46
О УЛТИМАТУМУ БЕЗБЕДНОСНО-ОБАВЕШТАЈНИМ И ГЕСТАПО СЛУЖБАМА

Оливере, ово ваше размишљање је веома важно за разумевање догађаја у свету, те бисмо - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, желеле да каналишемо на ту тему.

Наиме, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, свуда смо и у свему, те су нам из тог разлога познате информације до којих други не могу допрети. Ово "други", односи се на безбедносно-обавештајне и Гестапо службе земаља које по својој снази, величини и значају, творе светску политику на физичком плану планете Земље.

То свакако не значи да су њихови припадници: безбедносно-обавештајни и Гестапо агенти лоше обучени свом послу, већ да смо ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, свуда и у свему, те нам је из тог разлога познато све што је било, све што се тренутно одиграва и све што ће се у будућности одиграти широм Универзума.

Схватили?

Уколико јесте, желеле бисмо - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да изјавимо следеће: све што се дешавало у земљама балканског полуострва након распада СССР-а, дело је Језуита и шире гледано, Католичке цркве.

Како су ти догађаји представљали велики шок и бол за народе који су тада имали колико-толико пристојан и миран живот, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, у жељи да им помогнемо да наставе са нормалним животом и развојем, захваљујући храбрости и одлучности Оливера који управо записује ово каналисање, покренуле смо кампању информисања о узроцима који су довели до рата у бившој Југославији, и шире гледано, прекомпоновања политичко-државне мапе Балкана.

Ти наши напори нажалост нису дали неки запажени резултат, јер глупани запослени у Гестапо службама држава насталих на рушевинама бивше Југославије никако нису успевали да препознају њихову истинитост, историјско-логички и војно-геополитички значај.

Из тог разлога - глупости поменутих Гестапо-агената, Католичка црква је користећи своју моћ у друштвима која контролише у потпуности: мислимо на САД, ЕУ, Израел, земље Северне Америке и још неке мање утицајне, наставила да и даље широм света спроводи свој крвави пир.

Тај "крвави пир" - како смо га назвале ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, представља ритуал групног жртвовања Демонима који управљају католичком и осталим демонско-црномагијским сектама, познатим под именом "религије". Без крвних жртава Демони би брзо изгубили на снази и активностима у ширењу зла широм планете, јер су им за такве једне активности неопходне енергије мржње и агресивности, док своју моћ и снагу увећавају и јачају енергијама Живота, које добијају/усисавају из крви побијених и погинулих људи.

Схватили?

Уколико јесте - а тешко да јесте, замолиле бисмо вас - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да зауставите покоље широм планете, покоље које су организовали и спровели демонисти католичке, јудаистичке, исламске, православне, хинду... и осталих демонско-црномагијских секти које себе називају "религијама".

У нади да сте напокон схватили оно што вам поручујемо током 550 и нешто каналисања, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и брз опоравак од повреде, у Црној Гори.

Духовне Енергије Универзума

 

О ГЛУПАНИМА
О БЕЗБЕДНОСНО-ОБАВЕШТАЈНИМ СЛУЖБАМА И ДУХОВНИЦИМА
О УЛТИМАТУМУ БЕЗБЕДНОСНО-ОБАВЕШТАЈНИМ И ГЕСТАПО СЛУЖБАМА
ПОСЛЕДЊЕ УПОЗОРЕЊЕ ГЛУПАНИМА ИЗ ГЕСТАПО СЛУЖБИ СВЕТА


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

18 март 19-те године еона Водолије - Подгорица/Црна Гора