28      
О ИНЦЕСТУ КОД КАТОЛИКА И МУСЛИМАНА

Тешко је сакрити нешто од вас Оливере:), зар не?

Јесте, инцест је веома честа појава код католика и муслимана.

За многе ово може звучати помало шокантно, но, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум уверавамо вас да је потпуно истинита. Никада до сада - значи од када Универзум постоји, ништа што смо ми изнели у смислу информације није било у супротности са Истином, јер нам то не би дозволила природа наше свести. Стога, колико год да вам ова информација делује шокантно, будите сигурни да је она 100% истинита.

Говорити о инцесту, нарочито када су у питању припадници веће групе људи - у овом случају католици и муслимани, сасвим сигурно није пријатна и уобичајена тема, но, чини нам се да постоји једна врста неопходности да се и она обради у вашој јавности.

Све што има везе са сексом и сексуалним активностима одувек је представљало на неки начин "уско грло" ваше цивилизације. Сетите се само колико је у прошлости побијено људу - углавном жена, због сујеверног страха од њихових "женских моћи", од чињенице да је женска сексуалност доминантија, тј. издржљивија и виталнија од мушке. Не могавши да ову биолошку чињеницу прихвате на један разуман начин, Моћници тог доба - углавном свештеници и монаси разних демонских секти-религија, свој бес и мржњу према женама испољавали су на један крајње бруталан и нељудски начин - њиховим смакнућима.

Ову епизоду из историје злочинâ ваше врсте, наводимо као пример који ће вам појаснити колико далеко се ум особе или групе Моћника може пореметити и извитоперити када је сексуалност у питању. Стога када говоримо о инцесту код верника католичке и исламске цркве, постаје јасно да његов узрок - односно иницијатор, представљају свештеници и монаси ових демонских секти. Они призивањем Демонâ своје секте у ауре верника убацују Енергија Зла у виду енергетских змија, које делују на свест верника на такав начин да они осете потребу да сопствени нагон за сексуалношћу задовоље унутар сопствене породице - биолошке из које су и потекли или оне коју су сами засновали.

Још једном напомињемо да су ове информације 100% тачне, јер нам је јасно да оне на читаоце могу деловати прилично шокантно. Четири зида у чијим оквирима се одвија живот једне породице могу крити многе тајне, од којих већина и нису за ширу јавност. Оно што се дешава када нико не гледа, често је оно чега би се постидео и најокорелији криминалац на свету.

Стога ми вам саветујемо да будете у извесној мери опрезни када ступате у контакте са католицима и муслиманима, јер поремећаји који настају током инцеста имају јако негативно дејство на психу особе. То значи да она - психа особе, након инцестиозног искуства може бити поремећена на тако лош начин, да та особа након тога потпуно изгуби свесност о ономе што уобичајено називамо "моралним нормама". У таквом стању њене психе спремна је на све, што људски ум не би ни у ком другом стању свести могао да почини.

Све ово што смо рекли нема за намеру да вернике католичке и исламске цркве оптужи као једине и искључиве "кориснике инцеста", јер то не би одговарало Истини. Инцест се јавља у свим друштвима широм планете, само смо ове две демонске секте-религије издвојили као две друштвено групе у којима је његова појава најчешћа, чиме је и опасност од тако деформисаних психâ инцестиозних особа већа по оне са којима они ступају у контакт.

Ово каналисање дајемо у циљу заштите особâ које нису прошле инцестиозну везу, са надом да ће бити довољно као упозорење и заштита од оних чија је свест измењена у негативном смеру због инцестиозног искуства. Надамо се да ви нисте били изложени таквим искуствима и даће вам ово каналисање бити од користи.

Духовне Енергије Универзума

 

INCESTO, HOMOSEXUALIDAD, PEDOFILIA - CAUSAS Y CONSECUENCIAS
О МРЕЖИ ХОМОСЕКСУАЛАЦА И ПЕДОФИЛА МЕЂУ ДЕМОНИСТИМА, ГЕСТАПО-АГЕНТИМА И ПОЛИТИЧАРИМА
О КЛАСИФИКАЦИЈИ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА
О ГЕНЕРИСАЊУ ХОМОСЕКСУАЛАЦА
О СВРСИ МАНИПУЛИСАЊА ХОМОСЕКСУАЛИЗМОМ
О ХОМОСЕКСУАЛНИМ ИМПЛАНТИМА
О ХОМОСЕКСУАЛНОЈ ЦРНОЈ МАГИЈИ И УВЕЋАЊУ ЛИЧНЕ МОЋИ
УЛОГА СЕКСУАЛНОСТИ У ПРОЈЕКТУ НАЦИСТИЧКОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА
О ИНЦЕСТУ КОД КАТОЛИКА И МУСЛИМАНА
О ХОМОСЕКСУАЛЦИМА ИЗ КАТОЛИЧКЕ ЦРКВЕ
О НЕЧЕМУ О ЧЕМУ ЋЕТЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ...
О УТИЦАЈУ СЕКСУАЛНОГ ИДЕНТИТЕТА НА СТРУКТУРУ СВЕСТИ
О ХОМОФОБИЈИ 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

02 март 17-те године ере Водолије - Београд/Србија