2   
О ЦРКВИ, ТАЈНОЈ ПОЛИЦИЈИ И ПЕДОФИЛИЈИ 

Већ неколико пута до сада упорно као да говоримо петогодишњој деци или особама са недовољно развијеним мисаоним процесима, говорили смо, апеловали и обраћали се вашој друштвeној елити из полиције, цркве и режима. Но, сви наши апели и молбе - нажалост, остали су неузвраћени и несхваћени.

Зато смо присиљени да са вашом елитом (са или без наводника) комуницирамо на један директнији и отворенији начин, у нади да ће можда тако успети да схвате барем један мали део онога што желимо да им поручимо. Уколико до тога не дође, тј. уколико и даље наставе по старом, онда једноставно речено нешто прилично озбиљно није у реду са њима. Ми - Духовне Енергије Универзума, можемо са сваким да се споразумемо и свакога да разумемо... уколико је нормалан, наравно. 


Ваша полицијска, црквена и режимска елита то изгледа није, јер не постоји зло, лукавштина и слободно можемо рећи прљавштина, које се они неће дохватити и упутити је ка субјекту сопствене мржње. Њихови мисаоно-емоционални процеси такосу прљави и зли, да је чак и нама -Духовним Енергијама Универзума које смо се нагледале свега и свачега, тешко да то посматрамо.

Јесте, за нас су ваши мисаоно-емоционални процеси видљиви, као што су вама видљиви неки догађаји из вама омиљених ТВ серија. Ово пак што ми гледамо није ни лепо, још мање нормално. Колико ће то још трајати, односно да ли ће се поменути уопште зауставити у злу које чине не можемо знати, с обзиром да су у питању бића Слободне Воље. Она им омогућава да доносе одлуке за које сами процене да су одговарајуће и те одлуке нико не може оспорити - такви су закони Универзума.

Њихово "оспоравање" у техничком смислу крајње је једноставно, но, закони који владају Универзумом никоме не дозвољавају да се без његове/њене сагласности наруши или промени одлука донета на основу Слободне Воље. Ово свакако не значи да се таквим особама - које мисле и чине зло другима, не може стати на крај - може наравно, али да се то неће одиграти на претходно описан и објашњен начин. Свако има једну границу до које може ићи а да то не утиче превише на окружење и Универзум, међутим када је прекорачи, тада почињу на њега/њу/њих да делују силе чија дужност је да спрече таква дејства. Те силе су управо почеле да делују на челнике ваше полицијско-црквено-режимске елите.

Уколико што пре - рекли бисмо тренутно, не престану да чине и шире зло, силе о којима говоримо појачаће своје дејство до тако високог нивоа деловања да ће на поменуте оставити прилично видљиве последице. Ми- Духовне Енергије Универзума не бисмо волеле да се то догоди, но, то не зависи од нас, већ од вас који имате Слободну Вољу.

Духовне Енергије Универзума 

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

28 март 16-те године ере Водолије - Београд/Србија