42

ТИТРАЈИ ДУХОВНОГ ПЛАНА         

 

Поново вам се обраћамо Децо Земље са новом поруком. Додуше, тек неки ће је чути и пренети вам је, али ћете је ви разумети – осетићете енергије Духовног Плана у њој, јер говор и слова само су медији, суштина је у енергијама које их испуњавају.

Знате да смо бића Духовног Плана. Знате да смо и ваши праоци – не у генетском, већ у духовном смислу, јер ту где сте ви данас, ми смо били пре много еона. Садa пак, наступа период вашег развоја – започињете  буђење и повратак Слободи.

"Ко нам је отео Слободу”?  – питате се.

Кривац је Его.

Он вас контролише, он вас терорише, излуђује вас прохтевима. Због њега сте у дубоком забораву, Децо Земље.

Можда ће некоме сметати што вас зовемо децом, ал’ у томе с наше стране нема ничег увредљивог, јер ми нисмо способни за тако нешто.
Зовемо вас децом, јер вас волимо попут мати која први пут у наручју држи своје чедо.
Зовемо вас децом, јер попут њих стално растете и напредујете. 
Зовемо вас Децом Земље, јер ви то јесте – дошли сте овде да би се присетили себе и сврхе свог постојања. И кол’ко год вам изгледа
 чудно и мати Геа вам у томе помаже – храни вас својим пољима, гаси вам жеђ рекама, од тела њеног подижете станишта своја.

Ах, кад бисте само знали колика је љубав њена према вама децо, заплакали би од ганућа.

Критичан период наступа сада, јер многима смета ваш напредак – моћ и материјално за њих представљају једину сврху живота. Но, гроздови Душа буде се, па у сновима и на јави све јаче осећате титраје Духовног Плана. То вас ми – ваши праоци, зовемо да се пробудите и досегнете Слободу.

Време је да ствари крену набоље. Време је да престану убијања, злочини, пљачке… што вам успоравају одрастање. Уосталом, како бисте се и сами осећали када би се ваша сопствена деца понашала онако, као што се ви понашате сада?

Да, имате разлога да се стидите, али имате разлога и да се поносите собом.

То сте ви – Развојне Свести Душа, које праве грешке и исправљају их током процеса присећања, јер да сте попут нас већ пробуђени, не би ни било потребе да се рађате на Земљи, зар не?

Знајте да вас волимо Децо Земље љубављу, која надилази способност вашег поимања.


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.