4     
РЕЛИГИЈСКА ШИЗОФРЕНИЈА  

 
Свет психијатријских болести толико је разноврстан и широк, да слободно можемо рећи да му нема краја. Из тог широког спектра психијатријских болести и поремећаја, један се нарочито јасно издваја - религијска шизофренија.
 
Шизофренија је психијатријска болест која се изражава расцепом личности на два или више делова и за разлику од духовног развоја који води ка јединству, тј. сажимању и враћању сопствене свести у првобитно стање Једнога, код шизофреније долази до потпуног расцепа или научно речено дифракције.
 
Дифракција као појам новијег је датума и описује стање потпуне расцепљености и раздвојености објекта - у овом случају свести. Када наступи стање дифракције свести, долази до онога што зовемо шизофренијом.
 
Шизофренија као болест која је прилично раширена у данашњем свету, не може бити потпуно излечена, већ се ради на томе да се стање расцепљености сведе на најмању могућу меру и тиме особа колико-толико оспособи за нормално функционисање и живот. Зато психијатри у лечењу шизофреније користе широки спектар лекова, јер у њеном излечењу психотерапија нема никаквих успеха.
 
Да бисмо дали сопствени допринос исцељењу ове болести ми - Духовне Енергије Универзума, оформиле смо програм који ће многима помоћи да се реше ове тешке болести. Тај програм је јаван и отворен, а спроводићете га ви, кроз исцељујуће каналисање. Колико ћете успеха имати у исцељењу зависи од много чинилаца, при чему је способност каналисања најмање важна, јер сте је развили до максимума. Зато будите одважни и самосвесни у наступу и многи који се носе са овом тешком болешћу биће ослобођени њеног терета.
 
Део о епилепсији који вам је пре три године најављен активан је и даље, с тим да што пре морате почети са исцељивањем како би се позитивни ефекти вашег рада одразили на друштво.
 
Препреке које постоје трајаће и током вашег рада, јер свештеници никада неће престати са црномагијашењем и покушајима да трајно униште духовност на Земљи.
 
Добра вест је да су муповци и режимлије схватили куда их религије воде и да су одлучили да пруже шансу духовницима у њиховом покушају да исцеле и помере друштво у позитивном смеру.
 
Све у свему стање је боље него што је било пре него што сте почели са исцељењем и борбом за бољу будућност људске врсте. Будите истрајни у томе што радите и врло брзо резултати и промене које буду наступиле у друштву постаће видљиве читавом човечанству.
 
Као врсти пуно времена вам је требало да досегнете садашње стање свести и чини нам се да сте напокон дошли на позицију са које можете сагледати грешке које сте починли и изабрати прави пут за људску врсту.
 
Нема потребе за журбом и нервозом, јер не касните нигде, већ идете својим путем оном брзином која вама одговара.
 
Толико за сада, а када је у питању религијска шизофренија будите опрезни и пазите се да и ви не доспете у поље њеног дејства.
 
Свако добро вам желимо и видимо се тамо где болести нема и где влада трајно стање пуне свести свих који обитавају на Вишим Плановима.

Духовне Енергије Универзума


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова 

23 децембар 13 године ере Водолије - затвор места  Σουφλί/Грч