29    
КАТОЛИЦИ И МУСЛИМАНИ - ГЛАВНИ ЗЛОЧИНЦИ ПЛАНЕТЕ

Оливере, видимо да су Гестапо-агенти поново кренули на вас, иако смо их ми молили и упозоравали да то не чине. Они мисле да ће својим шибицарским лажима које шире о вама широм Београда, а и шире - свима који се распитују о вама, успети да једном за свагда убију Истину коју ви тако предано и храбро износите у јавност.

До сада су вас прогласили хомосексуалцем, лоповом, злочинцем, агресивцем који препада и прогања жене, алкохоличарем, епилептичарем... и ко зна чиме још. А Истина везана за вас веома је једноставна: ви сте Духовник - Развојна Свест Душе која је ушла у Просветљење и тиме остварила сврху људског постојања.

Све ово, свих скоро 300 и нешто каналисања нису довољна Егоима који стоје иза Моћника како србијанских - као најодговорнијих за ваше злостављање, тако и Егоа косоварских дезертера и нарочито Егоа католикâ и муслиманâ.
Сви они као зла и сулуда хорда усмерили су се на вас и ваш живот са намером да вас што је могуће више понизе, обезвреде и спусте на ниво свести на коме обитавају они и на тај начин вас једном заувек ућуткају - и вас, и Истину коју упорно износите.

Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамао читав Универзум никада се не мешамо у животе Деце Земље, јер бисмо тиме нарушили закон Слободне Воље, који важи у читавом Универзуму. Такође, никада не доносимо одлуке уместо вас - из истог разлога као и у претходном случају. Никада не навијамо за једну групу или народ, против друге групе или народа, за нас сте сви ви једнаки и такви ћете остати бесконачно дуго - док је и Универзума. Никада вас не дискриминишемо на основу расе, пола, националности, степена образовања, социјално-материјалног стања... или на основу било чега где бисмо једној групи или народу дали предност у односу на другу. Све ово што смо рекли у претходним реченицама-пасусу, важи и када су у питању појединци - попут Оливера, рецимо.

Но и поред тога - или ако хоћете: но и упркос томе, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум одувек од када он - Универзум, постоји, подржавале смо (подржаваћемо и убудуће) све појединце, групе и народе који својим активностима доприносе очувању, развоју и напретку људске врсте, односно очувању, развоју и напретку Развојних Свести Душâ које се развијате кроз врсту хомо сапиенса.

Никада до сада - значи бескрајно дуго, ништа што смо ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум урадиле током сарадње са неким појединцем, групом или народом, није било усмерено да се нанесе нека врста зла другом појединцу, групи или народу. Свест од које потичемо такве је природе, да би тако нешто једноставно речено било немогуће за урадити нам.

Све ово говоримо јер нам је јасно да је већа група католика, муслимана и Србијанаца поново започела свој плес смрти и злостављања Оливера. Поново су на површину испливали сви они примитивни и зли пориви који их већ дуже време - деценијама, покрећу у њиховим акцијама и делима које чине.

Ми -Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум искорстиле бисмо ово каналисање да их замолимо и упозоримо да то не чине. Замолили бисмо их да већ једном - након 8 година интензивног злостављања и и
ивљавања, забораве на Оливера и да почну да се баве сопственим животима и недостацима у њима, који су и више него очигледни. Замолили бисмо их да већ једном скину шапе зла са будућности људске врсте која треба да се испољи у ери Водолије. Замолили бисмо их да то учине што је могуће пре - рецимо одмах, и на тај начин скину са себе велико бреме одговорности - како личне, тако и одговорности која ће се пренети на оне народе и организације, које они представљају.

Све ово што смо рекли није претња, јер нам је било која врста присиле непозната и немогућа. Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум представљамо енергије-свести које се брину о очувању, развоју и напретку Развојних Свести Душâ широм Универзума, укључујући ту и планету Земљу. Стога, све што радимо, радимо у интересу Развојних Свести Душâ, у шта спада и вођство и заштита Оливера који је постао Духовник - значи неко ко је постао Једно са читавим Универзумом.

У претходном каналисању поменули смо да се Универзум - онакав какав је он сада, огледа у Оливеру и било би добро да то схватите што је могуће буквалније. Брисањем Ега и уласком у Просветљење Оливер је постао једно са свиме што постоји у Универзуму, што значи да оно што се испољава кроз њега нису неки његови лични испади - јер код Оливера лично не постоји, већ су то акције читавог Универзума, које се испољавају на начин који је одговарајући за цивилизацију коју сте створили и у чијим оквирима живите.

Све одлуке које доноси Оливер само су његове и ничије више, али су све оне - из разлога које смо већ навели, у складу са суштином свести која је створила читав Универзум и искључиво су у интересу Развојних Свести Душâ које се развијају на планети Земљи.

Оливеру је пре и током боравка по азилима у трајању од 2-2,5 године било нуђено много погодности, како животних, тако и материјално-професионалних - мислимо на област исцељења и духовности, али их је он све до једне одбио. Никада се у његовој свести није јавила намера да то чиме се бави читавог живота искористи и обезбеди себи један лак и угодан - рекли бисмо и луксузан живот. Увек до сада, он је храбро и несебично заступао оне ставове и идеје који су се тицали и који се и даље тичу очувања, развоја и напретка људске врсте у целини, без обзира на разлике које вас чине.

Из тих разлога ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, Духовници, Змајеви, Стари, Слободњаци... па и сам Универзум - што је реткост, одлучни смо у намери да заштитимо његово здравље и да му омогућимо да настави са својим активностима које се тичу очувања, развоја и напретка људске врсте.

Стога, замолили бисмо вас да све ово што смо рекли узмете на знање.

Духовне Енергије Универзума


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

03 март 17-те године ере Водолије - Београд/Србија