47
О MELTING POTU КАТОЛИКА И МУСЛИМАНА У ЕВРОПИ

Оливере у праву сте - циљ Католичке цркве је да на један присилан начин - имиграцијом, измеша судбине и животе католика и муслимана, и на такав један начин преузме контролу над неких 3,5-4 милијарде католика и муслимана на планети Земљи.

То је план демониста Католичке цркве, а у разради тог плана велику - рекле бисмо пресудну, помоћ пружили су им демонисти Јудаистичке цркве. Без њих и научно-шпијунске базе којом Јудаистичка црква располаже широм света, Католичка црква и поред веома развијене мреже шпијуна, саботера и терориста, не би успела у томе.

Овако, захваљујући умовима демониста из Јудаистичке цркве, успела је да људску врсту доведе готово пред свршен чин. Једном када се католици и муслимани у Европи измешају током процеса melting pota, никада више нико на свету - чак ни Руси, неће успети да их раздвоје. То ће водити даљој експанзији и ратовима широм планете Земље, ратовима које ће као и у прошлости, тј. до сада, започињати америчко-европски католици и локални муслимани и католици. Сетите се уосталом рата у Југославији и све ће вам бити јасно.

У нади да смо вам овим каналисањем додатно појасниле стварност у коју сте уроњени и коју проживљавате из дана у дан, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и брз опоравак од повреде, у Црној Гори.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

07 април 19-те године еона Водолије - Подгорица/Црна Гора