296      
О УБИСТВИМА ДУХОВНИКА И ДУХОВНИХ ТРАГАОЦА У СРБИЈИ И ЦРНОЈ ГОРИ

Јесте Оливере, информације о Љубишиној смрти које сте добили спознајно, тачне су.

Наиме, попут вас и Љубиша је читаво време свог духовног рада био прогањан и злостављан од стране србијанског Гестапоа, а по наређењу демониста из Србијанске Православне Цркве. Наравно да према њему нису могли бити брутални као што су то према вама, јер је Љубиша у Новом Саду био један од угледнијих људи. Међутим и поред тога - мислимо на углед и положај који је имао у Новом Саду, он је био злостављан на веома софистициране психо-емоционалне начине, чиме је његово психо-енергетско стање често било нарушавано и "узнемиравано" - да се тако изразимо.

За разлику од вас Оливере, Љубиша о томе није писао, тј. јавности објавио ни једну једину реч, сматрајући да би то са његове стране била извесна врста слабости. Чини нам се - нама, Духовним Енергијама Универзума које прожимамо читав Универзум, да је то била грешка са његове стране, но, сада је касно о томе говорити.

Да се вратимо на вашу спознају о узроку његове смрти, то хоћете Оливере, зар не?

Да, ваше информације су тачне, узрок Љубишиног превременог напуштања физичког плана планете Земље јесте канцер грла, који су му изазвали њима знаним методама агенти србијанског Гестапоа, који држе под својом контролом и Војводину. Његову смрт упорно је захтевала и тражила Србијанска Православна Црква, тј. демонисти који је чине, јер је по њима Љубиша "ширио јерес неверја" и тиме угрозио њихово "првенство" у питањима духовних ствари - како они то мисле.

О методама изазивања канцера грла и дебелог црева - што су два "омиљена" канцера које агенти србијанског Гестапоа изазивају код својих жртви, нећемо писати овом приликом, јер смо о томе већ каналисали раније.

Здравствени проблеми које ви имате, имају исти изрок као што је то био случај и са Љубишом, а узрочник им је ваш цимер, који се представља као незапоселни машински инжињер и мајстор џиу-џице. Ви нисте одмах посумњали да је у питању Гестапо-агент, но, временом вам је на основу његовог понашања и постуапакâ то постало јасно.

Оливере, упитали сте се да ли је рука смрти србијанских демониста и Гестапо агената стигла и Мићу Јовановића или је пак он преминуо природном смрћу и ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, кажемо следеће: Мића је такође убијен, њему је на вештачки начин изазван срчани удар, додавањем извесних хемикалија у храну коју је користио.

Но, за дивно чудо, за његову смрт нису одговорни Србијанци, већ су то учинили његови домаћини - Црногорци. Разлог је исти као и код Љубише- "ширење јереси неверја", а његову смрт нису захтевали србијански попови из Црне Горе, већ је то била аутохтона одлука црногорског Гестапоа. То свакако чуди, јер међу њима нема верника, но, без обзира на то, они су сматрали да таква једна активност угрожава њихову власт у Црној Гори.

Према вама Оливере са њихове стране нису биле предузете никакве непријатељске акције, јер су на неки начин осећали извесну врсту сажаљења спрам вас, због бруталног злостављања коме сете изложени у Србији. Но, то не значи да не бисте били "процесуирани", уколико бисте озбиљније почели да се бавите духовношћу. До тада сте у Црној Гори сигурни, због чега смо вам и сугерисале да се изместите из Србије у њу. Но, видимо да то није дало успеха, јер ви нисте успели да пронађете одговарајући, тј. било какав посао, због чега планирате да се вратите у Србију. 

Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум молимо вас да то не чините, већ да се потрудите да ипак нађете било какав посао који би вам омогућио боравак у Црној Гори. Србијанци су на крају живаца када сте ви у питању, јер је "штета" коју сте им нанели износећи Истину о њима и њиховим злочинима, према њиховој процени прилично велика. То значи да према вама више неће имати никаквих обзира, већ ће вас третирати као опасног терористу, који угрожава опстанак њихове нације и државе.

То аутоматски значи и смртну пресуду вама, што би - рекле смо то већ, била трагедија за покрет духовности на планети Земљи. Стога, надамо се да ћете се ипак потрудити да пронађете посао у Црној Гори, и тако избегнете смртну пресуду коју су вам изрекли србијански попови/монаси/монахиње и агенти Србијанског Гестапоа.

Са жељом да ћете у томе бити успешни поздрављмао вас Оливере, као што поздрављамо и сву Децу Земље која читају ово каналисање.

Духовне Енергије Универзума


скенови: 1 2 3

РЕЛИГИЈЕ УБИЈАЈУ ДУХОВНИКЕ
О КОМПРОМИТАЦИЈИ ПОКРЕТА ДУХОВНОСТИ У СРБИЈИ И ВОЈВОДИНИ
О УБИСТВИМА ДУХОВНИКА И ДУХОВНИХ ТРАГАОЦА У СРБИЈИ И ЦРНОЈ ГОРИ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

06 јул 18-те године еона Водолије - Сутоморе/Црна Гора