47     
О СРБИЈАНСКИМ ГЕСТАПО-АГЕНТИКИЊАМА — ДРУГИ ДЕО

Оливере, морамо признати да вам се дивимо како сте ви уопште још живи. Да, управо је отишао Славен Јанковић и ти људи — да их условно назовемо тако, баш немају ни мало — али баш ни мало образа. Но, добро, то нама — Духовним Енергијама Универзума које прожимамо читав Универзум даје повода да наставимо са каналисањем о подметању Гестапо-агентикиња већем броју јавних личности у Србији.

У прошлом каналисању везано за ову тему поменули смо Аркана, Гишку, Капора, Ћосића, Ћопића, Ђинђића, Вучића… а сада бисмо тај списак јавних личности којима је србијански Гестапо подметнуо Гестапо-агенткиње за супруге наставимо. Морамо вам признати Оливере да смо и ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, помало запитане не кога уврстити на списак, већ кога изоставити, јер је конкуренција поприлична.

Па добро, да почнемо рецимо са Ивицом Дачићем, затим са Кркобабићем — старијим, онда је ту и Миленко Терзин, затим Благоје Нешковић, па… списак је стварно прилично дуг и чини нам се да је овом приликом довољно личости поменуто.

Ми бисмо током овог каналисања Оливере акценат ставили на методологију обуке Гестапо-агенткиња, које се подмећу унапред изабраним жртвама. Методологија њихове обуке је веома софистицирана и разрађена до савршенства, тако да поменуте Гестапо-агенткиње представљају удаваче које би пожелео сваки мушкарац. Оно што је посебно интересантно, јесу њихове сексуалне вештине које су развијене до максимума како би жртва на тај — веома једноставан и лак начин, била унапред присиљена на капитулацију.

Морамо рећи да Гестапо-агенткиње као супруге нису лоше, шта више оне свој посао схватају прилично озбиљно и труде се да мушкарцу коме су подметнуте буду добре и корисне супруге. Цака је пак у томе да тај мушкарац постаје њихов послушни роб на свим нивоима функционисања, јер су посебно обучене методама психолошког манипулисања и успостављања моћи. Стога све што одлучи Гестапо-централа, спроведу у живот Гестапо-агенткиње задужене за поменуте им жртве.

Вама је јасно Оливере да је такав вид иживљавања над нечијим животом изузетно подао и лош, што не значи да безбедносно-обавештајне службе и Гестапои других земаља не прибегавају њему. Међутим, та метода безбедносно-обавештајног рада користи се селективно и када су у питању «мете» које имају изузетну важност у безбедносно —обавештајном смислу.

Подметати пак Гестапо-агенткиње свакој иоле значајнијој личности из јавног живота Србије представља иживљавање над њиховим животом — чему су Србијанци и те како склони.

Ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Унвиерзум склоне смо томе да мислимо да ће они зажалити због својих поступака и да ће то жаљење бити приличо дуго, односно трајаће све дотле, док се Србијанци не култивишу и из фазе полудивљег полу-муслиманског племена, не пређу у фазу нормано култивнисаног хуманистичког друштва. С обзиром да ево већ годинама не успевају да схвате ништа од онога шта им поручујемо, јасно је да ће та њихова фаза трајати прилично дуго.

Поздрављамо вас Оливере.

Духовне Енергије Универзума


скенови: 1 2

О МЕТОДОЛОГИЈИ ЗЛОЧИНÂ СРБИЈАНСКОГ ГЕСТАПОА — О ПОДМЕТАЊУ ГЕСТАПО-АГЕНТКИЊА ЖРТВАМА ЊИХОВОГ ТЕРОРA
О СРБИЈАНСКИМ ГЕСТАПО-АГЕНТИКИЊАМА - ДРУГИ ДЕО


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

11 јун 17-те године ере Водолије — Београд/Србија