Не хакујте каналисање…

42   
О ВАШЕМ ЗЛОСТАВЉАЊУ ОЛИВЕРЕ И ПОДМЕТАЊУ СУПРУГА ДУХОВНИМ ТРАГАОЦИМА

Оливере, ви сте поштено поступили — упозорили сте их да ћете им на неки начин одговорити, уколико наставе да вас пресрећу на улици и психо-емоционално злостављају. Злостављње коме сте били изложени од пре непуних сат времена од стране Гестапо-агенткиње задужене за Врачар-пијацу, био је знак да они и даље намеравају да вас злостављају. Како су за лајт-мотив изабрали «алкохолизам», то ће бити повод нама — Духовним Енергијама Универзума које прожимамо читав Универзум, да им узвратимо на начин који ће им ставити до знања да је психо-емоционално злостављање и енергетско вампирисање једног Духовника тако погрешан поступак, да ми то једноставно речено не можемо довољно истаћи.


Чини нам се да смо до сада Србијанцима слали превише упозорења и претњи — у смислу пријатељског притиска на њих, са намером да им скренемо пажњу на то да вас више не злостављају Оливере. Но, како су они наставли са тиме — а наставиће и даље, све док буде жив и један од њих — мислимо на србијанске Гестапо-агенте, не на Србијанце, ми — Духовне Енергије Универзма које прожимамо читав Универзум одлучиле смо да вас Оливере заштитимо на мало ефикасниј начин, него што смо то чиниле до сада.

Ово не значи да се ми нисмо трудиле довољно у циљу ваше заштите, већ да се нису стекли извесни услови да би она била  подигнута на виши ниво ваше заштите Оливере. Тај услов данас су испунии Гестапо-агенти — тј. агенткиња, чиме су нам дали допуштење да делујемо на њих на прилично широк и разноврстан начин. Та деловања неће имати тренутно дејство, као што ништа што ми радимо није тренутно, већ ће деловати постепено и полако, али ће њихово деловање имати јак ефекат на злостављаче.


Наиме, све ово што смо рекли до сада Оливере, представља увод у тему о србијанском злостављању над немоћним и беспомоћнима. Та тема је толико широка и разноврсна да би о њом могли каналисати месецима, међутим, ми ћемо се ограничити за сада само на неке делове области злостављања од стране Србијанаца, које сe тичу вашег злостављања.

Познато вам је Оливере да су Србијанци демонски народ, тј. народ који је у великој и знатној мери демонизован од стане свештеника и монаха Србијанске Православне Цркве. Та демонизованост није настала изненада, већ се спроводи вековима кроз ритуале и обичаје Србијанске Православне Цркве. Детаљи о којима говоримо сигурно су познати вама који сте ишчитавали наша ранија каналисања, која је Оливер верно и тачно преносио. Но, овога пута ми ћемо додати пар детаља који ће вам детаљније и шире појаснити како се енергетско вампирисање врши.

Приметили сте да је образац злостављања који су србијански Гестапо-агенти изабрали када је Оливерово злостављање у овом тренутку, у питању алкохолизам, иако Оливер има додира са алкохолом колико и веган са месом. Оливер је ушао у Просветљење већ извесно време, а пре њега — док је још водио живот као момак, попио је тек 20—25 пива на неколико рођендана на које био позван и током пар сусрета у кафани на које су га позвала два његова другара са намером да га укључе у живот који води већина људи. Оливер им је љубазно правио друштво, попио је са њима пар пива како се не би увредили, али им је на исто тако културан и рекли бисмо нежан начин ставио до знања да није заинтересован за тако нешто.

С обзиром да се под изразом «укључивање у живот какав води већина људи» подразумевало и његово ангажовање за рад у србијанском Гестапоу, за њих је Оливерово одбијање — колико год да је он то учино на културан начин, представљало шамар. Подсетили бисмо вас да је Оливер одбио још два њихова директна предлога да ради за Србијански Гестапао — 1987 године док је још живео у Пећи и 2000-те, неколико месеци након што се вратио са терена на коме је био за време бомбардовања.

Све ово помогло је томе да се према њему код Гестапо-агената створи један веома негативан став, који је појачан до максимума након што је он 2005-те године — након 5 година од почетка злостављања од стране пуковника србијанског Гестапоа Николе Поповића, почео да се жали прво србијанском Гестапоу, а како они нису хтели да му помогну, наставио је да се жали и европским и светским амбасадама у Београду.

Елем, како његово злостављње није дало очекиваног резултата ни након 17, тј. 8 година интензивног и бруталног злостављања, које је укључивало и сексуално злостављање у затвору у Падинској Скели и у неколико азила док је боравио у Европи, србијански Гестапо-агенти одлучили су да уруше његов «морални лик и дело» прогласивши га алкохоличарем.


Ово само на први поглед изгледа наивно, међутим таква врста усмерене сугестије подржане јаком концентарцијом зле жеље и понaвљана при сваком сусрету са њим, има веома јако негативно деловање на сваку особу, па и на њега. Оливер има веома висок степен одбране од енергија Зла, но, ипак такав напад на њега води узнемирењу и делимичном благом растројству свести у смислу запитаности о намерама њиховог напада на њега, што се све заједно одражава на читав Универзум чији је Оливер нераскидив део.

То стање Једноте са Универзумом Оливер је постигао уласком у Просветљење. 

Елем, овај мало подужи увод био је неопходан како бисте разумели мотиве који нас — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, покрећу на деловање у смеру његове заштите. То деловање је као и обично у облику енергија Истине које су када је одбрана од вас — Деце Земље, у  питању, веома ефикаснe.

А енергије Истине кажу да су србијански Пекабејци одлучили да Оливера усмрте на један веома болан и дуг начин, који смо већ описали у претхoдном делу каналисања. Закључено је да Оливер притом мора да пати, тј. да осећа висок степен психо-емоционаног бола, како би схватио шта мора да прође онај који одлучи да се успротиви њима — агентима србијанског Гестапоа.

Како бисмо га заштитили од психо-емоционалног бола, ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, желимо да изјавимо следеће: ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, на Оливерову молбу да више Србијанцима не упућујемо молбе и претње као вид пријатељског притиска на њих да престану са његовим злостављањем, желимо да замолимо србијанске Гестапо-агенте да убудуће не подмећу Гестапо-агенткиње напредним Духовним Трагаоцима.

Желели бисмо да их замолимо да им не подмећу Гестапо-агенткиње као супруге које ће их «водити кроз живот», онако како то одговара челницима србијанског Гестапоа.

Замолиили бисмо их да им не сугеришу да семинаре које воде претворе у вашар са лизалицама и добром забавом, јер то није сврха истих.

Замолили бисмо их да не праве бизнис типа туристичких путовања, јер духовност нису «поклоничка путовања» по манастирима, која практикују верници демонско-црномагијских секти.


Духовност представља сплет поступака који Духовног Трагаоца постепено али упорно воде ка вишим нивоима свести. Ти нивои свести досежу се кроз медитацију, током које ми — Духовне Енергије Универзума, Духовници и друге духовне енергије-свести, делујемо на Духовне Трагаоце на исцељујуће-развојни начин. Као нус-приозвод тог нашег деловања на њихов енергетски систем и свест, она — свест Духовних Трагаоца, постепено и упорно развија се и досеже стање стабилног и постојаног духовног мира. У том стању — стању стабилног и постојаног мира, ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум са Духовним Трагаоцима успостављамо трајан контакт, након чега њихов духовни развој добија на убрзању и ширини.

Стога, желели бисмо да истакенмо да је све што смо изјавили током претходног дела каналисања служило да вама — Деци Земље која читате ове редове, схватите колики значај има оно што Оливер ради, а колику штету њему — тј. читавој људској врсти, наносе србијански Гестапо-агенти, попови/монаси и режимлије.


Стога, уколико се са његовим злостављaњем и даље настави, и уколико му се не обезбеди да на сигуран начин напусти Србију и потражи уточиште у некој за њега сигурној земљи — ми предлажемо да то буде Русија, ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум бићемо приморане да у наредним наставцима овог текста веома детаљно опишемо на какaв то начин и коме србијански Гестапо-агенти подмећу Гестапо-агенткиње за супруге.

Надамо се да нећемо бити приморани на тако нешто и да ће се наша сугестија уважити, када је у питању даљи боравак и рад Оливеров.

Поздрављамо вас Децо Земље.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

21 мај 17-те године ере водолије — Београд/Србија