291   
О КОЦКАРИМА И КЛАДИОНИЧАРИМА

Оливере, с обзиром да видимо како уживате у хладу парка :), желеле бисмо - ми, Духовне  Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум да "искористимо" - да се тако изразимо, то ваше релаксирано стање организма и психе.

Наиме, ви сте Оливере упознати са многим подацима и знањима која се тичу духовног развоја људске врсте, но и поред тога немате ни најприближнију представу о томе колико је широк и велики поменути фонд знања о духовности и духовном. Из тог мноштва информација, овом приликом желеле бисмо да издвојимо област о којој до сада нисмо каналисаале, а која има приличну важност у животима све Деце Земље.

Добро, како видимо да не наслућујете о чему је реч :), нећемо вас држати у неизвесности - наиме, у питању су игре на срећу.

Смејете се, је'л да?

Е па, шта да радимо, морате признати да многи припадници ваше врсте дневно проведу приличан број сати бавећи се разним добитним комбинација у спорту/области клађења, за који/у сматрају да им је добро познат/а. Ово "добро познат/а" требате разумети као: "област  за коју постоји највећа могућност добитка премије".

Но, шта је ту је, из коже коцкара и кладионичара веома је тешко изаћи и наставити живот на нормалан начин. А тај нормалан начин познат је свима који живите од своје месечне зараде. За кладионичаре и коцкаре таква једна перспектива представља праву ноћну мору, од које они преживљавају праве нападе панике и страха. Да би их превазишли наново се коцкају и кладе, све живећи у нади да ће "кол'ко већ сутра" добити главну премију, чиме ће преко нићи сви њихови проблеми - проблеми различитих узрокâ, као руком однешени нестати.

Нажалост или на срећу - зависи од угла гледања, то се скоро никада не дешава, те поменути коцкари и кладионичари проживе свој живот стално распети између жеља и надања са једне стране, и математичких модела који се користе у већини игара на срећу. Истине ради, понекад се у читаву причу умеша и срећа, али је она толико ретка да је то просто непотребно и помињати.

Читав овај трактат о коцкарима и кладионичарима поменуле смо - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, јер смо приметиле да је та област људског "живота и рада" током протекле 2-3 деценије доживела вртоглави развој и бум. То свакако не води добром, јер игре на срећу ретко када усрећују људе, чак и онда када неки од њих освоје премије.

Много је примера да су срећни добитници након подизања добитне премије своје животе довели до апсурда, који је ишао толико далеко, да су многи од њих завршили на улици без динара у џепу. Моћ новца - моћ да новцем купите све што вам дође у видно поље, веома негативно делује на човекову психу, након чега он постаје прилично ирационалан и хировит. Та хировитост води га ка погрешним одлукама, које у његов и животе чланова његове породице могу изазвати доста проблема.

Стога, како бисмо помогли свима који осећају јаку зависност према коцки и клађењу, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум формирале смо Оливере један програм, који ће поменутим зависницима од коцке и клађења бити од користи. Програм је веома једноставан и довољно је да седнете у положај за медитацију, затворите очи, руке спустите у крило и када осетите да сте се смирили на сва три нивоа вашег битисања: физичком, емоционалном и мисаоном, изговорите у себи следећу молбу:

"Молимо Духовне Енергије Универзума да нас исцеле од зависности од коцке и клађења"

и ми ћемо учинити све што је до нас да вам помогнемо.

Јасно вам је - надамо се да јесте, да духовоно исцељење представља спонтан, пријатан и постепен процес, услед чега је неопходна једна врста стрпљења од стране особе која је замолила за исцељење. Најбоље је да након изговарања молбе - изговорите је када осетите потребу да замолите за исцељење, не обраћате пажњу на то да ли је код вас већ дошло до позитивних промена, јер се оне у том случају неће манифестовати. Довољно је да свој жвиот наставите да водите као и дотад, а промене које ће уследити саме по себи довешће до измене понашања и навика код вас у оној мери, у којој је то могуће остварити када сте ви у питању.

Ето, ово је било једно важно каналисање, чиме завршавамо контакт са вама Оливере овом приликом.

Поздрављамо вас Децо Земље, а поздрављамо и вас Оливере, који се упорно борите и истрајавате у покушајима да Деци Земље омогућите много бољу и светлију садашњост од оне коју управо проживљавају.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

25 април 18-те године еона Водолије - Београд/Србија