43    
О ПРАВОСЛАВНОМ ФАШИЗМУ

Оливере у праву сте, православље јесте фашистичка секта-покрет.

Наиме, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, волимо сву Децу Земље, без обзира на разлике које вас чине и то смо поновиле више пута до сада. Но, то не значи да смо ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, наивне - да не кажемо и глупе. Све што се дешавало у Универзуму током његове прошлости, све што се управо одиграва у њему и све што ће се у њему десити у будућности, познато нам је. 

Из тог разлога ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, имамо дужност да се бринемо о заштити, очувању, развоју и напретку Универзума, укључујући ту и Развојне Свести Душâ, тј. вас, које се развијате на планети Земљи. Из тог разлога све организације, покрети, тајна друштва и појединци који својим поступцима, понашањем, плановима... стреме уништењу или некој врсти субверзије развоја Развојних Свести Душа које се развијате на планети Земљи, под нашим су "двадесет четворо часовним надзором" - да се тако изразимо.

Једна од тих организација јесте и православна црква, односно православне цркве, јер тих секти има већи број. Због њихових црномагијских активности, призивања и изговарања имена православних Демонâ, демонизације верника путем црномагијско-демонских ритуала, заглупљивања народа, богаћења... и још које чега, под нашим појачаним надзором налазе се већ дужи период. 

То даље значи да су нам све њихове активности и планови за будућност познати, те да у складу са њима, тј. у складу против њих, на разне нама допуштене и овлашћене начине делујемо, како бисмо зауставили њихове активности. Како су у питању демонско-црномагијске секте чији је основни циљ демонизовање и заглупљивање Развојних Свести Душа које се развијате на планети Земљи, све наше "акције" - назовимо их тако, које су усмерене ка заустављањеу зла које те секте чине, подржане су и потпомогнуте од стране свих духовних свести, укључујући ту и сам Универзум.

Једна од духовних свести која помаже наше напоре да се зло православних секти сузбије и заустави, јесте и Оливер, и из тог разлога за нас - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, он је веома важан. Истина о Србијанској Православној Цркви - шире гледано Истина и о осталим демонско-црномагијским сектама које себе називају "религијама", која је до вас - Развојних Свести Душâ које се развијате на планети Земљи, допрла преко њега - Оливера, многима је помогла да схвате крајњу сврху постојања тих демонско-црномагијских секти.

Из тог разлога Оливер је годинама био прогањан и брутално злостављан од стране србијанског Гестапоа, са намером да се његово психолошко, емоционално и физичко здравље уништи, а  он спусти на ниво градске луде која својом појавом увесељава присутне.

То се на сву срећу није десило, већ је Оливер ушао у Просветљење, материјализовао га и тиме постао још један Духовник који се брине о заштити, очувању, развоју и напретку Развојних Свести Душа које се развијате на планети Земљи, и Универзума у целини.

Стога бисмо вас драга Децо Земље замолиле - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да све што смо каналисале о тим демонско-црномагијским сектама схватите крајње озбиљно и да након што извучете одређене закључке, поступите у складу са њима. На тај начин успећете да направите велики напредак у заштити, очувању, развоју и напретку вашег народа, и људске врсте у целини.

У нади да ћете у томе бити успешни поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам угодан боравак у Црној Гори.

Духовне Енергије Универзума


скенови: 1 2 3


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

24 јул 18-.те године еона Водолије - Подгорица/Црна Гора