28
О ТОРТУРИ И УБИСТВИМА ПРАКТИКАНАТА ФАЛУН ГОНГА

Смемо Оливере, наравно да смемо, али незнамо, тј. нисмо сигурне - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да ли ће то што каналишемо бити од помоћи практикантима Фалун Гонга у Кини.

Разлога за овакву нашу изјаву је више, основни је тај да Фалун Гонг јесте пројекат католичког Гестапоа, чија је сврха да поткопа утицај Комунистичке Партије Кине у друштву. То на први поглед не делује извесно, но, замисао је да се у првој фази практиканти Фалун Гонга што је могуће више омасове, да би након неколико година били искориштени да као покретачка, тј. иницијална сила уруше комунистички систем у Кини.

Наравно да практиканти Фалун Гонга нису упознати са оваквим плановима оснивача тог учења, заснованог на таоистичкој традицији. За комунистичке вође то је било увођење религије на мала врата, чему се они веома одлучно противе. Како би зауставили даљи развој такве ситуације у њиховој земљи, прибегли су бруталном третману Фалун Гонг практиканата, што јесте сузбило тај покрет у Кини, али је истовремено у великој мери нашкодило њеном угледу.

Раније оптуживана за узимање органа од затвореника - сада и од практиканата Фалун Гонга, Кина није успела да на један - рекле бисмо аутентичан и правно-чињенично објективан начин, оповргне такве оптужбе, већ су оне остале да висе у ваздуху као сталан подсетник како живот и рад у комунистичкој Кини могу бити веома неизвесна и трагична авантура.

Католицима такав развој ситуације у Кини чак и погодује, јер сваки напредак ка бољем и квалитетнијем животу грађана Кине, за њих је очигледан и болан пораз. Но, изгледа да кинеско руководство није у пуној мери разумело игру која стоји иза покрета Фалун Гонг, већ је на недужне и голоруке практиканте Фалун Гонга реаговала бруталном силом и мучењима. Такав однос према било коме недопустив је, а нарочито је недопустив према грађанима о чијем добру и напретку имају задатак да се брину.

Кинеско руководство то није схватило, и у складу са законима који владају у Универзуму, аутоматски су генерисали Дармички одговор који је већ започео са својим дејством. Какве ће промене такав један одговор узроковати тешко је предвидети унапред, али је сигурно да ће он бити усмерен ка носиоцима власти у Кини, који су одговорни за мучења и убиства недужних практиканата Фалун Гонга.

У нади да смо вам овим каналисањем додатно појасниле стварност у коју сте уроњени, и коју проживљавате из дана у дан, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и брз опоравак од повреде, у Црној Гори.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

20 април 19-те године еона Водолије - Подгорица/Црна Гора