4   
О ФАШИЗАЦИЈИ СРБИЈЕ

Нажалост, али у праву сте - у питању је, односно управо се спроводи пројекат фашизације Србије. Тај пројекат није домаћи, него је замишљен у главама - да не кажемо умовима, стратега Нацистичког Светског Поретка, а циљ - односно сврха, му је да становништво Србије - нарочито жене које чине 60% активног становништва, застраше и тако спусте ниво Слободе у вашој земљи - мислимо на Србију, на занемарљивих 40%. Овај ниво Слободе није ниво који би могао да обезбеди услове за развој и напредак вашег друштва - не само на духовном нивоу, него и када говоримо о развоју на мисаоном и остала два нивоа.

Слобода је један од најважнијих чинилаца сваког друштва, без обзира да ли је у питању удружење са 50-ак чланова/симпатизера или пак држава од 100-тинак милиона грађана. Без Слободе они су само послушне марионете које испуњавају захтеве својих господара и то је отприлике све. Сваки покушај да испоље и изразе себе на неки начин који је повезан са Слободом, од стране режимлија доживљава се као чин отворене побуне и сурово кажњава. 
Зато сте ви тако упорно и перфидно прогоњени и злостављани од стране србијанско-католичких квислинга-окупатора. Препознати сте као клица Слободе и весник побуне њиховој окупаторско-кримогеној власти, те вас зато малтретирају, шиканирају и држе на дну друштвене и социјалне лествице. Убити вас - једног духовника, чак и за њих представља табу тему, али им зато злостављање и вампирисање ваших животних енергија причињава пуно радости и задовољства.

Но, да се вратимо теми - фашизацији Србије.

Фашизација неке новоокупиране земље представља рекли бисмо готово ноторну чињеницу када је у питању Нацистички Светски Поредак - сетите се само јужноамеричких држава: Чилеа, Аргентине, Бразила... и многих других у којима су агенти Нацистичког Светског Поретка освојивши власт пучем и атентатима, спроводили и спроводе фашизацију друштва земље коју су на перфидан начин окупирали. 
Но, шта је ту је, ми вам другачије не можемо помоћи, осим овим каналисањима, исцељењима и повременим прослеђивањем одговарајућих информација-упозорења које вам могу бити од користи. Све остало је на вама, односно све остало зависи од степена развоја ваше свести и одлука које будете доносили на основу своје Слободне Воље. На тај начин трасирате пут којим идете и на неки начин будуће догађаје који прозилазе из њега.

Често то није лак и угодан пут, шта више, током ходања и напредовања по њему можете бити изложени већем броју непријатних, па и животно опасних догађаја и утицаја, што свакако компликује и отежава ваш живот и активности којима се бавите. Но,то је тако од када је Духовника и Слободњака и још дуго се неће променити на боље.

Довољно је рећи да смо ми расположени и вољни да подржимо сваки ваш импулс који је усмерен у правцу развоја енергија Истине и Слободе, јер су те две енергије најважније енергије нижег и вишег Мисаоног Плана. Трудите се да их подржите у свим ситуацијама за које процените да вас и вашу породицу не доводе у смртну опасност и видећете да ће ваш живот за прилично кратак период добити много пунији и животно важнији облик - у развојном смислу.

Уколико пак уплашени за себе и оно што поседујете из прикрајка будете посматрали шта се дешава са светом или барем вашим најближим окружењем, а да при томе не осетите барем и најслабију жељу да на неки начин интервенишете, приговорите или јавно и отворено критикујете оно што је очигледно лоше, тада ваш живот може бити миран и удобан, али ће у развојном смислу бити потпуно неактиван.

Ово свакако не значи да такав ваш живот нема, односно да неће имати вредности - хоће, само желимо да нагласимо разлику између чињења и нечињења када су важни и одговорни друштвени односи у питању. Ако се не умешате и не скренете пажњу широј друштвеној јавности на процес који управо тече, то у ближој будућности ваше друштво - говоримо конкретно о Србији, може изменити скоро до непрепознатљивости.

Надамо се да се то неће десити и да ће многи који у себи имају клицу Слободе јавно и отворено устати и проговорити о процесу фашизације Србије. Иако нас деле димензије, ми и даље несмањеним интезитетом волимо све који су чинили део земље у којој смо живели, док смо боравили у физичком телу.

Поздрављамо вас, Љубиша


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

06 април 16-те године ере Водолије - Београд/Србија