48
ПОЛИАМОРФНЕ АНТЕНЕ

Полиаморфне антене (скраћено: полиаморфи), представљају пријемне антене енергија чије фреквенције имају искључиво негативно дејство по човека и тек условно се могу сматрати живим бићима, јер су највећим делом сачињене од полиаморфне пластике, обогаћене једном врстом екстремно отпорних бактерија које могу опстати у по човека немогућим условима живота.

Рекли смо да су у питању полиаморфни организми, па да то мало појаснимо, наиме, полиаморфни организми су тек имитација живота и имају улогу антена за пријем енергија одређених фреквенција које без њих не би ни могле деловати на човека. Да би се дејство тих енергија испољило, неопходно је у тело убацити антене-пријемнике. Свака полиаморфна антена урађена је на одређеној фреквенцији и у зависности од тога које се дејство жели постићи, прави се и „коктел" од полиаморфа. Ове антене саме по себи немају активно дејство, већ творе врсту конкавног кишобрана ка коме се енергија одређених фреквенција усмерава и скупља, чиме производи жељени ефекат на циљну особу. Зато ћемо ради бољег разумевања у даљем тексту појаснити њихову структуру, начин деловања и основне мере заштите од ових загађивача.

Полиаморфне антене представљају производ биолошке нанотехнологије и у употреби су од раних 70-их прошлог века, с тим, да се њихово коришћење постепено увећавало у оној мери у којој су и полиаморфи усавршавани. Антена сама по себи представља пасивни пријемник енергетских фреквенција тачно одређеног опсега, а намена јој је да организам особе доведе у посебно физиолошко стање, како би преко њега утицала на психу особе.

Важно је разумети да ово није нова технологија – није нова у идејном смислу, већ се само чекао неопходан напредак на техничком плану како би и у пракси била остварена.

Полиаморфна антена мења психу особе на следећи начин: пријемом енергија преко полиаморфа, уобичајени енергетски сигнали човековог нервног система се мењају, па у организму долази до појаве тзв. „белог шума" или ако вам је разумљивије – енергетског несклада. Енергетски импулси долазе и одлазе без утврђеног реда и смисла, те организам није у стању да разликује праве, од лажних импулса. Уколико ово потраје дуже време, може доћи до појаве већег броја тежих болести, које ће се развити у складу са особеностима организма жртве.

Полиаморфне антене представљају облик штетног патогена унесеног у организам дисањем (аеросолним распршивањем) или варењем – путем хране и пића. Како су у питању нано организми, превентина заштита је немогућа, но, постоји неколико начина и техника које ће вам помоћи да из организма избаците највећи део ових штетних биоорганизама.

Па да почнемо.

Испљувавање је поступак који помаже избацивању полиаморфа, јер их пљувачне жлезде у великој мери заробљавају и избацују из организма. Да, да… знамо да је пљување некултурно, али у циљу очувања здравља добро је неко време користити овај поступак.

Пребројавање је начин избацивања полиаморфа из тела тако што је неопходно гутурално,тј. из дела грла ближег вилици, изговарати самогласнике А, Е, И , О , У  као да их бројите, јер се тиме активирају телесни механизми који излучују полиаморфе кроз пљувачне жлезде.

Саморазмножавање је метода излучивања полиаморфа из тела на начин, што особа заузима психолошки став као да је заинтересована за полно размножавање са самом собом. На овај начин збуњује полиаморфе, јер су биолошки програмирани да нападну човекову способност за продужењем врсте. Када почнете да играте игру саморазмножавања, полиаморфи постају збуњени сигналима који долазе из ваших полних ћелија, јер су у уобичајеној ситуацији увек окренути у поље – ка другој особи. Ово ће довести до неактивности и успављивања полиаморфа, што додатно олакшава њихово излучивање из организма. Како је пак најлакше извести Саморазмножавање објаснићемо нешто касније, а сада је време да нешто више кажемо о улози и крајњој сврси био-нано организама.

Злоупотребе нанотехнологија
Нано технологије су последњих деценија добиле на замаху, нарочито у тајним истраживачким центрима Коалиције. "Опремити” човека са нечим што је невидљиво, на први поглед и нешкодљиво – али се налази у вашем телу, па га је могуће активирати по потреби, био је сан свих нацистичких покрета. Нажaлост, али данас је тај сан преточен у стварност која прети да врло брзо прерасте у ноћну мору човечанства, јер је полиаморфна антена постала полуга моћи уз чију помоћ је Коалиција успела да успостави контролу над животом и здрављем већине становника планете. Довољно је усмерити ка некоме сноп одређених енергетских фреквенција, након чега ће он почети да се понаша у складу са намерама контролора.

Но, колики су стварни домети полиаморфних антена?

Ово пре свега зависи од структуре особе која је загађена полиаморфима, при чему је важнији њен психолошки, од физиолошког дела, јер су полиаморфи изузетно осетљиви на онај део енергетског спектра који чини мисаони део човека. Ово је и разумљиво, јер им се основна намера и огледа у деловању на његову психу.

Можда ће вам сада бити јаснија масовна хистерија и приметно одсуство интелигенције код тзв. интелектуалаца током акције покоравања једне нације од стране Коалиције, јер полиаморфи најаче дејство испољавају код особа чији су мисаони процеси најразвијенији. Када успеју да залуде и зачарају „интелектуалну елиту", све након тога је дечија игра. Ово се спроводи тако, што се територија (или град) циљне државе током дужег периода аеросолним распршивањем  загађује полиаморфима, који дисањем доспевају у организам становништва. Осим масовних загађења, загађења полиаморфима може се вршити  над циљним групама и на пријемима, конференцијама, семинарима… а како су у питању био-нано организми, њихово откривање је скоро немогуће, осим за узак круг држава које и саме раде на сличним пројектима. Сви остали, само смо неме жртве in vivo експеримената које над нама спроводи врхушка Нацистичког Светског Поретка.

Полиаморфна антена
У претходном уводу често смо помињали полиаморфну антену, па да погледамо шта се крије иза тог чудног назива.

Полиаморфно би се могло описати као нешто што стално мења свој облик, прилагођавајући га околини у којој пребива, при чему му број прилагођавања није ограничен, као ни структура коју такав организам ( уколико га можемо назвати организмом) гради.

Полиаморфна антена представља основно био-нано оружје које се већ 30-ак година користи са циљем поробљавања и контроле човечанства, јер главна ноћна мора контролора представља друштво свесних појединаца, који разумеју сврху људског постојања – присетити се своје духовне суштине и помоћи у томе свима који и сами осећају сличан импулс. Да би се тај – по њих драматичан сценарио, у корену зауставио, користи се аеросолно загађење човечанства полиаморфима, као превентивном дејству усмереном на снижење нивоа свести човечанства.

Бити свестан, значи јасно разумети шта се крије испод гомиле лажи и обмана којима нас Ватиканско-Рабинска Коалиција свакодневно затрпава. Када схватите животне истине и чујете шапат Душе, касно је да вас зауставе и шта год да вам ураде, ствари ће по њих кренути лоше, јер у складу са законима Универзума свако нагло и брутално гушење буђења Слободе, имаће исто такво дејство по онога ко је одговоран за то гушење Слободе. Но, уколико су у питању активности које никада не прелазе границу бруталности, тада неће доћи до узвратног одговора од стране Универзума. Зато Коалиција стално користи лажи и обмане, иако су оне за један нацистички покрет спор начин освајања Апсолутне Моћи.

Но, с друге стране, на тај начин се избегава да Универзум узврати истом мером и човечанство врати на пут Слободе, Истине и Правде.

Поново о Саморазмножавању
Обећали смо да ћемо детаљније објаснити саморазможавање, па то управо и чинимо.
Човечји организам може се размножавати на углавном свима познат начин – сексуалним чином између мушкарца и жене, те спајањем њихових телесних течности задужених за размножавање. Другим речима, без секса нема продужетка врсте. Но, постоји метода коју смо назвали Саморазмножавање, чија је сврха да сачува биолошки потенцијал особе, а да при томе она не осети потребу за спајањем са особом супротног пола. Саморазмножавање је једноставно, колико је једноставан и класичан секс – што се вас тиче довољно је само да осетите сексуалну привлачност ка некој особи, а све остало одрадиће ваш организам. Иако је основни принцип исти, током саморазмножавања долази до активирања биолошких механизама који су битно другачији од оних који су активни током обичног размножавања.

Све у свему, процес тече на следећи начин: замислите како се насупрот вас налази вама идентична особа, затим јој приђите, „уђите у њу" и окрените се за 180 степени како би се уклопили једно у друго. Тада изговорите (у себи или на глас): „Молим своју Духовну Свест (Душу, за оне који су успоставили везу са њом) да изврши саморазмножавање мог организма".

Након тога, Душа ће активирати сет сложених биолошких механизама како би очистила ваш организам од свих загађења – каквог год да су порекла, доводећи га на ниво чистоће организма тек рођене бебе. Знајте да је у питању процес на који је немогуће утицати свешћу вашег Ега, нити би то требало да покушавате, јер би тиме успорили, а у неким случајевима и зауставили процес чишћења.

Када кажемо: „Замислите да улазите…", не значи да треба да визуализујете процес, већ да неколико тренутака мисаоно будете свесни како се свест коју директно осећате и свест у коју се пројектујете, спајају у једно. Све остало одрадиће Душа и Духовне Енергије.

Полиаморфна антена и настанак болести
Рекли смо да је полиаморфна антена штетан био-нано организам који садржи нешто што издалека – али само издалека, подсећа на свест. Она у ствари представља сет неколико основних импулса који имају особине свести и способност реаговања, те као такви испуњавају функцију која им је намењена – што зависи од саме структуре полиаморфа. Полиаморфна антена је сферно-ваљкасти облик био-нано организма који се убацује у тело човека, загађујући га на тај начин. Ово загађење је у мањој мери биолошке природе, јер би тиме врло брзо довело до развоја болести и смрти особе, што јој сасвим сигурно није намера.

Загадити организам полиаморфима лако је и обавља се на два начина: аеросолним распршивањем и уносом кроз храну и пиће. Иако оба начина имају слично дејство, примећене су и извесне разлике. Наиме, аеросолно загађење брже продире у организам, али се и краће задржава у њему. То је зато јер уношењем полиамрофа дисањем долази до њиховог делимичног оштећења, па они не могу постићи пуно дејство.

С друге стране, њиховим уношењем кроз храну и пиће постиже се трајније дејство и дуже задржавање у организму. Разлог за ово лежи у самој структури полиаморфних антена, јер су у питању био-нано организми створени у контролисаним лабараторијским условима, што им даје тачно одређене особине, али истовремено оставља и широм отворена врата која могу бити искориштена за успоравање њиховог дејства. Ова врата су у ствари течни кисеоник који се налази у свакој ћелији крви и он успорава активности полиаморфа. Када полиаморфе унесемо у организам дисањем, тада у плућима долази до брзе размене кисеоника из ваздуха са угљедиоксидом из крви, што оштећује и смањује њихову функционалну способност.

Уколико се пак полиаморфи унесу у организам храном и пићем, избегава се овај процес, па у потпуности задржавају своју функционалност.

Ако интервјуишете неколико особа које су загађене овим патогенима на један или други начин, приметићете да су негативни ефекти полиаморфа унесених путем хране и пића много израженији, у односу на њихово уношење дисањем. Разлог треба тражити у томе што полиаморфи за своје деловање требају стабилног носиоца – у овом случају у питању је хранљива материја из крви (настала варењем хране), које полиаморфи користе за самоизградњу и као возило за пребацивање до ћелије коју треба загадити. С обзиром да су сви полиаморфи унапред биолошки програмирани за загађење одређене групе ћелија, ово их чини савршеним био-нано роботом способним да изврши велики број задатака.

Чишћење и излучивање полиаморфа из организма
Рекли смо да чишћење организма од полиаморфа захтеван, али и остварљив задатак и колико год вам се чинило немогућим допрети до био-нано робота, на сву срећу то није баш тако. Полиаморфи су „организми" са ограниченим бројем функција, па су као такви лако уочљиви – уочљиви у смислу да процеси који у организму имају своју устаљену маршруту, јесу процеси које је лакше запазити, него што би то било да је у питању њихово повремено појављивање. Иако се може десити да њихово дејство промакне пажњи особе, чак и они који важе за „дебелокошце", временом ће осетити да се са њима нешто дешава, па ће чешће и пажљивије почети да обраћају пажњу на процесе сопственог организма. Тада ће пре или касније приметити да је ниво њиховог животно-биолошког потенцијала знатно опао у односу на период, који памте као период пуног и динамичког биолошког задовољства. Жене ће то приписати преурањеној појави ПМС-а или климактеријума, док ће мушкарцима такво реаговање организма личити на преурањену одјаву са позорнице живота.

Обе реакције су у одређеном добу сасвим уобичајене, но, с друге стране преурањена најава гашења свог биолошког организма сигурно није пријатна мисао. Зато ћемо ово детаљније појаснити.

Размножавање представља способност јединке да се у споју са себи сличном, а полно различитом јединком, умножи у неколико биолошки сличних копија које зовемо – децом. Но, иако копије, ове јединке се по својим биолошким особинама могу знатно разликовати од јединки које су њихови биолошки даваоци – од маме и тате. Све у свему, изгледа да у биолошком смислу сваки организам има потребу да себе умножи у што више примерака – деце и на тај начин испуни своју основну функцију.

Како овај процес важи за човека, тако важи за полиаморфе, који су у програмском смислу усклађени са програмима свог домаћина.

Осим тога, они имају још једну битну особину која их чини животно виталним – способност подражавања ћелије од које живе. Наиме, полиаморфи свој крањи циљ налазе у оним ћелијама организма, које су по свом вибрационом нивоу усклађене са њиховим вибрацијама, те на тај начин проналазе своју ћелију-домаћина. Када путујући крвљу доплове до ње, одмах почну да изграђују себе по узору на свог домаћина. Ово копирање је важно, јер би га без њега антитела одмах открила и одстранила из организма. Сада долази до изражаја важност Саморазмножавања, јер процес покреће поновно учитавање сваке појединачне ћелије организма, што доводи до тога да један број ћелија буде препознат као вишак. Како за сваку појединачну ћелију постоји комплетна „спецификација" – укључујући ту и сатницу њених енергетско-хемијских процеса, полиаморфи брзо бивају препознати и означени као уљези које треба избацити из организма.

Но, да се вратимо основној теми овог поглавља – чишћењу и излучивању полиаморфа из организма. Овај процес спроводи се на следећи начин: да би избацили полиаморфе из ћелија за које се прикачили и које копирају како би заварали бела крвна зрнца, потребно је применити неколико поступака од којих већина има свој биолошки израз у механизмима (про)чишћења организма од отрова и патогена. Под овим подразумевамо оне активне и мање активне супстанце које својим деловањем нарушавају биохемијске процесе на ћелијском нивоу, изрокујући тешка обољења. У том случају обим поремећаја може бити толико велики и свеобухватан, да у крајњем случају може представљати озбиљну претњу опстанку организма.

Од свега – или боље речено, поред свега што у том случају можете учинити за свој организам, као најефикаснији лек показало се избацивање и излучивање отрова и патогена из оболелог организма. Како је ово процес који обухвата читав организам на свим ћелијским нивоима, треба знати да ће се промене до којих дође одразити на све делове вашег бића – укључујући ту и емоције.

Можда ће вам звучати чудно повезивање емоција са био-отпадом на ћелијском нивоу, али је та веза у сваком случају реално постојећа, а нажалост и веома функционална. Стресови и трауме немају свој израз само на емоционалном нивоу човека, већ се пресликавају и на остала два нивоа – мисаони и животни. Како је Физичко Тело материјални израз Животног Тела, као такво представља крајњу станицу на којој сви поремећаји са претходних – мисаоно-емоционалних, добијају свој материјални израз који зовемо болешћу. Болест је на неки начин видљиви аларм, који нас упозорава да обратимо пажњу и исправимо поремећаје са претходних мисаоно-емоционалних станица. Када то урадимо, онда ће и физички израз њихових поремећаја престати да постоји.

Исто то, функционише и у обратном смеру, јер загађеност физичког тела разним отровима и патогенима, спречава да мисаоно-емоционални део нашег бића добије свој израз и на нивоу физичког тела. Сасвим сигурно ћете се присетити осећаја физичке удобности свог тела у оним периодима живота када сте у мисаоно-емоционалном смислу били на врху тог таласа и када сте осећали како вам свака ћелија организма вибрира животном енергијом Универзума.

У физичком телу затрованом и загушеном отровима и патогенима, такву радост и задовољства није могуће изразити физичким делом свог бића. Ако га не очистите од свега што га гуши, колико год да је ваш мисаоно-емоционални део у напону и позитиван, неће успети да пронађе свој израз на нивоу физичког тела, јер је оно умртвљено и тупо. У то стање га пре свега доводе отрови и патогени које уносимо у организам. Зато излучивање отрова и патогена из организма није баш једноставо, али ни у ком случају није нешто што (у духовном смислу) просечно развијена особа не би могла да спроведе на себи.

Па да почнемо:
Седите на столицу или неку сличну површину са ногама што више раширеним у страну и допустите да вам се труп и руке спонтано спустe ка поду. Након тога будите стрпљиви и не предузимајте ништа, већ допустите да ваша Душа и Духовне Енергије покрену механизме који ће довесто до излучивања отрова и патогена из организма. Процес сасвим сигурно неће бити брз и тренутан, јер се спроводи на ћелијском нивоу, па се зато наоружајте стрпљењем и преспустите вашој Души да води читав процес.

Након извесног времена почећете да осећате извесне телесне сензације које вас до неке мере могу узнемирити, али је то нешто што ће се десити тек први пут, док ће свако следеће излучивање истовремено са телесним, довести и до психо-емоционалног чишћења и смирења. Како смо повезани на свим нивоима бића ово и не треба да нас превише зачуди, већ пре да нас усмери на то да поштујемо, разумемо и одржавамо хигијену на сва три нивоа свог бића, јер ћемо само тако ћемо успети да га прочистимо и оспособимо да осети суптилне енергије Духовног Плана.

Полиаморфи и духовни развој
Осим на размножавање, полиаморфне антене лоше утичу и на духовни развој и то на следећи начин: наиме, све што заокупља нашу свест, има свој одраз и на духовном делу нашег бића – на Души. Душа је духовни организам намењен пре свега вишим нивоима свести, па је активности нашег Ега – којима се најчешће препуштамо, у извесној мери успављују. Ово "успављивање” не треба схватити буквално, већ пре као реакцију Душе на недостатак импулса наше Развојне Свести Душе, који би били усмерена на успостављање стабилне везе са њом.

Уколико пак Развојна Свест испуни тај услов, наша Душа тада ће заузети активнији приступ и сваки пут ће је стимулисати да за длаку више помери своју свест у правцу духовности. Међутим, када полиаморфи загаде човеков организам, својим фреквенцијама стварају „бели шум", чиме спречавају нормалну размену енергија између Душе и Развојне Свести. Тада поново долази до гашења интересовања Душе за активнијим учешћем у духовном напретку Развојне Свести, тј.нас, што можемо доживети као разочарајуће искуство, праћено губљењем заинтересованости за духовност.

Зато је важно што пре очистити организам од полиаморфних загађивача.

Заглупљивање људске врсте
Рекли смо да су полиаморфи био-нано организми који својим фреквенцијама загађују и ометају природни спектар енергетских фреквенција организма. На тај начин га доводе у стање знатно смањеног функционисања, што је сасвим сигурно штетно по човечанство. Наиме, људи који су осмислили полиаморфе сматрају да је човечанство у свом пуном психо-емоционалном изразу исувише велика претња по себе, па га зато треба довести,тј. спустити, на онај ниво психо-емоционалног развоја на коме неће моћи да повреди ни себе, ни друге. Из тог разлога Коалиција је изабрала полиаморфе као ефикасно средство за – отворено можемо рећи, заглупљивање човечанства.

Зато је знање о структури и дејствима ових полиаморфа битно не само ради одбране од њих, већ како би схватили сву патологију скривену иза Нацистичког Светског Поретка, јер уколико му допустимо да заживи – а не треба му још много, није далеко дан када ће се ова предивна планета и доминантна врста на њој звати Планетом Мајмуна.
 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова