4   
УЛОГА ИСКРЕ У ВАШИМ ЖИВОТИМА

Питали сте нас Оливере о улози Искре у вашим животима и о њеном односу са Душом, односно са Развојном Свешћу Душе. Ко је кога створио, то јест, ко је генерисан од чије енергије.

Е па ствари стоје овако: Искра је генерисала Душе - тачније речено генерисала је 12 Душа, док је свака од тих 12 Душа генерисала, односно дала део своје енергије како би створила Ембрионе Свести. Ти Ембриони Свести представљају зачеће Развојне Свести Душе, односно зачеће ваше свести.

Стога, улога Искре у вашим животима изузетно је важна, иако је до сада нисмо нешто посебно истицали. Разлог за то је пре свега у томе што је за успостављање контакта са Искром потребан прилично висок ниво развоја свести, који многи медитанти још нису досегли. Ви сте је Оливере једном приликом замолили за исцељење и уверили сте се колико су ефикасне и брзе њене исцељујуће моћи.

Искра је свест коју су генерисале Духовне Енергије Универзума и њена улога је да директно надзире развој Развојних Свести Душâ широм Универзума. Да би тај процес текао што је могуће лакше и функционалније, она је претходно генерисала 12 Душа, којима је одредила задатак да генеришу Ембрионе Свести из којих ће се развити, односно настати Развојне Свести Душâ.

Стога, слободно можемо рећи да су Душе за вас на неки начин мајке, које вас снабдевају енергијама-млеком увек када сте усмерени у позитивно-развојном смеру. Када пак правите грешке, тада ваше вођство преузима Его, што вас аутоматски ставља под дејство узвратне спреге закона Карме.

Наравно да овај закон делује и док сте под вођством Душе, али у том случају могућности да погрешите и некоме свесно нанесете зло, готово су сведене на нулу.

Но, да се још једном вратимо Искри.

Искре су свести генерисане од стране Духовних Енергија Универзума и као такве, има их широм Универзума. Оно што је важно истаћи, јесте да њихов број уопште није велики, а посебно ће вам бити интересантна чињеница-вест, да им је највећа концентрација у региону планете Земље.

Ово свакако не мора да значи да сте ви сада нешто посебно у Универзуму, јер широм Универзума свести се развијају и напредују. Желели смо само да истакнемо да у овом тренутку развоја Универзума, ви - Деца Земље, имате веома важну улогу. Стога, надамо се да ћете успети да схватите важност коју имате у глобалном смислу - мислимо на читав Универзум, а да вас та спознаја истовремено не уљуљка у једној врсти само-сујете.

Оно што вам може правити проблема током духовног развоја, јесу управо сујета и понос. Њихово брисање није могуће остварити само медитацијом, јер су им корени у понашању које проистиче из извесних вредносних ставова. Са овим ће се сусрести свако од вас, а на Оливеровом примеру видели сте како се сујета и понос бришу.

Стога, увек када помислите да је нешто са чиме се сусретнете сувише фино или сувише лоше за вас, знајте да то на вас делују ваши вредносни ставови који се изражавају кроз сујету или понос. Када их уклоните, ваша свест брзо ће начинити корак напред и укоренити се на Нижем нивоу Мисаоног Плана.

Ето, ово каналисање започели смо о Искри, а завршили је са сујетом и поносом, што говори о томе колико је све што се тиче духовног развоја међусобно повезано. Стога када успете да превазиђете неко ограничење на једном нивоу или у оквиру једног дела вашег бића, то ће се позитивно одразити на све његове делове.

Поздрављамо вас, ЉубишаО ИСКРЦАВАЊУ НА МЕСЕЦ И ИСКРИ
УЛОГА ИСКРЕ У ВАШИМ ЖИВОТИМА
О ДАРУ ИСКРЕ УПУЋЕНОГ ВАМ ОЛИВЕРЕ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

17 новембар 16 године ере Водолије - Нови Сад/Србија