4   
УПОЗОРЕЊЕ КВИСЛИНЗИМА ИЗ НАЦИСТИЧКОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА

Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, искористиле бисмо ово каналисање да квислинзима који раде за интересе Нацистичког Светског Поретка упутимо неколико упозорења, са надом да ће их они схватити на исправан начин и поступити у складу са њима.

- Прво упозорење квислинзима Нацистичког Светског Поретка односи се на њихово учешће у злостављању Оливера. Више пута до сада истицали смо важност коју он има по нас - Духовне Енергије Универзума и по процесе који се одигравају на вашој планети. Да би ти процеси текли глатко, неопходно је да Духовник који је одређен да буде њихов носилац има Слободу деловања или ако вам је дражи израз, Слободу Испољавања. Уколико му је пак та Слобода ускраћена, самим тиме спречено је Испољавање одређених промена на планети Земљи, које су у складу са новим надолазећим еоном - ером водолије.

Јасно вам је да такво једно понашање представља озбиљно кршење закона Универзума, које за собом повлачи извесну контра-реакцију. Оно што за вас може представљати проблем, јесте чињеница да ће та контра-реакција своје дејство испољити на све Србијанце - односно на читав ваш народ/становништво, јер је злостављање које се спроводи над Оливером организовано и спроведено од стране државе Србије - пре свих, од стране цркве, полиције и режимлија. Како су они легални представници свих грађана Србије, контра-реакција као наш одговор на његово злостављање - и преко њега на злостављање читавог Универзума, односиће се, односно погодиће, све грађане Србије.

Зато бисмо волели када бисте ово наше упозорење већ једном схватили крајње озбиљно.

- Друго упозорење тиче се свештеника и монаха Србијанске Православне Цркве. Више пута до сада - очигледно безуспешно, упозоравали смо србијанску јавност на активности којима се они баве, а које се тичу црне магије. Но, као и када су друге ствари у питању на које смо вам скретали пажњу, ни ова упозорења везана за црну магију нисте схватили озбиљно.

Нама је жао што то морамо да кажемо овако јавно, али не можемо а да не приметимо да Србијанци испољавају прилично низак степен интелигенције и поред тога што међу вама има особа које се могу сврстати у категорију интелигентних и креативних. Но, очигледно је да је њихов број прилично скроман, а утицај који имају на дешавања у друштву никакав.
То наравно не значи да се такав један однос - или боље речено структура друштва, временом неће променити на боље, у смислу да креативни и интелигентни појединци заузму позиције моћи са којих могу усмеравати ваше - србијанско друштво, у правом - развојном смеру, но, то сада нажалост није случај.

Подсетили бисмо вас - везано за оно што смо рекли у претходном пасусу, да они народи који униште свој креативно-интелектуални потенцијал, веома брзо - за неколико стотина година, нестају са политичко-геостратешке сцене света, претворивши се у острва која битишу на минимуму својих могућости. Оно што видимо када сте ви у питању, јесте један такав сценарио.

- Треће упозорење тиче се пекабејаца из србијанског Гестапоа који мисле да својом бруталношћу и недостатком људскости могу сломити некога ко је постао Једно са Универзумом.

Подсетили бисмо вас да су ваше егзистенције - како физичке, тако и егзистенције у сваком другом погледу, за нас - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, попут сламки на ветру који прекрива вашу планету. Стога, немојте мислити да ћемо ми допустити да ваше зло вођено вашим набубрелим Егом заустави промене које се тичу будућности читаве људске врсте. Они који вас охрабрују да нам се супростављате и да наставите са злостављањем Оливера, јесу они чији су умови - или боље речено свести, одавно стављени под контролу Демона.

Те - демонске свести, контролишу њихове умове и присиљавају их да раде управо оно, што директно иде на штету читаве људске врсте и самим тиме, на штету србијанског народа чије националне интересе браните.

Да ли сте одабрали прави начин заштите њихових интереса, требало би да се запитате и то веома добро и студиозно.

- Четврто упозорење упутили бисмо србијанским квислинзима из редова режимлија који веома храбро заступају интереесе Нацистичког Светског Поретка у Србији. Желели бисмо овом приликом са вам скренемо пажњу на чињеницу да ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, нећемо допустити да тај пројекат заживи, јер би тиме људска врста била спуштена на ниво полуживотиња. На који начин ћемо то учинити а да притом не нарушимо законе Универзума, оставите нама да пронађемо решење и приступ том проблему. Оно пак што вам сигурно можемо потврдити, јесте да акција коју ми предузмемо и циљу остварења напретка и развоја људске врсте, увек се заврши у нашу, односно, у корист људске врсте.

Када је у питању заустављање Нацистичког Светског Поретка, ми смо веома - али баш веома, одлучни да не допустимо да тај пројекат заживи. На који начин ћемо то успети - а да притом не кршимо Слободну Вољу оних који тај пројекат спроводе, остаје да се види.

Када све на крају буде завршено, требате знати да ће ваше место бити на оптуженичкој клупи заједно са осталим учесницима и вођама Нацистичког Светског Поретка и да нећете успети да се извучете активирањем приче о "Слоби-Слободи" и бомбардовању Србије. Србија једно време јесте представљала јаку брану надирању Нацистичког Светског Поретка, али су нацисти окупљени у и око Србијанске Православне Цркве сломили дух србијанског народа и увукли га у црнило Нацистичког Светског Поретка. Како се и након 16 година од тог преокрета код Србијанаца није појавио и уздигао импулс за Слободом, очигледно је да су они нацизам прихватили као идеологију свог друштва, на основу чега ће трпети и последице које проистичу из тога.

- Пето упозорење упутили бисмо мајкама и супругама квислинга, које све ово што се дешава са вашим друштвом не одобравају, али које исто тако не учествују активније и одлучније у промени њиховог понашања и доношења одлука.

Желели бисмо ову прилику да искористимо како бисмо их подсетили на улогу коју жене имају у развоју друштва и да их оставимо у једној врсти запитаности да ли су оне - мајке и супруге квислинга, на прави начин одгирале свој утицај на њих. Иза сваког успешног човека стоји јака и пожртвована жена, а ко то стоји иза ваших - србијанских квислинга?

Духовне Енергије Универзума


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

13 август 16-те године ере Водолије - Београд/Србија