44  
О "МАНАСТИРУ" ОСТРОГ

Оливере, већ смо вам каналисале - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да је читава - понављамо: читава, Србијанска Православна Црква једна обимна и веома злоћудна демонско-црномагијска секта. Ово истичемо из разлога, јер сте се ви Оливере упитали колико је Острог - мислимо на "манастир" Острог, злонамеран и зао по вернике и хуманисте који насељавају Црну Гору.

Разлог ваше запитаности, била је узречица коју сте запазили међу тинејџерима: "Острога ми"!, а која се прилично одомаћила међу њима и веома често је у употреби.

С обзиром да сте се ви недавно подсетили једне дискусије од пре пар година са форума на Крстарици, у којој сте учестововали, а која је говорила о злу "манастира" Острог, сматрали сте да је веома важно - веома важно по грађане Црне Горе, да Истина о "манастиру" Острог изађе на видело, какве год природе и врсте да је.

Из тог разлога ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум Оливере, кажемо следеће: "манастир" Острог представља тако зло место на планети Земљи, да нам је веома тешко упоредити га са неким сличном, сличним по јачини зла и негативности које еманира.

Из тог разлога ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, замолиле бисмо вас Оливере да ово каналисање објавите на црногорском форуму на коме сте објавили пар коментара на разне теме, а који је нажалост у стању хибернације - мислимо на активности дискутаната. Но и поред тога, ово каналисање представљаће значајно упозорење за све који су упознати са демонско-црномагијском природом религијâ, а који имају известан степен утицаја и поштовања код оних - односно од стране оних, који држе све полуге моћи у Црној Гори и шире.

Ти - Моћници Црне Горе, информације из овог каналисања коликогод да су штуре, вредноваће у складу са информацијама које су прикупили земаљско-обавештајним радом, и на основу њих донети одлуку о даљем раду и облику организовања тзв. "манастира" Острог. Каква год да та одлука буде, она сасвим сигурно неће бити такве природе да ствари - везано за "манастир" Острог, буду као што су то биле до сада, већ ће за промену унети извесне облике организовања и рада "свештеника и монаха манастира Острог", који ће водити запаженом смањењу еманирања зла и негативности из "манастира" Острог.

Колико ће то допринети смирењу и разумјевању међу грађанима Црне Горе показаће време, као и догађаји који би у блиској будућности требали да се одиграју у Црној Гори.

У нади да смо вам овим каналисањем приближиле и појасниле стварност у коју сте уроњени, и коју проживљавате из дана у дан, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и рад у Црној Гори.

Духовне Енергије Универзума
 

скенови: 1 2

1. ПИСМО АМБАСАДОРУ ЦРНЕ ГОРЕ
2. ВОЋАРСТВО И ПОВРТАРСВО У ЦРНОЈ ГОРИ
3. ПИСМО МОЈИМ ЦРНОГОРЦИМА
4. ПИСМО ПРЕДСЈЕДНИКУ ЂУКАНОВИЋУ
5. ПОСЛАНИЦА МАРКА МИЉАНОВА ЦРНОГОРЦИМА И ЦРНОГОРКАМА
6. ЊЕГОШЕВА ПОРУКА ДЕЦИ ЗЕМЉЕ
7. ОЈ СВИЈЕТЛА МАЈСКА ЗОРО
8. О НАТЈЕРИВАЊУ
9. О ЗЛОСТАВЉАЊУ ЦРНЕ ГОРЕ И ЦРНОГОРАЦА ОД СТРАНЕ СРБИЈАНАЦА
10.О УГРОЖАВАЊУ НАШЕГ ЗДРАВЉА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА
11.О "МАНАСТИРУ" ОСТРОГ
12. О ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ И ЊИХОВИМ ГОСПОДАРИМА
13 О КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА ЗАПОСЛЕНИМ У ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ
14 О ЧИШЋЕЊУ ДЕМОН-ХРАМА У ПОДГОРИЦИ

15 О ПРОМЕНИ ОДНОСА ПРЕМА ВАМА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА
16 О ГЛУПАНИМА ИЗ ГЕСТАПО-СЛУЖБИ СВЕТА
17 ГЛУПАНИ У ИНСПЕКЦИЈИ
18 О ВАШЕМ СЕКСУАЛНОМ ЗЛОСТАВЉАЊУ У ПОДГОРИЦИ
19 О СРБИЈАНСКОЈ ЕКИПИ НА ЧЕЛУ ЦРНЕ ГОРЕ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

26 септембар 18-те године еона Водолије - Подгорица/Црна Гора