4     
О ЕНГЛЕЗИМА И КЛЕТВИ БАЧЕНОЈ НА СРБЕ

Ово каналисање о Енглезима сасвим сигурно биће необично и интригантно, но, то не треба да вас одбије од његовог читања, јер је - верујте нам на реч, потпуно Истинито.

Већ смо помињали у једном ранијем каналисању, да су данашњи европски народи који насељавају западну Европу и који су припадници католичке секте хришћана, пореклом из шумâ далеког севера Скандинавије. Када се у то давно време - пре 2.000-3.000 хиљаде година, њихов број толико увећао да су постали претња сопственом опстанку, попут вала изилили су се ка територијама европског континента, које и данас насељавају.

Иако је Европа у то давно време била прилично празна, ту и тамо налазила су се племена која су боравила углавном на једном њеном делу. Временом, тај део тероторије којим су се кретала почели су да сматрају личним власништвом, односно, нечим што чини неодвојиви део њиховог бића. Елем, када се овај вал скандинаваца излио Европом, они су све народе-племена на која су током тог пута наилазили стављали под своју власт, док су она која би им пружила ма и најмањи вид отпора, сурово уништавали.

Овакав терор новопридошлих скандинавских племенâ трајао је, све док нису дошли до јужних граница европског континента. Ту су их пак дочекала племена староседелаца која ви данас називате Словенима, иако за то немате основе. Срби су народ који се на Балкан доселио пре 6.000 година са територијâ Блиског Истока, након нагле промене климе, која је у то време наступила. Свој нови дом нашли су на Балкану, јер их је својом плодношћу и изобиљем зеленила подсећао на некад бујну вегетацију њихових територија, које су напустили.

Елем, када су скандинавци ступили у контакт са староседеоцима Србима, понудили су им - као уосталом и свима, да постану део њиховог новонасталог племена, односно да им признају власт и утопе се у њих. Срби су то одлучно одбили, што код скандинавских придошлица није наишло на одобравање. Зато су започели неколико војних похода на Србе, који су се сви до једног завршили њиховим тешким поразима. У немогућности да их поразе, скандинавци су одлучили да их заваде и на тај начин сломе њихов отпор.

За дивно чудо, до тада јак и непобедив народ насео је на намештаљке и лукавости скандинаваца, и веома брзо своју војну моћ усмерили једни на друге. Искористивши тај тренутак њихове заваде, удружени скандивнаци поново су напали Србе, наневши им прилично озбиљне губитке.

Од тих временâ, којих једва да се ико сећа, осим нас - Духовних Енергија Универзума које прожимамо читав Универзум, Срби нису успели да се опораве и поново уједине. Као клетва што виси над сваком новом генерацијом, пратила их је неслога, услед чега су редовно били побеђивани у сукобима са католицима и муслиманима. 

У жељи да сачувамо тај стари блиско-источни народ, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, одлучиле смо да поништимо клетву која разједињава србски народ и да на тај начин помогнемо њихов опстанак на веома бурном и опасном Балкану. То ћете учинити ви Оливере, изговарајући следећу молбу: "Молимо Духовне Енергије Универзума да пониште клетву бачену на Србе од стране црномагијских свештеника и монаха скандинавских племенâ", и ми ћемо је са задовољством уклонити.

Ви сте се Оливере током каналисања пар пута упитали: "А Енглези"?, мислећи на наслов каналисања, јер до сада о Енглезима нисмо рекли ни реч. Е па ево, то ћемо управо сада надокнадити :).

Енглези су у овој причи веома важни, јер су они у оно доба - као уосталом и сада, представљaли најдоминантије од свих скандинавских племенâ. Они су на неки начин "вучји народ" - ако можемо тако да се изразимо, и тај и такав менталитет омогућио им је да заузму водећу позицију у свету, иако по бројности нису превише велики народ.

Е па тај и такав народ, ти Енглези већ вековима све што раде на Балкану, раде против интереса Србâ, делимично и против интереса Србијанаца. Докле ће такав њихов однос према Србима и Србијанцима трајати ми не знамо, јер је то ствар Слободне Воље, али будите спремни на то да ће он и даље остати непромењен - дакле изузетно непријатељски према Србима. Разлог за то је клетва изречена од стране њихових црномагијашких свештеника и монаха, која колико год да има негативно дејство на колективну свест Србâ, исто такво обавезујуће дејство има и на колективну свест Енглезâ. 

Брисање клетве са наше стране омогућиће Србима да се уједине и ојачају своје позиције, а како ће се то брисање одразити на Енглезе, остаје да се види.

Ви Оливере након што завршите са записивањем овог каналисања замолите нас за брисање клетве бачене на Србе, као бисмо већ једном омогућили да се њихова патња и погибија зaврши њиховим уједињењем у једну јаку и одбрамбено моћну државу. Тако ће наша мисија очувања Првих Народâ имати успешан завршетак, а ви ћете добити сигурну луку за ваш рад у помагању напретка, развоја и очувања људске врсте.

Духовне Енергије Универзума


П.С.
Након завршеног каналисања прочитали смо текст на глас, исправљајући успут пар словних грешки, а затим смо у медитацији замолили Духовне Енергије Универзума за брисање клетве бачене на Србе од стране скандинавских црномагијашких свештеника и монаха. 

Медитација брисања клетве била изузетно дубока - само смо током уласка у Просветљење осетили тако дубоку медитацију, трајала је неких 4-5 минута током којих су Духовне Енергије Универзума избрисале поменуту клетву. Након изласка из медитације осећали смо се веома пријатно и испуњено, пуни племенитости и ганутости због Љубави коју Духовне Енергије Универзума осећају и испољавају према Србима.

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

12 новембар 16 године ере Водолије - Нови Сад/Србија