45  
О ХРИШЋАНСТВУ

Ово каналисање датира од пре годину дана и настало је као одговор на наша размишљања о злу Србијанске и Католичке цркве, које се тако брутално, упорно и дуго обрушило - и даље се обрушава, на наш живот. Међутим, нисмо хтели да га објавимо, сматрајући да већ има доста каналисања која веома јасно и детаљно описују суштину тих демонско-црномагијских секти. Но, тражећи посао преко огласа, пре неколико дана контактирала су нас два локална Гестапоа агента и на индиректан, али веома јасан начин ставили до знања да нећемо успети да нађемо неки одговарајући посао - шире гледано и дом, у Црној Гори, све док се не приклонимо Католичкој цркви.

С обзиром да су на нас оставили утисак мисаоних особа,тј. Гестапо-агената, сматрамо да није наодмет да се кроз ово каналисање упознају не само са суштином те демонско-црномагијске секте у чије су руке предали судбину свог народа, већ и са ставом који о њој имају Духовне Енергије Универзума...
 

Оливере, ваша мисао: "Хришћанство је за животиње", представља веома интелигентно запажање, мада ће се некима учинити увредљивим. Међутим, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамао читав Универзум, сматрамо да није - Истинита је.

"Али... али, ми нисмо животиње"?! - помислиће неки вернике те демонско-црномагијске секте и у том делу његова примедба је исправна.

Верници хришћанских цркви припадају врсти Хомо сапиенс, односно, у питању су Развојне Свести Душâ које су се пре неких 8.000 година повезале са врстом Хомо сапиенс. На тај начин ви - Развојне Свести Душâ, боравите и развијате се на Физичком плану планете Земље.

Но, због ниског степена развоја свести, сулудих и дијаметрално супростављених идеја на којима се заснива "учење" те демонско-црномагијске секте, због демонизовања верника Енергијама Зла, због прогона и геноцида над Духовним Трагаоцима, Духовницима и припадницима супарничких демонско-црномагијских секти, због похлепе и вулгарног материјализма свештеника, монаха и монахиња тих демонско-црномагијских секти, због задовољења најнижих чулних импулса... и још много тога, хришћане слободно можете назвати животињама, а да се због тога не осетите непријатно.

Знате Оливере, никада у историји људске врсте - а ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум то знамо, није било организована тако зла и демонско уништавајућа секта, као што је то случај са хришћанском црквом. Ниво демонизованости свештеника, монаха и монахиња тих демонско-црномагијских секти који се изражава бројем Енергија Зла у њиховим аурама, толико је висок, да је то просто немогуће описати онима који немају могућности да то виде, односно, опазе Унутрашњим Оком.

Њихове ауре представљају слободно можемо рећи "легло" Енергија Зла, које се у њима комешају и међусобоно нападају. То свакако не може проћи без одговарајуће реакције свештеника, монаха и монахиња, реакције која ће увек за свој производ имати неко негативно или изражено злонамерно понашање. Зато је толико зла усмерено ка вама Оливере, јер Демони преко Енергија Зла и поменутих свештеника, монаха и монахиња труде се да се Истина о њиховом постојању и дејствима прикрије и нестане.

У супротном, све већи број људи, људи који се баве граничним областима духовности, постаће свесни реалности постојања Демонâ, Енергија Зла, Медуза и других облика негативних свести. Тиме ће њихово деловање на свест људи бити ослабљено, јер ће све већи број њих водити рачуна о својим мисаоно-емоционалним процесима, на начин да се "не приме на прву лопту" на сваки негативан импулс који се јави у њима.

"Да ли смо то ми или је то импулс негативних свести из наше ауре"? - питаће се све већи број људи. А чим се јави запитаност, као њен природан наставак следи потрага за одговором, у овом случају неком врстом медитације или приступа емоционалној хигијени.

Зато се свештеници, монаси и монахиње тих демонско-црномагијских секти преко Гестапо агената, полиције и државних служби које сваког грађанина својом административном запетљаношћу и моћи држе у шаци, покушавају да вас униште, а да кривица за вашу смрт не остане на њиховим рукама.

То наравно није могуће, јер све што се деси у Универзуму, остаје заувек записано у памћењу Акаше.

Поздрављамо вас Децо Земље и молимо вас да будете опрезни када своје животе предајете у руке оних које слободно можемо назвати животињама, а да се то не схвати као увреда.

Духовне Енергије Универзума


скенови: 1  2  3

О РЕЛИГИЈАМА КАО ЗАМЕНАМА ЗА ЖИВОТИЊСКО СТАЊЕ СВЕСТИ
О ХРИШЋАНСТВУ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

03 септембар 17-те године еона Водолије - Нови Сад/Војводина