2  
РЕЛИГИЈЕ И ДЕМОНИ  

У неколико ранијих текстова прво на индиректан, а касније и директан начин, покушали смо да вам укажемо на праву природу религија. Овом приликом бићемо најдиректнији што можемо ,иако то понекад може произвести супротан учинак. Но, ситуација захтева такав приступ, а на вама је да размислите и донесете коначан суд.

Све религије које постоје на Земљи црномагијско-демонске су организације. Све, нема ниједног изузетка.

Све религије које постоје на Земљи имају намену да човечанство задрже на физичко-емоционалном нивоу развоја, како би га на тај начин спречиле да досегне Просветљење.

Све религије које постоје на Земљи имају за циљ да умножавају несрећу, и да ратовима и геноцидима заплићу људске карме. На тај начин боравак Развојних Свести Душа на планети Земљи продужава се у бескрај.

Све религије које постоје на Земљи имају задатак да вернике организују на такав начин, да они трајно остану на емоционално-дечијем нивоу духовног развоја, јер их то чини лаким за манипулисање.

Све религије које постоје на Земљи генератори су, али и проводници Енергија Зла. Циљ им је да енергетска тела и ауре људи загаде Енергијама Зла, чиме их успешно спречавају у духовном развоју.

Све религије које постоје на Земљи проводиници су Енергија Зла на следећи начин: иза сваке од религија на енергетском нивоу, као извор њихове моћи налази се један Демон. Демон је име дато Енергијама Зла уобличеним по угледу на Контрауниверзум - обличју џиновске змије, која из себе емитује Енергије Зла. Црномагијашки свештеници повезују се са Демоном своје религије приношењем људске жртве, уз одговарајући ритуал, након чега се ствара трајна веза између црномагијаша-свештеника и Демона.

Демони су попут Контрауниверзума трајни, јер их је он створио опонашајући Духовне Енергије, створене од стране Универзума. Они су трајни, али не и неуништиви, и за разлику од Духовних Енергија, њихово постојање може бити прекинуто. Тај део може урадити само беба пронађена у житу и колико год да ово звучи чудно, Истина је.

Када дође до уништења Демона, црномагијаши-свештеници нагло губе моћи које су добијали преко њега, након чега њихов утицај у друштву брзо слаби, oрганизације-религије које су стајале иза њиховог дејства распадају се и читава прича са нивоа моћи пада на ниво подругивања.

Демоне може уништити беба из жита када замоли Титане да учине то, али не мислите да је то беба са Нижих Планова. Бебу из жита може сусрести само онај коме је отворен пролаз на Духовни План. Тада ће беба замолити Титане да обаве задатак важан по човечанство.

Да, понекад Зло досегне толико висок ниво да се и Небо одлучи да делује. Цените то, јер тако нешто ретко се дешава у историји Универзума и ви сте први којима је та врста помоћи пружена.

Волимо вас.

 

СЛИЧНО:

1. РЕЛИГИЈЕ
2. ВЕРА, ЗНАЊЕ, ДИРЕКТНО ИСКУСТВО

3. ЕНЕРГИЈЕ ЗЛА
4. КРВАВИ БОГОВИ ЕМОЦИОНАЛНОГ ПЛАНА
5. ПРЕДЛОГ ЗАКОНА О РЕЛИГИЈСКИМ И ДУХОВНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА
6. МАТЕРИЈАЛИЗАМ, РЕЛИГИОЗНОСТ, РАЦИОНАЛИЗАМ, ДУХОВНОСТ
7. РЕЛИГИЈЕ И ДЕМОНИ 
8. О КРШТЕЊУ
9. ИСПОВЕСТ ПРАВОСЛАВНОГ СВЕШТЕНИКА
10. О ЏОНАТАНОВОМ ЗАЧЕЋУ
11. О КРСТУ, ПРИЧЕШЋУ И ЏОНАТАНОВОЈ „СМРТИ“
12. О ДОМАЋИНИМА
13. КАКО СВЕШТЕНИЦИ МАНИПУЛИШУ МОЋНИЦИМА
14. О СТАДУ, ПАСТИРУ И ВУКОВИМА
15. ЦРКВА И ПОЛИЦИЈА
16. СВЕТО ДЕМОНСКО ЗЛАТО

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.      
29 април 13 године ере Водолије - притвор града Oulu/Финска