49
О ЖРТВОВАЊУ ПРАСИЋА ДЕМОНИМА

(Већ дуже време трагамо за узроцима стања свести у коме се налазе Србијанци и Срби, и део одговора на то питање нашли смо у ниском степену досегнутог развоја свести и њеној укорењености на нижем нивоу Емоционалног плана. Оба фактора узроковали су Турци и Европљани, вишевековним злостављањем, геноцидом и ратовима. 

Трећи чинилац, јесте религиозност за коју су сами криви, но и поред ова три узрока, осећали смо да нам и даље недостаје кључни део одговора. Данас - овим каналисањем, Духовне Енергије Универзума попуниле су тај недостајући део.) 

Може Оливере, та тема коликогод да на први поглед изгледа неважна, сасвим сигурно представља још један делић Истине, који ће посетиоцима нашег сајта појаснити стварност у коју су уроњени и коју проживљавају из дана у дан.

А тема су славски прасићи, односно, демонски ритуал клања и жртвовања деце из свињских породица. Ово "деце из свињских породица", немојте да вас збуни, јер Демони преферирају - да се тако изразимо, енергије Живота из крви деце. Разлог томе је изузетно јака животна сила-енергија код деце, док код одраслих она може бити у опадању или изузетно слаба, што зависи од неколико чинилаца.

Из тог разлога Демони преферирају,тј. дају предност, енергијама Живота из крви деце.

Е сад, како је децу веома тешко обезбедити за жртвовање, вековима уназад, успостављен је ритуал замене њихове енергије Живота из крви, енергијама Живота из крви животиња. Њихове енергије Демони такође користе за одржавање и јачање своје животне силе, иако су оне много слабијег квалитета од енергија Живота из крви деце и генерално гледано, из крви све Деце Земље.

Но, како би себи обезбедили сталан прилив енергија Живота, они -Демони, преко демониста: свештеника, монаха и монахиња демонско-црномагијских секти које контролишу, увели су обичај жртвовања животиња "у славу бога", тј. Демона, поменуте секте.

Код Србијанаца и Срба Оливере, тај обичај има облик клања, тј. жртвовања деце из свињских породица и то из разлога, јер је свиња у анатомском смислу најсличнија човеку. Зато клањем деце из свињских породица - клањем прасића "у славу бога њихове секте", демонисти снабдевају Демоне своје секте њима неопходним енергијама Живота.

Некима ће се учинити да у томе нема штете и да је у питању само један фин народни обичај, но, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, не мислимо тако. Свака енергија коју Демон "усиса" у себе, временом - путем демонизовања верника дате секте религијским ритуалима, враћа се верницима. То даље значи да енергије Живота милиона деце из свињских породица - прасића, утичу на свест Демона на карактеристичан начин, што се преноси и на вернике секте којој Демон припада.

Да до краја будемо јасни за оне који нису схватили суштину претходног пасуса, рећи ћемо да енергије Живота деце из свињских породица - прасића, заглупљују и примитивизују вернике који те прасиће жртвују Демонима своје секте. Како се тај ритуал одиграва из године у годину, из генерације у генерацију, такво једно заглупљивање енергијама деце из свињских породица - прасићима, има веома негативан кумулативан ефекат на свест Деце Земље која припадају тој демонско-црномагијској секти.

Уосталом, вероватно сте приметили да верници, тј. демонисти, оних секти које у својим демонско-црномагијским ритуалима не врше приношење животињских жртви својим Демонима - јудаисти и католици, истовремено представљају најинтелигнетније и најуспешније народе међу демонистима. Разлог је у томе што свест њихових верника није заглупљена енергијама Живота жртвованих животиња, која се на њих преноси током процеса демонизовања, који се одиграва путем религијских ритуала типа демонског причешћа и других.

У нади да смо вам овим каналисањем додатно појасниле стварност у коју сте уроњени и коју проживљавате из дана у дан, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и брз опоравак од повреде.

Духовне Енергије УниверзумаО ДЕЛОВАЊУ ДЕМОНА НА ЉУДСКУ ВРСТУ
ИСТИНА О ДЕМОНИМА
О ПОСЕДНУТОСТИ ОД СТРАНЕ ДЕМОНА
О ПИРАМИДАМА И ДЕМОНИМА
О УНИШТЕЊУ ДЕМОНÂ
ГДЕ СЕ ХРАНЕ ДЕМОНИ?
О ДЕМОНСКОЈ ПРИРОДИ РЕЛИГИЈА
О ДЕМОНИЗОВАНОСТИ СВЕШТЕНИКА И МОНАХА ВАШИХ РЕЛИГИЈА
СВЕТО ДЕМОНСКО ЗЛАТО
РЕЛИГИЈЕ И ДЕМОНИ 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

12 јун 19-те године еона Водолије - Београд/Србија