48
О ДЕМОНИЗОВАНО-ЦРНОМАГИЈСКОМ ДЕЈСТВУ ПЕКАРСКО-ПОСЛАСТИЧАРСКИХ ПРОИЗВОДА ЧИЈИ СУ ВЛАСНИЦИ МУСЛИМАНИ

Јесте, то је Оливере тешко каналисање, јер га је веома тешко прихватити као Истинито, и поред тога што је читаоцима нашег сајта који ви тако предано уређујете Оливере, јасно да ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, увек говоримо само Истину и ништа друго.

Но, како је тема "шкакљива", ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, "оклевале смо" - да се тако изразимо, са њеним каналисањем не из разлога поштовања према онима који су увучени у ту прљаву и злу работу, већ из "страха" према вама - да се мржња починилаца тог зла не усмери према вама Оливере.

Но, како сте ви више пута током куповине у тим објектима приметили да нешто није у реду, односно, да сте одмах спознајно добили информације о којој врсти црномагијско-демонског утицаја је реч, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум Оливере, одлучиле смо да ипак каналишемо на задату тему, тј. на тему о којој сте размишљали више пута, током протеклих недеља.

А тема је прилично неугодна и осетљива, јер се тиче пекара и посластичара које су у власништву муслимана - углавном Албанаца и Бошњака.

У вашим друштвима- мислимо на државе настале из бивше Југославије, усталило се мишљење да је за Албанце, Бошњаке - помало и Македонце/Горанце, некако природно да се баве пекарско-посластичарским занатима. То свакако да јесте нормално за сваки народ, па и Албанце и Бошњаке, но, оно што није нормално, јесу ритуали муслимнаске црне магије које обављају током, након и пре продаје својих пекарско-посластичарских производа. Ти ритуали који су демонско-црномагијске природе тако су зли и наопаки, да је то човеку просечног ума веома тешко и схватити.

Но, ви сте Оливере већ имали негативног искуства са таквом врстом муслиманске црне магије, док сте боравили у аустријском азилу у граду Traiskirchen
, пре неких 7-8 година. Тада смо вам ми Оливере - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, активирањем вашег Унутрашњег Ока на кратак период, омогићиле да видите последице конзумирања поклона у виду пекарских кифли, које вам је поклонио, тј. понудио онај избеглица из Ирака.

Ви свакако нисте желели да га одбијете како се не би увредио, иако нисте имали потребу за њима. Одмах, тј. непосредно након конзумирања прве кифле, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум Оливере, активирањем Унутрашњег Ока омогућиле смо вам да видите како једна Енергија Зла израња испред вашег лица и потпуно мирно и "елегантно" улази кроз ваша уста, у вашу ауру*. Ви притом Оливере, ни на који начин нисте могли да спречите њен продор у вашу ауру - који се одиграо кроз уста, јер сте претходно појели кифлу коју је муслимански свештеник-демониста из кампа, тј. избегличког азила, "напунио" - да се тако изразимо, енергијама призива Енергија Зла, које - као што знате Оливере, имају облик енергетских змија, одговарајуће величине, боја и намене.

Све ово што смо описале - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да се десило вама, дешава се свима који купују пекарско-посластичарске производе у муслиманским пекарама и посластичарницама, јер су сви "мајстори" - мислимо на главне посластичаре-пекаре, обучени врхунској примени овакве врсте муслиманске демонско-црномагијске праксе.

Последице уношења Енергија Зла у ауре купаца- односи се на купце немуслимане, увек су тешке и трагичне: разне болести, свађе међу члановима породице, рођацима, па и непознатима, неразумна агресивност, алкохолизам, прељубе... и још много других негативних појава до којих никада не би дошло, да нису конзумирали пекарско-послстичарске производе из муслиманских пекара и посластичара.

Овакви - демонизовано-црномагијски производи немају негативно дејство на купце који су исламски верници, јер су програмирани од стране Демона који припада, тј. који подржава, муслиманску секту широм света. Конзумација таквих - демонско-црномагијских пекарско-посластичарских производа има "позитивно"дејство на купце који су муслимани, јер јачају њихову мржњу, агресивност и одлучност да једном за свагда трајно очисте своје средине од свих који нису припадници њихове демонско-црномагијске секте.

То "чишћење" обавља се убиствима, прогонима и демонско-црномагијским деловањима, које смо описали у претходном делу овог каналисања.

У нади да смо вам овим каналисањем додатно појасниле стварност у коју сте уроњени и коју проживљавате из дана у дан, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и брз опоравак од повреде, у Црној Гори.

Духовне Енергије Универзума

 

Избацивање Енергија Зла из ауре одиграва се током медитације, што значи да читав процес обављавају Духовне Енергије Универзума. Током тог процеса Енергије Зла напустају ауру такође кроз уста.

 Осим претходно описаног демонско-црномагијског искуства, сличним нападима били смо изложени још три пута, током нашег боравка у европским азилима.

Други пут, сличан напад десио се током боравка у данском центру за азиланте - Sandholm  центру. С обзиром да смо били
 смештени у собу са још 4-5 муслимана пореклом из блиско-источних земаља и једним Чеченом, док смо у соби били само нас двојица, Чечен је почео да чита одређени "ајет" из исламске Демон-књиге. Када је завршио са читањем, осетили смо јак и продоран емоционални бол, који је биo на нивоу бола губитка нама драге и блиске особе. Његов психолошки став након тога, јасно је одражавао да је потпуно биo свестан ефекта емоционалног бола који нам је изазвао, једноставним читањем одговарјућег "ајета" из исламске Демон-књиеге.


Треће демонско-црномагијско дејство одиграло се у Финској.

Наиме, једног дана из депортационог азила, са још једним муслиманом одведени смо у суд који је требао да одлучи о нашем даљем статусу у Финској. Док смо у притворској ћелији суда чекали да нас изведу пред судију, муслиман који је био са нама, замолио нас је да прочитамо наглас име муслиманског Демона написано на зиду ћелије, јер он - као, не зна да чита руску ћирилицу.  Наравно, изишли смо му у сусрет и прочитали име исламског Демона, које почиње на слово "А". Непосредно
 након што смо изговорили име поменутог Демона, осетили смо да се нешто десило, као да се ваздух у ћелији накратко заталасао, што је он приметио и пропратио широким осмехом.

Када смо се вратили у депортациони азил започели смо са медитацијом, током које су нам Духовне Енергије Универзума накратко активирале Унутрашње Око. Оно што смо притом јасно видели, била је једна Енергија Зла, како нестрпљиво чека са спољашње стране наше ауре, при чему смо могли у потпуности осетити њен "мисаони ток": "Звали сте нас и дошле смо, пустите нас сада да уђемо у вашу ауру".

Поменута Енергија Зла била је веома упорна и тек након неколико дана одустала је од уласка у нашу ауру. Претпостављамо да се разочарана вратила Демону који је генерисао, чекајући да неко други изговори-призове његово име, омогућивши јој на тај начин улазак у његову/њену ауру.

Како смо у то време већ били "напредни медитант", наша аура била је потпуно здрава и функционална, услед чега поменута Енергија Зла није успела да продре у њу.


Четврти случај демонско-црномагијског деловања на нас од стране муслимана, десио се у грчком депортационом затвору у Солуну.

Ћелије у затвору величине су неких 8x6 метара, са решеткама читавом дужином у делу према ходнику - попут америчких
 затворских ћелија. У свакој соби било је по 16 затвореника, а спавали смо на мадрацима простртим на бетонском поду. Однос муслимана према нама читаво време био је на граници отворене агресије, па зато прикривену мржњу према нама нису могли прикрити.

Осим рано изјутра, сви муслимани из наше собе + муслимани из преосталих 12-13 соба са спрата на коме смо се налазили, изговарали су наглас молитве, у време када је то приписано њиховим религијским правилима- значи 4-5 пута дневно. Сваки пут током изговарања "молитиви" - током читавог њиховог трајања, осећали смо изузетно јак црномагијски напад, који је наш организам излагао великим напорима, напорима у смислу очувања здравља. Дејство њихових црномагијских призива осећали смо на четири начина:
- као изузетно јаку силу која нас одозго - почевши од темена, сабија и гура ка табанима, са намером да нас избаци из физичког тела,
- као изузетно болан и јак осећај по читавој површини коже, као да нам неко пламеном пали кожу,
- као јак бол у пределу срца,
- као средње јако деловање на област сексуалних органа, са циљем да се спречимо у репродукцији, тј. зачињању нових неверника.

С обзиром да муслимани
 вековима проливају крв непријатеља - најчешће њиховим клањем, енергије Живота из крви жртвованих невероватно су увећале моћ и величину исламског Демона, услед чега су дејства исламске магије најјача, србијанско-православне најпрљавија, руско-православне јака, католичке и јудаистичке софистицирана. Дејства црномагијаша који делују изван демонско-црномагијских секти, тј. који су "цивили" регрутовани од стране Гестапоа, такође су веома опасна и смртоносна, о чему смо каналисали у тексту "О Зорану из Земуна..."


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

25 април 19-те године еона Водолије - Подгорица/Црна Гора