299 
О ИСПОЉАВАЊУ МОЋИ КОД МУЖЈАКА И ЖЕНКИ

Оливере, током протеклих година - као уосталом и данас, повремено сте размишљали о начинима испољавања моћи код мужјака и женки.

Наиме, ви сте Оливере приметили да код паса само мужјаци урином обележавају територију коју сматрају да им по праву моћи припада, а да то не чине женке. Женке пак своју моћ испољавају "на унутрашњем плану" - да се изразимо тако, бригом о потомству, његовим одгојем, васпитањем и безбедношћу.

Тако је то код паса, али Истине ради морамо приметити да је претходно описани модел испољавања моћи присутан код мужјака и женки свих врста које постоје на планети Земљи, укључујући ту и вашу Хомо сапиенс врсту.

Ово "вашу Хомо сапиенс врсту" важно је истаћи, јер ви нисте припадници Хомо сапиенс врсте, већ сте Развојне Свести Душâ, које се развијате на физичком плану планете Земље кроз Хомо сапиенс врсту. То даље значи да је спој вас - развојних Свести Душâ и припадника Хомо сапиенс врсте одобрен од Групне Душе поменуте Хомо сапиенс врсте, јер без њеног одобрења ви не бисте могли да се повежете са њима.

Из тог споја обоје имате користи: ви, јер се развијате на физичком плану планете Земље који је неопходан за ваш духовни развој, с обзиром да је једино боравком на физичком плану могуће спонтано, тј. аутоматски, материјализовати све квалитете ваше Душе које сте препознали, прихватили и уградили у своју постојећу свест. Без боравка на физичком плану то не би било могуће.

Припадници Хомо сапиенс врсте такође имају користи, јер развој ваше духовне свести на њих има веома позитиван утицај, који им даје импулсе да се помере навише на скали развоја свести врстâ које постоје на планети Земљи.

С обзиром да је тај напредак прилично спор и дуготрајан процес, њихово повезивање са вама - Развојним Свестима Душâ, помаже им да "метероском брзином" - да се изразимо тако, напредују у развоју свести своје врсте.

Е сад, сигурно сте схватили из претходно реченог да је дејство Развојних Свести Душâ и припадника Хомо сапиенс врсте међусобно активно, тј. да и ви и они утичете једни на друге.

Њихов утицај на вас испољава се на више начина, од који је један и испољавање моћи код мужјака и женки.

Схватили :)?!

Ето, чини нам се да је ово довољно да разумете откуд код ваших мужјака тако јаки импулси за освајањем територијâ, иако у стварности не постоје објективни разлози за таквом врстом понашања и поступака.

У нади да смо вам помогли у разумевању стварности у коју сте уроњени и коју проживљавате из дана у дан, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамои вас Оливере, и желимо вам угодан боравак и рад у Црној Гори.

Духовне Енергије Универзума


скенови: 1 2


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

04 август 18-те године еона Водолије - Подгорица/Црна Гора

Email this page