О ПОРЕКЛУ СРБА

Обећали смо вам да ћемо се позабавити подсећањем и присећањем о историји и настанку Срба, који се разликују - и то битно, од историје и настанка Србијанаца.

Већ смо говорили о томе да су Србијанци мешанци Србијанаца и Турака, што је створило народ који је веома специфичан по својим психо-емоционалним карактеристикама. Из историје вам је познато да су Турци освајачки народ који је у једном историјском тренутку под својом влашћу држао већи део Европе и Африке, па и део Азије.

Но, оно што не знате, односно што историја није забележила, јесте састав трупâ које су чиниле турску војну силу тог времена. Многи ће можда лаконски одговорити: "Па Турци, ко би други"?! - мислећи да су дали тачан одговор.

Но, нажалост - понављамо нажалост, одговор није тачан. Већину војника турске војне силе нису представљали, односно чинили Турци, него су то била разна дивља племена афричко-азијског региона!

Та племена су као једна врста најамника ратовала у турским јединицима, којима су наравно руководили искључиво Турци. То је разлог што се у српској - па и у србијанској народној поезији појављује израз: "црни Арапин" и слични. Турци нису црни, Арапи који су исламизирани и који су једним делом насељени на територују Турске, пак јесу.

"Чему ова прича о структури војних јединица турске војске"? - питате се.

Прича је актуелна из разлога како бисте схватили са каквим "Турцима" су покорени Србијанци имали несрећу да се укрштају и праве нову, Србијанску нацију. То укрштање дало је један веома лош и некарактеран менталитет србијанског народа, који се и уз то испољава појачаном агресивношћу и бруталношћу спрам слабијих од себе.

Елем, овај део о Србијанцима - односно њиховом пореклу, представља једну врсту прелудија за причу о пореклу Срба.

Већ смо говорили о томе да су Срби стари балкански народ, који на својим територијама живи хиљадама година. Међутим, оно што вам нисмо рекли, јесте одакле су Срби дошли на Балкан, односно, где су пре тога живели.

Срби су пре неких 6.000 година насељавали регион Блиског Истока, који је у то време био веома пријатно место за живот. Но, како је дошло до наглих климатских промена, тај регион постао је место које више није представљало рај на Земљи - као што је то било до тада, због чега су вође србског народа одлучиле да га напусте и потраже неки предео који ће их подсећати на онај у коме су живели хиљадама година.

Лутајући од краја, до краја, боравећи у разним пределима Европе која је у то време била готово празна, стигли су у регион Балканског полуострва. Зелене шуме, планински висови, ливаде и бистре реке задивли су их својом лепотом, због чега су одлучи да на том тлу заснују своју нову домовину.

Тако су Срби - то старо племе, поново почели да граде живот и живе у складу са суседима (који су се временом појавили) и природом. Овај период мирног, пастирског живота трајао је неколико хиљада година, да би се изненада - са запада, појавила хорда, која ће из корена изменити њихов начин живота.

Како зло никада не стиже само, након извесног времена западњаци су на Балкан нахушкали исламизиране Турке и до дана данашњег католичанство и ислам - попут два жрвња, мељу и уништавају Србе и сећање на србски народ. У том процесу Србијанци - као луда Ната, помажу им, и протерају из сећања Срба и последње остатке њихове аутохтоности.

Тај процес уништења Срба приближио се свом завршетку, а ово каналисање представља можда последњу могућност да се тргну, и поново успоставе и обнове сопствену самобитност. Уколико то не ураде, Србијанци ће их потпуно усисати у себе и тако затрти сваки траг њихoвог постојања.

Да се то не би десило, надамо се да ће послужити ово каналисање.

Духовне Енергије Универзума


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

07 октобар 16 године ере Водолије - Нови Сад/Србија