3   
О ПОВРАТКУ ТУРАКА НА БАЛКАН

Оливере, упитали сте се какве су намере Турака везано за Балкан, односно за словенско-православне народе који чине његово већинско становништво. С обзиром да ваша запитаност има оправадање у бризи за судбину поменутих словенско-православних народа, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум кажемо следеће:

Турци на Балкан нису дошли како би се бавили бизнисом, јер за тако нешто има много погоднијих региона него што је то Балкан. Турци су дошли на Балкан како би на њему остали, јер попут других освајачко-нацистичких народа и они сматрају да оно што су једном током историје окупирали, заувек припада њима. Ово "заувек припада њима" схватите крајње озбиљно Оливере, јер Турци једноставно речено немају осећај гриже савести, везано за злочине које су починили током 500 година дуге окупације балканских народа.

Да се то не би поново десило, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум замолиле бисмо вас Оливере да ово кратко каналисање објавите на два форума на којима сте учествововали док вас ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум нисмо замолиле да то више не чините, како бисте избегли нападе и мржњу пројектоване ка вама од стране свештеника, монаха и монахиња Србијанске Православне Цркве, као и од агената србијанског Гестапоа који заједно дежурају и надгледају све форуме на србском и србијанском језику. 

На тај начин многи који прате наша каналисања која ви записујете и објављујете годинама, биће на време упозорени на намере које Турци имају када су у питању словенско-православни народи Балкана.

Ви сте се Оливере упитали да ли су планови Турака о Балкану усклађени и договорени са америчко-европским католицима и наш одговор гласи да нису, већ су Турци на своју руку - независно од америчко-европских католика и њихових интереса на Балкану, одлучили да поврате оно што је некада било њихово власништво. Како ће то учинити а да притом не изазову бес и противљење словенско-православних народа који насељавају Балкан, питање је са којим ћете бити упознати током будућих деценија које незаустављиво теже да се претопе и испоље у вашу стварност.

Колико ће та надолазећа стварност бити одлучујућа за опстанак словенско-православних народа Балкана у овом тренутку то не можемо рећи, јер су надолазећи догађаји подложни мењању услед одлукâ и закључакâ донетих од стране свих заинтересованих.

У нади да ћете и даље остати Слободни поздрављамо вас Децо Земље која насељавате регион Балкана, као што поздрављамо и вас Оливере који се бринете о онима који о вама немају баш неко добро мишљење.

Духовне Енергије Универзума

 

О КЛОПЦИ ЗВАНОЈ "ТУРСКИ ТОК"
О ПОВРАТКУ ТУРАКА НА БАЛКАН
О УЛОЗИ ТУРСКЕ У НАЦИСТИЧКОМ СВЕТСКОМ ПОРЕТКУ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

22 мај 18-те године еона Водолије - Земун/Војводина