Не хакујте каналисање. Нађите неки поштен посао. Ожените се.

 

293    
О ЗНАЧАЈУ И СВРСИ МЕЂУНАРОДНОГ ПИСМА

Може Оливере, тема о којој сте размишљали вредна је каналисања, јер ће помоћи да много јасније разумете начине на које Нацистички Светски Поредак, тј. Католичка црква, манипулише, раздваја и завађа народе који живе на планети Земљи.
 
Наиме, у питању су манипулације језиком, нарочито писмом, односно писмима која се користе широм света. Интерес нациста састоји се у томе да разједине, посвађају и ако могу гурну у крвави међусобни рат до истребљења два или више народа. Да би успели у томе, за њих је од виталне важности да народе који су одређени да буду жртвовани претходно разједине и "осаме" - да се тако изразимо.
 
Ово разједињавање и "осамљивање" за циљ има слабљење њихове кохезионе моћи - мислимо на кохезиону моћ која постоји унутар сваког народа, јер је ту кохезију веома лако разбити и уништити када је неки народ сам. Бити сам, значи ослањати се искључиво на сопствене ресурсе и могућности, што многе народе чини изузетно рањивим. Из тог разлога, тј. да би се одређени народи довели у ту рањиву фазу, неоходно је спроветсти процес њиховог разједињавања и "осамљивања".
 
За тако нешто постоји много начина, при чему се најефикаснијим показао начин разбијања језичког и писаног јединства групе народа. То даље значи да се међу поменутим народима иницирају покрети интелектуалаца, црквених великодостојника и других особа које имају утицај на формирање мишљењâ и ставова унутар једног народа да се "осамостале" у језичком, и у смислу формирања свог јединственог националног писма.
 
На први поглед у томе нема ничега погрешног, јер сваки народ има право да самостално изабере језик и писмо које ће користити. Ово је тачно, с тим да се притом не поштује слободно изражена воља народа да користи језик и писмо које су користили и њихови преци, већ се увек пронађе или генерише измишљен разлог као оправдање за промену језика или писма које је до тада било у употреби, а које не одговара моћницима из Нацистичког Светског Поретка.
 
Разлози који могу бити наведени обично су прилично разнолики, што директно зависи од специфичности развоја поменутог народа и његових историјских, културних, социјалних, религиозних и других особености. Истине ради, морамо приметити да се као циљ напада најчешће користи писмо, јер је њега много лакше променити, односно наметнути као ново писмо које ће се користити у датом народу, него што је то случај са језиком. Ово ни у ком случају не може проћи безболно по народ који приступа промени свог писма, јер тим чином он мења и комплетне културно-идеолошке кодове, након чега мора да прихвати културно-идеолошке кодове повезане са новустановљеним писмом.
 
Морамо рећи да овај процес промене писма није увек имао успеха, тј. да су неки народи спонтано одбацили промену свог историјског писма, и поред тога што су током дужег периода били изложени страховитом и упорном притиску моћника Нацистичког Светског Поретка.
 
Има пак примера да су неки други народи са приличним ентузијазмом приступили промени свог писма, надајући се да ће на тај начин доспети у поље животних активности и приликâ које ће им омогућити много богатији и успешнији живот и рад. Ово се у највећем броју случајева није десило, већ су поменути народи били остављени у једну врсту "лимба" - дела простора животних активности који не води никуда, нарочито не развоју и напретку поменутог народа.
 
Из тог разлога Оливере, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум сугерисале смо вам пројекат Међународног Писма док сте боравили у ћелији оног затвора у граду Суфли, у Грчкој*. Тај пројекат намењен је свој Деци Земље без обзира на разлике које вас чине, како бисте имали заједничку нит која ће успети да вас повеже, уједини и поведе узлазном спиралом у процес развоја и напретка људске врсте.
 
Србијанци и Американци пак учинили су све - понављамо: све, што је у њиховој моћи да тај пројекат саботирају, што им је за сада и успело. Но, наша идеја угледала је светло дана и нико - понављамо: нико, неће успети да заустави повезивање и уједињење људске врсте у циљу развоја и напретка садашњих и генерација које ће се родити у будућности. Међународно Писмо представљаће платформу њиховог уједињења, платформу коју неће моћи да саботирају никаквим триковима, забранама и оружјем.
 
Једном приликом - појашњавајући сврху Међународног Писма на једном од форума на коме сте учествовали Оливере, рекли сте: "... да Нацистички Светски Поредак не могу срушити топови и тенкови, већ идеја која ће ујединити све народе који стреме Слободи и развоју". Та идеја јесте Међународно Писмо и она ће остварити своју сврху без обзира на бес, противљење и протесте моћника Нацистичког Светског Поретка, тј. Католичке цркве.
 
Поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, који се трудите да Деци Земље која прате наша каналисања појасните стварност у коју су уроњени и коју проживљавају из дана у дан.
 
Духовне Енергије Универзума
 
 

* У затвору смо задржани шест месеци, јер за разлику од европских земаља, сви подносиоци молбе за азил који у Грчку уђу илегално и без докумената до решења молбе - углавном негативног, у затвору проведу од 6-18 месеци. Грци су се према нама понашали расистички и непријатељски, примењујући на нама разне методе затворског злостављања, укључујући и сексуално злостављање.

МЕЂУНАРОДНО ПИСМО


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова
 
06 мај 18-те године еона Водолије - Сребрно jезеро/Србија