290    
КАКО ПОМОЋИ НАРОДИМА АФРИКЕ

Оливере, драго нам је што сте нас замолили за савет, везано за побољшање квалитета живота народâ који живе у Африци. Наиме, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум са забринутошћу и болом проматрамо како народи који насељавају афрички континент један по један - рекле бисмо "у низу", иду ка једној врсти тихог самоуништења. Ово "самоуништење" није аутохтоно, односно није потекло од самих народâ Африке о којима говоримо и зато смо тај израз ставиле под знацима навода.

Самоуништење народа који насељавају афрички континент настало је у главама западних стратега који своје канцеларије, ложе и храмове имају у престоницама најважнијих и најмоћнијих држава Европе и Северне Америке. Њима једноставно речено "није у интересу" - и овај израз је под знацима навода, да "црни људи" - како их они у приватним разговорима називају, успеју да досегну ниво развоја њихових држава или барем да га у извесној мери опонашају, односно копирају.

На тај начин - сматрају поменути стратези, постоји опасност да народи који насељавају афрички континент развију своју цивилизацију до нивоа након кога неће постојати ни најмања могућност да се њихов ниво развоја врати на онај ниво, за који они - поменути стратези, сматрају да припада народима који насељавају афрички континет.

Стога да до тога не би дошло - према њиховим замислима, неопходно је да се народима који насељавају афрички континет у старту угуши жеља и нада за таквом једном врстом развоја. Њима је намењено тихо и невидљиво изумирање, невидљиво за очи и свест већине становника планете, пре свих оних који живе на Западу, а који би радо желели да на њима доступним начинима помогну народима афричког континента.

Ви се Оливере питате чему онда позитиван однос према представницима разних народа Африке, који су као имигранти* дошли у Европу и Северну Америку.

Њихов боравак у поменуте две регије, односно групе држава, за владаре тих држава не представља превелики проблем, јер су они под њиховом пуном контролом и надзором. За њих проблем представља "база" одакле ти имигранти долазе - значи афрички континент, јер на њему и поред разгранате мреже обавештајаца они немају потпун и свеобухватни надзор и утицај на грађане поменутих народа.

Стога њима афрички имигранти дођу као једна врста алибија, алибија који са њих скида сваку врсту кривице за више него жалосно стање у државама афричког континента. Да пак нема имиграната афричког порекла у њиховим државама многи би се запитали зашто, односно због кога ти народи не успевају да досегну ниво развоја у својим државама као што је то случај са већином држава у свету. Тада би - то би било само питање времена, пажња светске јавности била усмерена ка Господарима Моћи који своје позиције граде и учвршћују у оквирима пројекта који смо ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум назвале: Нацистичким Светским Поретком. Зашто смо одабрале баш тај назив појасниле смо током више каналисања, за која се надамо да су вам помогла да много јасније и обухватније разумете стварност у коју сте уроњени, и коју проживљавате из дана у дан.

У нади да сте у томе - разумевању, били успешни поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере који и даље налазите довољно времена да би се бринули о судбинама оних, који немају никога ко би се о њима бринуо.

Духовне Енергије Универзума

 

* Или су њихови преци отети из својих домова и одведени у Европу и Северну Америку као робови.


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

21 април 18-те године еона Водолије - Земун/Војводина