29      
ОДБРАНА ОД НАПАДА СРБИЈАНСКИХ ЦРНОМАГИЈАША И ПАРАПСИХОЛОГА

Оливере, напокон сте се сетили:) да нас замолите за одбрану од напада србијанских црномагијаша и парапсихолога.

Јесте, ви сте нас пар пута молили за заштиту од њиховог напада када је он био у току, но то је била акутна заштита са наше стране, рекли бисмо. Ово каналисање пак биће намењено заштити од србијаских црномагијаша и парапсихолога на један дужи период и на једном дубљем, односно вишем нивоу од заштите коју смо већ назвали "акутном".

Потреба за заштитиом од напада србијанских црномагијаша и парапсихолога не представља неки облик губљења времена, јер ми то никада не радимо - не бавимо се беспотребним активностима. Заштита од напада србијанских црномагаијаша и парапсихолога за вас је Оливере нужна и веома важна. Уосталом и сами знате колико су пута до сада на вас деловали на сугестијско-парапсихолошки начин.

Захваљујући нама - Духовним Енергијама Универзума које прожимамао читав Универзум и захваљаујући вашем добронамерном ставу спрам њих штета од тих напада и сугестија није била велика, била је слободно можемо рећи занемарљива.

То не значи да њихове намере да се уништите на црномагијски начин и да се са вама манипулише у њихову корист - а без вашег знања и сагласности, нису биле озбиљне, јер јесу - и то веома озбиљне, верујте нам на реч. Но, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум и Духовници који су читаво време били са нама, као никада пре трудили смо се и трудимо се и даље да вам помогнемо на сваки нама познати начин који је у складу са духовним законима Универзума.

То не значи да другим Духовницима који су се налазили у ситуацију сличној вашој нисмо помагали - мислимо на нас и Духовнике, већ да је ваш случај посебан по томе што ваше злостављање траје прилично дуго - већ осму годину, да је прилично агресивно и брутално, и да су у њега ускључене готово све расположиве снаге које им стоје на располагању.

У злостављању су учествовали и америчко-европски католички црномагијаши - повремено и парапсихолози, али су се они пре неколико година готово потпуно повукли из тог процеса, схвативши ко стоји из вас - односно схвативши да вас подржавамо, водимо и чувамо ми - Духовне Енергије Универзума.

Та спознаја по њих није била пријатна - с обзиром на критички став који имате према њима због њихових активности, но они су имали - и даље имају, квалитет да разумно процене ситуацију у којој су се нашли и да уколико виде да је неразумо да даље настављају с њом прекину да се ангажују у том правцу, што су и урадили.

Србијанци пак због ниског степена развоја свести немају тај квалитет, већ они попут пит-була гризу онога или оног што су узели у чељуст, не марећи да ли то грижење има смисла и да ли ће то што су загризли успети и да прогутају.

Ми им гарантујемо да неће успети у томе и као потврду ове наше изјаве управо ћемо вам рећи молбу коју можете изговорити за заштиту од напада србијанских црномагијаша и парапсихолога.

Молба гласи:

"Молимо Духовне Енергије Унвиерзума да нас заштите од црномагијашшких и парапсихолошких напада почињених од стране Србијанаца"

и ми ћемо учинити све што је у нашој моћи да вам помогнемо.

То значи да молбу коју смо навели требате изговарати извесно време - два месеца, два пута недељно, што ће нам дати довољно времена да делујемо на вас у заштитном смислу.

Заштита коју ћемо вам поставити односиће се на одбрану од напада почињених од стране србијанских црномагаијаша и парапсихолога, јер су њихови облици напада крактеристични, тј. разликују се од врсте црномагијско-парапсихолошких напада других народа или група. Та специфичност тиче се пре свега вибрационог нивоа, али и методолошког присутпа нападима на појединце, односно жртве.

Рекли смо већ да је молбу потребно изговарати у себи два пута седмично, током два месеца да би одбрана, односно заштита коју ћемо поставити на нивоу ауре, била ефикасна.

Србијанцима се то неће свидети јер ће тиме њихове злонамерне активности бити приметно скраћене, односн укинуте, но њима се ништа не свиђа што ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум и ви Оливере радимо. Нажалост, али мораће да се навикну на чињеницу да свако зло има своје трајање, што се свакако односи и и на њих.

До тада, поздрављамо вас Оливере.

Духовне Енергије Универзума


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

07 фебруар 17-те године ере Водолије - азилантски центар у Темишвару/Румунија