то узели за зло, сматрајући да у њиховом послу - мислимо на Гестапо-посао, свакоме се повремено може десити да доживи неуспех.

Стога је након објављивања каналисања о њој са ваше стране Оливере, донета одлука да се она - касирка Весна, повуче из оперативне употребе - да се тако изразимо, и посвети регрутацији и обуци нових питомаца оба пола, који имају природних,тј. урођених склоности ка психокинетичком енергетском вампиризму. 

Тај њен пројекат до сада није доживео неки велики успех Оливере, јер се вести окултно-парапсихолопшким подземљем шире брзином мисли, што је водило томе да многи који су имали урођених склоности ка претходно поменутим активностима, демонстративно одустану од њиховог развоја и примене, плашећи се да би то по њих и њихове будуће инкарнације имало веома трагичне и тешке последице.

За чудо је да су већина њих били у праву, те да су поступили исправно, што ће им представљати олакшавајућу околност када буде вршена процена онога што су својим несвесним деловањем починили током контакта са другима.

Чинити зло на један несвестан начин има много другачије кармичке последице, од чињења зла на један потпуно свестан и зао начин. Из тог разлога и карма касирке Весне битно ће се разликовати, од карме особа које су имале довољно разума и савести да одустану од примене својих психокинетичких моћи, на начин енергетског вампирисања других.

У нади да смо вам овим каналисањем додатно појасниле стварност у коју сте уроњени и коју проживљавате из дана у дан, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и рад у Црној Гори.

Духовне Енергије Универзума

 

Један број Гестапо-агенткиња које имају делимичну физичку сличност са неком познатом музичком или филмском звездом, подвргавају се серији пластичних операција, психолошком тренингу и памћењу информација, које ће им омогућити да дату особу ископирају до нивоа од 95-99%. Тада оне током оперативног рада подсвесно делују на психу особе коју "раде", у смислу да се она у психо-емоционалном смислу спонтано отвара према њој.

скенови: 1 2 3

ЕНЕРГЕТСКИ ВАМПИРИЗАМ
ИСТИНА О КАСИРКИ ВЕСНИ
ИСТИНА О КАСИРКИ ВЕСНИ - ЗАВРШНО ПОГЛАВЉЕ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

21 октобар 18-те године еона Водолије - Подгорица/Црна Гора