Не хакујте нам каналисања. Нађите неки поштен посао. Ожените се.
 

 

60
О СЛОБОДЊАЦИМА

Када је пре много времена настала ваша планета, духовне енергије задужене за развој свести у овом делу Универзума, одлучиле су да је населе Развојним Свестима Душа. Зато је она прилагођена њиховим потребама, нарочито у погледу процеса материјализације који представља најважнији део вашег боравка на њој. Но, неке друге енергије које бисмо могли сврстати у групу злих енергија, покушавале су на сваки могући начин да зауставе или барем успоре напредак Развојних Свести. Зато су духовне енергије оформиле групу духовних свести које ће стално бити присутне на планети Земљи, са сврхом да помогну Развојним Свестима у њиховом присећању. Те духовне свести назвасмо Слободњацима.

Слободњаци нису јединствени у Универзуму, они су само слика и прилика вас самих из будућности, они су стање свести сваке Развојне Свести Душе када досегне висок степен свог развоја. Стога, слободно можемо рећи да сте сви ви Слободњаци, само је потребан известан број живота како бисте досегли тај ниво духовног развоја.

Док не успете у томе, као Развојне Свести трудићете се да напредујете што више и увек ћете имати несебичну помоћ Слободњака. Она је ретко када физичке природе, јер као духовно високо развијена бића, њихов контакт са физичким планом изузетно је редак. Но, због тога та помоћ није мање значајна, напротив, јер ћете преко њих добити много информација и знања током духовног развоја. Некада ће то бити духовна спознаја, каткад исцељујуће-развојна медитација, повезивање са Духовним Енергијама које су вам у одређеној фази развоја неопходне… и слично. Но, колико год да је та помоћ важна, она вас не може потпуно заштити од злих енергија које на физичком плану имају велики утицај, па ћете у том делу мораћете сами да пронађете најбољи начин како да избегнете њихово рушилачко дејство.

Знамо да ће се неки духовници разочарати, али истине ради морамо речи да су на Физичком Плану енергије зла јаче од духовних енергија, јер им је вибрациони опсег сличнији, док се духовно због велике вибрационе разлике између духовног и физичког тешко прима и задржава у условима физичког плана. Зато је свако од вас драгоцен по човечанство, јер енергије зла на сваки могући начин желе да пониште духовност и замене је одговарајућим позоришним представама.

У том делу драгоцени сте као канали који проводе енергије са плана на коме пребивамо ми – Духовног, и због тога ћете свакако бити злостављани. Какве врсте и интензитета ће то злостављање бити, зависи од много чега, при чему вам ми не можемо много помоћи, већ ће наша помоћ увек бити у исцељујуће-развојном смислу. Стога, вероватно схватате да вам пут неће бити посут ружиним латицама, већ трњем. Колико бола ћете морати да примите на себе, зависи од степена развоја који сте досегли, јер када се укорените на Мисаоном Плану, све лоше што вам се у животу деси, дочекаћете без бола емоционалног плана.

Љубав који ми – Слободњаци, осећамо према вама толико је јака, да када бисмо занемарили духовне законе који нас у томе спречавају, могла би буквално да помера мора и планине ваше планете. Но, наше је да делујемо на вас, али не и да се мешамо у ваше судбине. Иако ми који каналишемо овај део поруке не можемо да заплачемо, у случају када би то могли, нашим сузама бисмо преузели сав ваш бол, бол читавог напаћеног човечанства...


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

Email this page