43      
О ПОСЕТИ ЈЕДНОГ ГЕСТАПО-АГЕНТА

Оливере, видимо да Србијанци никако не могу да схвате шта им поручујемо, те ћемо морати да им на неки начин пошаљемо мало директнију поруку која ће — надамо се, успети да додирне њихову свест и остави одговарајући утисак.

Гестапо-агент који вас је смарао и који је управо отишао зове се Славен Јанковић и има чин потпуковника Гестапоа. Он је попут готово свих Гестапо-агената обучен разним вештинама, од којих се као основна сматра вештина савршеног лагања. Стога његов «перфоманс лажи» - ако би могли тако да га назовемо, није вам нанео неку значајну штету — ви бисте то осетили, али је то израѕ безочности и безобразности која када сте ви у питању Оливере, траје превише дуго.

Ви сте му поштено рекли да што се Србије тиче да ту немате добрих вести и он — Славен, увериће се у то брже него што мисли. Он и његово друштво обезбедили су себе и своје потомке за дуги низ година, а како ће бити другим Србијанцима, то је већ питање.

Све у свему свако иде према сопственој судбини и ту нико није узузет из тог процеса. Стога ви гледајте да се више не уплићете у причу која се тиче Србије и њиховог односа с другима, јер сте им много помогли, а они су вам се одужили злостављањем и злом. Но као што рекосте, можете чинити зло колико год хоћете, али пре или касније дође време када ће вам се то зло које сте чинили вратити свом снагом. Ви наравно немојте да учествујете у томе коментарима и слично, већ им допустите да све што су чинили осете на својој кожи и сами извуку поуке.

Тако је то када људи не успеју да досегну ниво човека, тада — једноставно речено, морају да уче на тежи начин.

Поздрављамо вас Оливере.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

30 мај 17-те године ере Водолије — Београд/Србија