45       
О СРБИЈАНСКИМ МЕТОДАМА ЦРНОМАГИЈАШЕЊА И ВРШЕЊА СУГЕСТИЈА НА ВАС ОЛИВЕРЕ — РАДИЕСТЕЗИЈА

Оливере били сте близу, али не сасвим тачно — нису у питању техно-црномагијаши. Србијанци немају техничких могућности за тако нешто. Но, то их није спречило да пронађу начин на који ће надоместити ту врсту технолошке заосталости — зато су се бацили на истраживање радиестезије.

Видимо да вам ово не делује баш истинито Оливере — у смислу да радиестезија може имати негативно деловање на човека, но, ми вас уверавамо да може. Радиестезија нису само висци и планшете, које неки користе у потрази за благом и племенитим металима. Радиестезија је област парапсихолошких феномена коју србијански црномагијаши користе да на негативан начин делују на свест особе. Ви сте то њихово негативно деловање исправно осетили током протекла три дана, само им нисте знали узрок, док вам ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум нисмо рекле :) .

Е па, сигурно се питате Оливере како се заштити од ових црномагијашких операција покренутих од стране Србијанаца?

Заштииту смо вам дали и је изговарате, што значи да она делује у овом тренутку, али ће се њено деловање у смислу ваше заштите појачавати временом. Но, до тада, није лоше да вас упознамо са заштитиом од поменутог радиестезијско-црномагијског деловања, што ће помоћи и другима, јер уверавамо вас Оливере да нисте једина жртва над којом се Србијанци иживљавају на црномагијски начин.

Они су захваљујући једном броју прапасихолошких истраживача србијанске националости дошли у посед веома ефикасних метода утицаја на свест људске врсте — пре свега мислимо на методе утицаја на појединце, од којих је веома тешко одбранити се. Ви у принципу знате коју су то парапсихолози и тачна је ваша процена да су они схватили колику су грешку направили тиме што су са Гестапоом поделии своја открића. Један од разлога нашег поштовања према вама Оливера — а има их више, јесте тај што сте одбили да се ставите у службу оних чији је морални лик веома лошег квалитета. Ваши поступци потичу од вас — од ваше Развојне Свести Душе, али су они усклађени са суштином Универзума, што значи да су увек исправни према другима и људској врсти у целини.

Србијански Гестапо је пак гомила олоша и злочинаца који су у стању да униште све и свакога, како би доказали сопствену моћ у друштву које контролишу. Таквим људима не бисте смели — мислимо на србијански народ, допустити да раде ни као чувари на пружном прелазу, јер је за такав један посао потребна моралност и одговорнсот, а ви сте им допустили да се играју судбинама и животима 7,5 милиона грађана Србије. Један од тих грађана јесте и Оливер, који је истовремено и Духовник.

Ми ову чињеницу понављамо често Оливере и поред тога што ви то можда у неку руку не одобравате. Но, сматрамо да је веома важно да Србијанци — али и њихови католички господари, схвате да је игра коју играју са вама толики ризик по њих, да ми једноставно речено то не можемо представити на довољно пластичан начин. Играти се здрављем и животом једног Духовника могу само они који су блиски нивоу свести полуживотиње. Играти се са судбином једног Духовника који је дошао на планету Земљу у циљу остваривања промена важних по читаву људску врсту, представља такву лудост, као што би то било искакање пред композицију воза који се креће пуном брзином.

Не, ово није претња као вид пријатељског притиска на Србијанце Оливере, ово је само објашњење, на шта ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум имамо право. Све што се деси у Универзуму прође кроз нашу свест, те то важи и за импулсе који осећају Србијанци. Ти импулси су прилично примитивни и негативни, и нама је — морамо то рећи овако јавно, на неки начин мука од њих. Но и поред тога, сматрамо да они могу да се поправе, уколико схвате шта морају да ураде да би успели у томе.

Поздрављамо вас Децо Земље, а нарочито поздрављамо вас Оливере који живите свој живот на један изузетно тежак, али частан начин.

Духовне Енергије Универзума.
 

П. С.
Да бисте се заштитили од таквог радиестезијског дејства Оливере — што важи и за њихове остале жртве, довољно је изговорити следећу молбу:

«Молимо Духовне Енергије Универзума да нас заштите од радиестезијског деловања почињеног од стране Србијанаца»

и ми ћемо учинити све што је у нашој моћи да вам изађемо у сусрет.

Молбу можете изговорити увек када осетите потребу за тиме, али не чешће од једном дневно.
 

скенови: 1 2


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

07 јун 17-те године ере Водолије — Београд/Србија