64
ЧИСТАЧИ

После пуних 20 дана, напокон успех да се домогнем нета и поставим пречишћен текст

Много пута током људске историје долазило је до засићења енергијама зла на Физичком Плану ваше планете и оно би било толико јако, да се његово дејство осећало и у остатку Универзума, јер не заборавите да смо сви ми Једно. Како би се овај негативан процес зауставио, Духовне Енергије би слале Развојне Свести Душа које су већ досегле висок степен свог развоја, да се инкарнирају на Земљи, са намером да духовним радом смање утицај злих енергија на Универзум. Те Развојне Свести назвасмо Чистачима.

Као што им име и каже, Чистачи су духовне свести чија је улога веома битна, па је енергијама зла нарочито важно да буду заустављени у свом деловању и колико год да подсећа на трилер, на њих се посебно обраћа пажња, с обзиром на штету коју им могу причинити.

За просечног становника ове планете теме о којима говоримо непознаница су и многи који су их прочитали, били су пријатно изненађени једноставношћу, логиком и истинитошћу која избија из њих. Зато су оне – посматрано са тачке гледишта Eнергија Зла, опасне, јер могу допринети постепеном и постојаном буђењу свести и преласку са емоционално-религијског, на мисаоно-духовни ниво деловања човечанства. У том случају Eнергије Зла губе своје упориште на Нижим Плановима и постепено падају у стање успаваности због недостатка планова са нижим вибрацијама, на којима би могле да се испоље.

Зато су Чистачи опасни по њихов опстанак и пре или касније они ће на неки од неколико већ проверених начина покушати да их зауставе. Обично се не приступа њиховом физичком уклањању, јер то доводи до супротног ефекта, услед спонтаног узвратног дејства Универзума. То је исто као када бисте истрчали пред захукталу композицију воза у намери да је зауставите. У том циљу углавном се користе технике компромитације Чистача, од којих је њихово проглашавање ментално болесним особама једна од проверених. Менталне болнице у земљама које контролише Коалиција, својеврсни су концентрациони логори за особе које су у контакту са нама – Слободњацима и проверен начин да се енергије Истине, Слободе и Љубави протерају са Физичког Плана. Као предуслов пак да се оне у већој мери устале на њему, потребно је да Чистачи духовним радом прочисте Ниже Планове од нагомиланих Енергија Зла.

Вероватно сте приметили сличност са чишћењем сопствене ауре од негативних енергија и она свакако није случајна, јер као што се духовни развој одиграва на личном нивоу, тако он тече и на нивоу читавог човечанства, где они који су напредовали, чисте и олакшавају пут онима који су тек почели да се присећају себе. Ако бисте то упоредили са сложном породицом у којој старија браћа и сестре помажу млађој, сигурно не бисте погрешили.

Већ смо рекли да наша помоћ вама који се духовно развијате – па самим тиме и Чистачима, не може бити другачија осим исцелитељско-развојне, јер нам је природа таква да не нарушавамо туђе слободне воље и да се не мешамо у ваше судбине. Но, понекад делујемо упозоравајуће када се Зло превише осили и то на једини дозвољен начин – путем Истине. Ово вам може бити од помоћи, али и на штету, јер откривање истине о нечему или некоме – нарочито припадницима Коалиције, може покренути нови круг вашег злостављања, а како сте сви ви бића слободне воље, чак ни ми не можемо предвидети шта све из тога може произићи.

Зато је Пут Истине за све који га прихвате болан и проблематичан, али уједно и пут који вам широм отвара врата Духовног Плана, јер нико не може успоставити трајан и јак контакт с њим, док енергије Истине претходно не очисте негативности из његове ауре. Стога, одлука је као и обично на вама. Ви бирате време, начин и брзину којом ћете напредовати путем духовности. Ми смо ту да вас увек и у свакој прилици искрено и постојано подржимо у напорима да се вратите тамо одакле сте и потекли – у срце Искре, која вас је изњедрила на Нижим Плановима. Знајте да љубав и пажња коју вам посвећујемо – нарочито Чистачима, неће бити олако схваћена и заборављена, јер они који се једном повежу с нама, вечно ће бити део свести Слободњака.
 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова