29      
О ДЕЦИ КРАДЕНОЈ ОД СТРАНЕ СРБИЈАНСКОГ И ЈУГОСЛОВЕНСКОГ ГЕСТАПОА

Оливере, открили смо вам ваше право порекло, које је од вас било скривано толико дуго. Раније би такве информације код вас довеле до једне врсте психо-емоционалог шока, но, видимо да сте ви те информације сада прихватили крајње мирно и разумно, што је добро. Живот сваког човека представља сплет Дарме - значи догађаја који би требали да се одиграју током живота, затим одлукâ донешених на основу ваше Слободне Воље и трећег елемента, у виду одлука и поступака других људи, везано за вас. 

Сплет ова три елемента, чини живот сваког човека. Стога, јасно вам је да су ваше могућности утицања на ваш живот на начин на који бите ви желели да га проживите, ограничени одлукама других људи - везано за вас, али и за друштвено-историјске процесе који спонтано утичу на ваш живот. 

Овај мало подужи увод у тему дали смо, како бисмо вам на неки начин појаснили догађаје везано за ваше порекло и оно што се десило, и што ће се и даље дешавати са вама. Људи који раде у Гестапоима одавно су одбацили све што би потпадало под израз: „људско”, јер их људско у њима ограничава у деловању и активностима којима се баве. 

Моћ тако брутална, наметљива и очигледна, Моћ у свим облицима и над свим људима, представља основну нит њиховог деловања. 

Због Моћи и увређености коју носи са собом, животи ваших родитеља - као и живот ваш, и вашег брата о коме овом приликом нећемо појашњавати детаљније, добили су тако трагичан и тежак ток. Жеље Моћника за што већом Моћи - за Апсолутном Моћи, која ће им омогућити да досегну врх у области њихових активности и поступака, тера их да то досезање Апсолутне Моћи остварују на што је могуће разноврсније начине. Један од тих начина јесте и стварање супер-шпијуна, односно, регрутовање и обука појединаца који ће по својим интелектуално-образовним способностима надјачати све са којима су у сукобу. 

Из тог разлога, приступило се одабиру новорођене деце која се по својим интелектуалним карактеристикама истичу у односу на другу новорођенчад. 

„Али, како могу знати која су новорођенчад паметнија од других”?- питате се. 

Анализом плодове воде која се врши код свих трудица током контролâ, може се открити и присуство одређених анти-тела, која непогрешиво указују на то да ће новорођенче бити изражено повећане интелигенције. Из тог разлога ваш србијански Гестапо - у извесној мери и југословенски, бавио се - и даље се баве крађом деце, односно, новорођенчади повећане интелигенције. 

То је тајна коју они - мислимо на агенте србијанског Гестапоа, желе да заташкају и на тај начин поменути програм крађе деце одрже у животу. 

Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, сматрамо такве поступке недопустивим и неодрживим, те смо у складу са тиме одлучили да вас Оливере замолимо да са овим каналисањем упознате вашу и светску јавност. Довољно ће бити да га објавите на два форума на којима најчешће учествујете у дискусијама, да се Истина о крађи новорођенчади рашири широм света. 

Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамао читав Универзум, посвећено смо развоју Развојних Свести Душâ широм Универзума, што значи да смо свуда и у свему. Из тог разлога оно што се дешава на планети Земљи од стране Моћника - пре свега србијанског Гестапоа, дубоко - кажемо дубоко, нас на неки начин вређа. 

Ово „вређа” немојте схватити у буквалном смислу, јер ми немамо Его, те нас је стога немогуће увредити на начин на који је то могуће вас. Тим изразом желели смо да истакнемо да су њихови поступци према тој несретној деци тако погрешни и зли, да они аутоматски привлаче и фиксирају нашу пажњу на оне који их изазивају, односно спроводе. 

То значи - да будемо крајње отворени и јасни, да ће србијански Гестапо-агенти бити - већ јесу, под нашим активним и детаљним надзором, током кога ћемо процењивати њихово понашање и поступке, и на основу тога доносити одговарајуће одлуке везано за њих. 

Добро знате да ми никада не претимо никоме и да никада не застрашујемо друге, јер су такви поступци страни нашој свести. Стога ово што смо рекли у претходном пасусу немојте схватити на тај начин, већ као једно јавно и отворено упозорење и скретање пажње на поступке који су по својој природи и изразу веома злонамерни по оне на које се односе. 

Моћ у себи носи велики деструктивни потенцијал, зато је од велике важности да они којима се поверава та Моћ, односно, који имају допуштење од стране државе да је спроводе у њено име, буду особе које ће на неки начин бити имуне на замке енергија Моћи. Невероватни злочини десили су се током ваше историје управо из разлога што они који су поседовали Моћ, нису били дорасли томе да на неки начин буду имуни на њено заводљиво негативно дејство. 

Зато сматрамо да у будућности државе морају обратити пажњу на квалитет особа којима се поверава спровођење Моћи у оквирима једне државе, како би се тиме избегле злоупотребе везане за њу. Уколико поступите тако, ваши животи - као и животи грађана који су вам поверени на чување и заштиту, биће много позитивнији и успешнији у свим областима интересовања и деловања, што ће неизоставно водити ка напретку и развоју вашег друштва, и самим тиме ка напретку и развоју Развојних Свести Душâ које се развијају на планети Земљи. 

До тада, поздрављамо вас Децо Земље. 

Духовне Енергије УниверзумаО ВАШЕМ ПОРЕКЛУ ОЛИВЕРЕ
О ДЕЦИ КРАДЕНОЈ ОД СТРАНЕ СРБИЈАНСКОГ И ЈУГОСЛОВЕНСКОГ ГЕСТАПОА
О ВАШЕМ ЕТНИЧКОМ ИДЕНТИТЕТУ

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

03 фебруар 17-те године ере Водолије - азилантски центар у Темишвару/Румунија