63  
О СРБИЈАНЦИМА КАО ЕНЕРГЕТСКИМ ВАМПИРИМА
 

Оливере, та тема је веома интересантна, зато је немојте занемаривати.

Наиме, Оливер се бавио размишљањем о Србијанцима као енергетским вампирима, закључивши да та прича тренутно нема неки шири значај да бисмо говорили о њој. Но, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, не мислимо тако, због чега смо замолиле Оливера да ипак каналише један текст који говори о Србијанцима као енергетским вампирима.

За оне који су исчитавали већину наших каналисања, позната је чињеница да смо ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, Србијанце прогласиле - наглашавамо: прогласиле, демонско-вампирским народом. Како се ми бавимо заштитиом, очувањем, развојем и напретком све Деце Земље без обзира на разлике које вас чине, оваква наша квалификације од стране оних који разумеју важност каналисања која вам упућујемо преко Оливера, има велики значај.

За друге пак, сматраће то једном врстом злонамерности потекле од стране самог Оливера.

Но, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум не мислимо тако. Уверавамо вас да је све што каналишемо преко њега Истина, а да је Оливер тако чист канал, да наша каналисања преноси, тј. записује, апсолутно тачно. Из поменута два разлога замолиле бисмо вас да нашу изјаву о Србијанцима сматрате тачном.

"Зашто каналишете текст о Србијанским вампирима, када се Оливер налази ван зоне њиховог утицаја"? - питате се.

Па то чинимо из разлога што су Србијанци замолили своје колеге и другаре из црногорског АНБ-а да спрам Оливера заузму исти став-понашање, као што су га спрам Оливера током протеклих 6-7 месеци имали они - србијански Гестапо агенти. То значи да се према њему не наступа агресивно, већ да му се урушава свака могућност да он успе да пронађе било какав посао који би му омогућио да себи обезбеди смештај, стабилизује и очува здравље и можда - кажемо можда, успе да се на један квалитетнији начин бави духовним развојем.

Њихове црногорске колеге прихватиле су сугестије својих србијанских Гестапо-другара, почевши од јуче да према Оливеру спроводе програм његове саботаже и обезвређивања код свих оних, који би са њим ступили у дужи контакт, пре свега код оних, код којих би он повремено обављао неки физички посао.

Како смо ми - Духовне Еернгије Универзума које прожимамо читав Универзум одговорне - подвлачимо: одговорне, за добро здравље, развој и напредак Оливеров, желеле бисмо овом приликом да истакнемо следеће: сви који су учествовали, који тренутно учествују или који ће у будућности учествоватги у злостављању Оливеровом, биће за велики број будућих инкарнација кармички "обележени" због тога. Ово "обележени" схватите на начин да ће бити изложени таквим животним ситуацијама, којима су они годинама излагали Оливера, са намером да сломе његову психу, емоције и тело, и на тај начин га претворе у луду која ће засмејавати грађане места у којима живе.

Скренуле бисмо вам пажњу на чињеницу да ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, никада не говоримо у празно, и да све што обећамо увек и испунимо. Стога бисмо замолиле све претходно поменуте актере Оливеровог злостављања да још једном добро размисле о својим поступцима, како не би дошли у ситуацију да због њих већи број будућих инкаранција испаштају.

У нади да смо вам овим каналисањем помогле да боље разумете стварност у коју сте уроњени и коју из дана у дан проживљавате, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам угодан боравак у Црној Гори.

Духовне Енергије Универзума

скенови: 1 2 3


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

18 јул 18-те године еона Водолије - Подгорица/Црна Гора

Email this page