292    
О ЕНЕРГЕТСКИМ ВАМПИРИМА НАМЕТЉИВЦИМА

Оливере, добро сте проценили, онај Косовар јесте Енергетски Вампир Наметљивац и он нема намеру да вас остави на миру. Енергетски вампиризам је веома чест код особа које су на веома ниском степену развоја свести. Из тог разлога Косовари и Србијанци - у првом реду мислимо на Гестапо агенте, али шире гледано и на два поменута народа у целини, прогањају вас и вампиришу на разне начине.

Ви сте исправно закључили да људи који немају развијен свој унутрашњи мисаони свет аутоматски - рекле бисмо чак спонтано, су привучени да се баве туђим животима. То им веома брзо постаје једна врста навике, временом и облик зависног понашања спрам других.

Све у свему ефикасне одбране од Енергеских Вампира нема, осим њиховог јавног обележавања у друштву. Та врста одбране од њих није 100% ефикасна, али је нешто најбоље што можете применити када су Енергетски Вампири у питању.

Енергетски вампиризам као појава и Енергетски Вампири као узрочници већег броја обољења код људи представљали су, и представљаће и даље велики изазов за све који покушавају да свој живот воде у складу са импулсима своје Душе. То значи да њихови импулси према другима неће у себи имати ничег агресивног и злог, што су две главне карактеристике поменутих Енергетских Вампира, као и оних који су демонизовани на религијски начин или је пак њихова демонизованост узрокована јаком и друготрајном мржњом, и чињењем озбиљних и тешки злочина.

Такви пориви веома су тешки за превазилажење и обично су потребни животи и животи како би особа успела да их се ослободи, и настави живот на основама које у себи садрже обрасце поштовања свих људи и шире гледано, свих облика живота који постоје на планети. Како је то дуг и спор процес учења прављењем грешака и њиховим исправљањем, читав тај процес зависи пре свега од особâ које се на један несвестан или у најбољем случају полусвестан начин развијају и стреме својој истинској духовној суштини: Миру, Безусловној Љубави и Доброти.

Док не досегну то стање повратка препоручујемо вам да их што је могуће више избегавате, како их не бисте хранили енергијама своје свести.

У нади да ћете у томе бити успешни поздрављамо вас оливере, као што поздрављамо и вас Децо Земље која читате ово каналисање.

Духовне Енергије УниверзумаЕНЕРГЕТСКИ ВАМПИРИЗАМ
ЕНЕРГЕТСКА ПРВА ПОМОЋ
О ЕНЕРГЕТСКИМ ВАМПИРИМА НАМЕТЉИВЦИМА
О ЕНЕРГЕТСКИМ ВАМПИРИМА - ЛАЖОВИМА


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

30 април 18-те године еона Водолије - Земун/Војводина