3   
ИСТИНА О ПРОТЕРИВАЊУ СРБА СА КОСМЕТА

На почетку, хтели бисмо да се осврнемо на то зашто овај текст пишемо у Црној Гори. Повод томе је што су нас 11-те као и сада 16-те године, црногорски АНБ-агенти накратко провоцирали везано за Космет и то у смислу да су желели да нам ставе до знања да је њихов - црногорски став према нама када је у питању одбијање азила, последица става косоварских дезертера који су са Космета побегли у Црну Гору, те сада раде у црногорском АНБ-у.
Да ли су и провокације којима смо били изложени од дела особља црногорског азила током нашег боравка у њему 14-те године имале исти узрок не знамо, али не искључујемо ни ту могућност.

Како год, чињеница је да је зло које се сконцентрисало на нас и наш живот кренуло 2000-те године, односно 1999-те године са нападом психокинетичког енергетског вампира касирке Весне која је део србијанског Гестапоа и цркве, односно прво цркве, па затим Гестапоа. Но, замајац зла усмерног ка нама своје убрзање добио је 2000-те године, након што су косоварски дезертери дошли у Београд.

Да прескочимо детаље, како бисмо се фокусирали на суштину овог текста. А суштина је у следећем: док су Срби и Србијанци боравили по ратиштима, Космеци су у својим топлим кућама са бакама и декама пили кафу коментаришући ратна дешавања. Када су пак Албанци започели са терористичим нападима, први пут су осетили страх за живот, који је уобичајен за све који су учествовали у неком ратном сукобу. 

Елем, страх је покретач који у човеку активира његову сушитну - понекад је та суштина добра и тада јој страх неће наудити. Уколико је пак зла, страх ће ту или те особе претворити у Животиње.

Израз "Животиње" није увредљивог карактера, он само означава да се свест особе услед датих околности - или је то пак ниво њеног досегнутог развоја, налази на нивоу свести на коме функционишу животиње. Тај ниво свести има више карактеристика, а ми бисмо у сврху овог текста издвојили крволочност или ако хоћете, жеђ за крвљу.

Мислимо да су оба израза прилично јасна, те не захтевају додатно појашњење.

Елем, када су војска и полиција почеле да се повчлаче са Космета, Космеци који су учествовали у убиствима деце, жена и цивила - као и у пљачци њихове имовине, спаковали су плен и побегли за Србију - углавном за Београд. У Србији су дочекани као жртве, те су преко реда добили запослења, куће/станове и статус недодирљивих.

Оно пак што србијанско-српска јавност не зна - или се прави да не зна, јесте следеће: Да су косоварски дезертери побегли заједно са војском и полицијом које су се повлачиле у Србију док Албанаца и није било на Космету. Они - Албанци, у то време налазили су се у Македонији, а на Космет су почели да се враћају тек 5-6 дана након што су косоварски дезертери побегли за Србију.

Њихово бексто са Космета у србијанској митологији назива се: "протеривање Срба са Косова".

Нису пак сви Срби и Србијанци побегли са Космета, део Космека који није учествовао у убиствима деце, жена и цивила - као и пљачци њихове имовине, остао је Космету и управо су они били жртве беса Албанаца.

Како им се моћ узимања туђег живота свидела, они - косоварски дезертери од којих су многи били полицајци и агенти Гестапоа, почели су по Србији да трагају за изворима задовољења свог новопробуђеног животињског нагона. С обзиром да су нам од 9-те године живота главне одлике постале Мир, Љубав и Доброта, осетили су се довољно сигурним да крену на нас како би угасили још један живот и тако задовољили свој нагон.

Србијанци су им радо изашли у сусрет, а како видимо и Црногорци, што води закључку да црногорски АНБ и србијански Гестапо имају бољу и искренију сарадњу, него што је имају политичари Црне Горе и Србије.

"У Истини се крије ваша Слобода" - једна је од порука упућених нама - Деци Земље од стране Духовних Енергија Универзума. Иако се Истина од стране многих доживљава као ружна и болна, она то није - Истина је светла и блистава, али су почињена (зло)дела и реакције Егоа када се та злодела открију таква. Стога, да ли ће овај кратак текст у извесној мери помоћи онима које смо поменули у њему не знамо, али знамо да је он доста помогао нама.

ОливерПИСМО КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА И ИЗБЕГЛИЦАМА
О ЗЛОЧИНИМА НИКОЛЕ ПОПОВИЋА - ПУКОВНИКА ДРЖАВНЕ БЕЗБЕДНОСТИ СРБИЈЕ
ИСТИНА О ПРОТЕРИВАЊУ СРБА И СРБИЈАНАЦА СА КОСМЕТА
О ЗЛОЧИНИМА АЛЕКСАНДРА ПОПОВИЋА

О ОДУЗИМАЊУ ЕНЕРГИЈА МОЋИ КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА
О ПОЛУЖИВОТИЊСКИМ ВРСТАМА
О ЉУДОЖДЕРИМА
О ЖИВОТИЊАМА МЕЂУ ЉУДИМА
ЉУДИ ИЛИ ЖИВОТИЊЕ
ЗАЩИТА ОТ ЭНЕРГЕТИЧЕСКОГО ВАМПИРА НИКОЛАЯ ПОПОВИЧ
О ПРЕСТУПЛЕНИЯХ КОСОВАРСКИХ ДЕЗЕРТИРЫ
SOBRE LA CONCIENCIA SEMI-ANIMAL Y PENAL DE LOS DESERTORES - CRIMINALES DE KOSOVARES


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

13 децембар 16 године ере Водолије - железничка станица у Даниловграду/Црна Гора