2     
ИМА ЛИ ПИЛОТА У АВИОНУ?

Поново желимо да појаснимо неке ствари, везано за каналисања. Наиме, сигурни смо да су многи сумњичави према каналисањима којима покушавамо да информИшемо вас - Децу Земље, о многим чињеницама које су веома важне по вас. Међутим, не примећујемо позитиван одзив с ваше стране, иако су информације и теме о којима говоримо прилично важне и "запаљиве". Но, ваше реакције на текстове веома су млаке и крећу се од омаловажавајуће/игнорантског става, па до тога да се сматрају материјалом генерисаним у кухињи неке стране службе - у овом случају руске.

Желимо да истакнемо да све што смо каналисали представља чист духовни материјал/знање, које је намењено вама - Деци Земље, да се развијате и напредујете на путу духовности. Да ли на сајту има садржаја који је ту постављен од стране неке (руске) тајне службе, то морате питати Оливера, али вас ми уверавамо да је оно што смо рекли чиста Истина.

Веома је важно да ово јасно примите ка свести, јер су информације толико важне и "вруће", да ми не можемо довољно јасно да опишемо и прикажемо њихову важност. Зато бисмо вас још једном замолили да обратите пажњу на њих и покушате да делујете у складу са њима. Оливеров одлазак за Русију представља тренутно највећи приоритет и замолили бисмо све који су за то надлежни, да делују у том правцу. Уколко се његово место боравка што хитнијее не промени - у смислу да се пошање за Русију, верујте нам на реч, да ће последице које ће проистећи из тога бити тако трагичне по читаву људску врсту, да ми то неможемо довољно добро да опишемо. А одговорност за то биће на вама.

Волели бисмо да напокон примите на знање ово наше обраћање, да га разумете у пуној мери, с хватите важност коју има по све вас и поступите по њему. Уколико поступите тако, постоје добре могућности да се деструктивни процеси који теку широм планете једном за свагда зауставе, и да животи свих вас поприме много мирнијии и узлазно-развојни карактер. То ће бити први корак ка бољој садашњости Деце Земље, а ми се надамо да ћете имати довољно храбрости и разума да га направите.

Волимо вас Децо Земље, а надамо се да и ви осећате барем мало Љубави спрам нас.

Духовне Енергије Универзума
* * *
 
Како смо замољен од стране Духовних Енергија Универзума да појаснимo неке ствари везано за текстове са сајта, радо ћемо им изаћи у сусрет, мада...

"Да ли на сајту има текстова које је поставила тајна служба неке државе - рецимо Русије, а да ви то знате, односно, да сте учествовали у томе"?

Наш одговор гласи: "Не, нема таквих текстова на сајту".


"Да ли је нека домаћа или страна тајна служба утицала или покушавала да утиче на вас, односно, на садржај текстова које објављујете на сајту"?

Наш одговор гласи: "Да, јесте" и ти покушаји трају од самог покретања сајта - негде од средине 7-ме године ере Водолије. Већ након четвртог објављеног текста започели су са хаковањем његовог садржаја, односно, генерисањем интерпукцијских и граматичких грешака (имају чудну склоност ка зарезима), заменом појединих речи њиховим синонимима, пар пута су нам поједине текстове мењали у толикој мери да смо једва успевали да их препознамо и вратимо у првобитно стање, два текста су нам трајно избрисали и због свега тога на период од шест месеци морали смо да угасимо сајт.

Све ово радили су са намером да нас и то чиме се бавимо понизе, обезвреде, упрљају, униште и тако спусте на ниво сопственог примитивизма, глупости и зла.Током протеклих година тај процес мењао је своју амплитуду, али је остао активан до дана данашњег...

Колико смо успели да схватимо њихове мисаоне обрасце и мотиве, ти који су нам хаковали сајт, сматрали су да светом владају америчко-јеврејски сатанисти и окултисти, те да ће попови и монаси Србијанске Православне Цркве "крстећи" кандилом карту Сједињених Америчких Држава, истовремено изговарајући речи: "Одбиј нечастиви"!, успети да изазову њихов распад и пропаст, након чега ће изаћи на видело сва слава и моћ Свете Православне Црве Св. Саве и њених скромних и увек будних чувара.

Текст "О Нацистичком Светском Поретку - У Име Бога" пореметио им је тај концепт, а ми смо препознати као "амерички шпијун" (годину-две пре тога жалили смо се америчкој амбасади на злостављање коме смо изложени од стране Косовара, јер су "хакери" одбили да нас заштите од њих, иако им је била дужност да то ураде) који је послат да унесе раздор међ' свете ратнике. (Тада је у цркви било још мало духа србства, да би временом и то мало нестало, а црква постала ватиканска испостава у Србији, под оперативним вођством енглеског Гестапоа. Ватикану, односно, Нацистичком Светском Поретку, важно је да у свим земљама на врху пирамиде моћи постави локалну цркву која спроводи политику Нацистичког Светског Поретка, а истовремено и заглупљује нацију. За њих је ово веома важно, јер да би зауставили духовни развој људске врсте, морају зауставити његову интелектуално-логичку фазу, која му претходи.)

Међутим, како су се текстови низали један за другим, схватили су да та прича им чврсту логичку основу и јаку утемељеност на историјским чињеницама, због чега су покушали да (у складу са својом природом) на мање-више насилан начин преузму сајт и уређивање текстова - а нас оставе да фигурирамо као аутор, што смо ми одлучно одбили.

Међутим у читавој причи као оштећена страна препознале су се и Сједињене Америчке Државе, јер је текст о коме говоримо откривао потпуно другачију слику од сатанистичко-окултне, коју су они пројектовали светској јавности. Тада смо за Американце постали "руски шпијун", па је са сваким наредним каналисањем наше злостављање добијало на интезитету и учесталости, да би јануара 12-те године кулминирало нашим напуштањем Србије и одласком у ЕУропу у потрази за азилом.

Американцима је било важно да нас пребаце на своју територију (мада је и Србија њихова, окупациона територија), како би имали пун надзор над нама, с обзиром да су били убеђени да нам неко (читајте: Руси, наши то не би умели да смисле) пише текстове. Елем, током две и по године проведених по еуропским азилима, били смо под њиховим 24-часовним надзором и током боравка у азилантским центрима, притворима и депортационим затворима, написали неких 90 каналисано-спознајних текстова.

Дакле, то чиме се бавимо и по садржају, и по начину рада, аутеничан је духовни процес.


"Добро, али опет, један број ваших текстова има навијачки карактер, односно, директно су усмерени ка доказивању кривице католика и муслимана за рат у Југославији".

Ваша примедба тачна је и ти текстови представљају израз наше личне потраге за дубљим узроцима рата што нам се десио, јер нам је било очигледно да је у питању процес који само наставља свој ток на оном месту/фази, у којој је био заустављен током претходног рата. Како смо и сами били учесник рата Југославији, а с обзиром да смо све што нам се десило током и након рата доживели веома емотивно (прилично смо емпатични), код нас је дошло до формирања психо-емоционалне блокаде или боље речено психо-емоционалног чвора, који је зауставио наш даљи духовни раст.

Једини начин да се он развеже - никако пресече, била је Истина и тај део нашег (и вашег) исцељења одрадиле су Духовне Енергије, путем каналисања. У Универзуму постоји велики број исцељујуће-развојних енергија, али када су у питању психо-емоционални проблеми, енергије Истине једне су од најефикаснијих.

Злочине почињене од стране Срба нисмо помињали, јер након 20 година нацистичке пропаганде о "српским злочинцма", то не би имало никаквог смисла. Да је пак којим случајем кривица за злочине почињене током рата у бившој Југославији сваљена на леђа католика и муслимана, тада бисмо нашу и светску јавност подсетили да део кривице за злочине сносе и Срби.

Онај део кривице током рата у Југославији за коју смо лично одговорни, описали смо у тексту: "Како сам убио Грубешић Милана".

Истине ради, с обзиром на природу неких текстова, неколико пута смо се и сами упитали да ли то неко врши утицај на нас на неки парапсихолошки или техно-магисјки начин, међутим, иако не можемо искључити могућности да је таквих покушаја било (пре свега од стране "наших" - ако "наши" постоје), све теме о којима пишемо одговарају нашим животним ставовима и размишљањима.
Уколико је пак било ко кршио нашу Слободну Вољу на начин који ми нисмо успели да опазимо, то је озбиљан духовни прекрша,ј на који ће Духовне Енергије Универзума спонтано узвратити на одговарајући начин, јер какви год да су разлози у питању, Слободна Воља неког Духовника не сме се кршити.

Проблем је у томе што људи који се баве безбедносним пословима немају духовних искустава, него углавном окупљају пaрпсихологе и црномагијаше који се баве утицајем на људску психу, емоције и здравље на негативан начин. Област духовности за њих је пак неистражена област, што они себи не желе да признају. Зато све што не могу да схвате, рационализују на следећи начин: "Откуд би он то могао да зна?! Сигурно ради за Русе (кинеске Тријаде, Марсовце...)"!

Рецимо текст "Тата спаси ме", каналисали смо у притвору финског града Оулу, записали графитном оловком позајмљеном од чувара, на папирној кеси од доручка који су нам доносили сваког јутра. С обзиром да смо у то време размишљали о ратним догађањима у Босни, несмирена и напаћена Развојна Свест Марије Н., контактирала нас је док смо били у медитацији. Осетивши њен бол, замолили смо је да крене ка Светлости, да је призове, на шта нам је одговорила да не може то да уради.

"Зашто не можеш"? - упитали смо је.

Тада нас је у изливу туге и бола, кроз крик који је одјекивао, упознала са својом трагичном судбином, преплавивши нас проживљеном патњом, након чега се ослобођена, отиснула у Светлост. Њена судбина дубоко нас је потресла и требало нам је скоро две недеље, како бисмо њену исповест психо-емоционално успели да процесуирамо.

Текст "Тата, спаси ме" настао је непосредно након завршеног контакта са њом.

Дан или два након тога, спознајно смо од стране Духовних Енергија Универзума добили податке и написали текст "Како сам убио Грубешић Милана". За његово психо-емоционално процесуирање било нам је потребно нешто више од године дана, након чега смо га објавили на сајту.

Пре отприлике 6-7 месеци - такође у медитацији, контактирала нас је још једна Развојна Свест особе која је трагично изгубила живот, али овога пута контакт је потекао из Светлости - са Духовног Плана, замоливши нас да поруку утехе и охрабрења пренесемо члановима њене породице, што смо и учинили.

Ових пар примера истакли смо као илустрацију чињенице да обим нашег постојања надилази границе нашег физичког тела и мозга. Живот је свуда и у свему, само се требамо отворити ка њему и он ће покушати да успостави контакт са нама. За оне пак који немају духовног искуства, много тога биће им сумњиво, нарочито ако су религозни, при том још и безбедњаци.


"Тxxxx... не знам... опет ту хвале Руси..."

Да... Руси...

Шездесет и нешто година Руси и Русија за Србе представљају мит, попут некaдашњег мита Јевреја о повратку у Израел. За нас пак лично, Руси су једна врста непрочитане књиге, где на основу њеног наслова, имена аутора, опреме и обима страница покушавамо да схватимо о чему се у њој говори.

Зато са ове тачке наше стварности не знамо шта бисмо могли да очекујемо у Русији, нити како би се Руси опходили према нама - с обзиром на то чиме се бавимо и на наш критички однос према религијама. У азилима смо се распитивали о животу и приликама у Русији, и углавном нам је речено да су Москва Петровград ОК, док је у осталим местима широм Русије ситуација повуци-потегни. У руским новинама које смо читали у депортационом затвору у Словачкој, истиче се да су три највећа проблема данашње Русије: наркотици, вотка и мито.

Елем, с обзиром да се иживљавању католика, муслимана и квислинга из окупационог режима над нашим животима није назирао крај, након хапшења председника Караџића (8-ме године ере Водолије), осетили смо потребу да се поново укључимо у одбрану србског народа, јер се у том тренутку налазио на самом свом дну, без икаквих изгледа да се у скорије време ситуација по њега промени на боље.

За нас је то био прилично болан процес, јер је захтевао извесну дозу агресивности током дискусија по форумима, што нам није својствено. Но, ситуација је била бити-ил'-не-бити, због чега смо се трудили да помогнемо, колико је то било у нашој моћи.

Брзо смо схватили да смо у томе усамљени, да смо притом на улици, без икаквих средстава за живот и било какве помоћи са стране, истовремено окружени прилично агресивним и злим Косоварима и квислинзима из окупационог режима у Србији. Зато нам је била потребна нечија помоћ, рецимо... па да!

"Руси"!

"Руси ће нам помоћи"!
- помислисмо наивно.

Наравно да Руси никоме не помажу тек-тако, осим ако није у питању нека баш озбиљна-озбиљна ствар. Стога смо спонтано одлучили да их регрутујемо за нашу ствар, односно, како се они не могу регрутовати ако то не желе, да их испровоцирамо на начин који ће им омогућити да се укључе у дешавања у Србији, и спрече католичко-муслимански геноцид над Србима, као и да зауставе наше злостављање.

Зато смо неколико пута одлазили у Руску амбасаду да се жалимо на злостављање, пар пута жалили смо им се и путем мејлова, тражили азил у Русији, ишли у Руски дом (распитивали се о похађању курса Лоре), отворили рачун у "Московској банци" (хиљаду-две динара), из финског депортационог затвора амбасадору Русије у Хелсинкију упутили молбу за азил у Русији, замоливши га да се о нама распита у одељењу руског ФСБ-а при руској амбасади у Београду :)..., надајући се да на посматраче са стране остављамо утисак некога ко има јаку и дебелу залеђину, јер је наш главни проблем био у томе што смо сами и потпуно незаштићени, са доста моћних и злих непријатеља за вратом, а да им ништа лоше у животу нисмо урадили - напротив.

Како руских шпијуна у Србији нема-па-нема, представљали смо прави слаткиш свим каријеристима и параноцима из безбедносно-окупационих служби у Србији, а и шире...

О негативним парапсихолошко-црномагијским или техно-магијским деловањима на нас говорили смо више пута, овом приликом можемо поменути да је до сада било 4-5 покушаја нашег убиства на црномагијско-парапсихолошки начин, док "обичне" црномагијске нападе више и не бројимо, јер изгледа да те екипе раде 24-часа дневно, 7 дана у недељи, 12 месеци годишње...

Међутим ни "земаљске" нису за потцењивање, те нам је до сада 7-8 пута прећено убиством, обавештавали су нас да су нам (на нама непознат начин) изазвали разне тешке болести - дијабетис, хепатитис Б и Ц, тумор мозга, цисту на бубрегу, најавили слепило... и још много тога, у затвору у Падинској Скели неколико пута су нам храну "филовали" супстанцама које су код нас изазвале здравствене проблеме (писали смо већ о томе), подметана нам је затрована храна и воће, јер из контејнера и канти за отпатке допуњавамо наше дневне оброке (задњи пут 8 новембра због каналисања "О ЦРКВЕНИМ ЕНЕРГЕТСКИМ ВАМПИРИМА", услед чега још осећамо слабост и повремени бол у бубрезима), с обзиром да у "демократској и ЕУропској Србији" владају глад и немаштина, па су прилози пролазника прилично скормни... Када бисмо записали сво зло које су нам током протеклих година нанели, било би то дело у неколико томова.

Више пута до сада, на улици и затвору у Падинској Скели контактирали су нас полицијски провокатори са причама: о Милошевићевој кривици за рат, да ћемо радити са Русима, током медитације на улици у кутију за прошњу убацивали нам по пар копејки и 1 рубљу, нудили нам одлазак за Белорусију упућујући нас на непостојећу адресу (адреса је тачна, али кућни број не постоји), предлагали нам да азил затражимо у амбасади Мјан Мара јер је то "нама пријатељска држава" (пријатељска због "јоoooге", тако - подругљиво, изговарају ту реч), два пута нудили нам смештај и исхрану у замену за допуштење да нас контролишу и управљају нашим животом (не шалимо се, стварно), барем 7-8 пута предлагали да их назовемо на одређени телефонски број, али и игре типа: "Рећи ћемо једну реч, а ти покушај да погодиш шта смо 'тели да кажемо - јер је важно по тебе..."

Једном приликом, неки лик по имену Зоран најавио нам се поруком на овој мрежи, како би хтео да разговара са нама о могућности да боравимо у његовој кући на планини, међутим није се појавио да се договоримо о томе...

Понекад помислимо да би животи свих нас имали много мирнији и сигурнији ток, када би ти и такви безбедњаци зарађивали за живот бавећи се неким другим пословима.

Када су Руси у питању, листа народа и држава уништених од стране америчко-европских католика километарски је дуга, сваком народу коме су "донели демократију" инсталирали су окупациони режим, опљачкали и оставили у хаосу, у 147 држава света подигли су 340 војних база (рачунајући ту и ону на Космету) чиме су окупирали планету, а да се због тога нико није забринуо.

Оно што изазива забринутост, јесу Руси. Руси представљају опасност по "слободни" свет.

"Има ли пилота у авиону"? - не можемо, а да се не запитамо.

Оливер

 

СЛИЧНО:
ИЗВЕШТАЈ 11:59


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

17 новембар 15 године ере Водолије - Београд/Србија