28    
КАКО СРБИЈАНЦИ УБИЈАЈУ СВОЈУ НАЦИЈУ

("Један србијански Гестапо-агент и лик на штакама, синоћ су са нама на окретници седмице у Устаничкој играли једну од њихових представа, па...")

Оливере, нажалост оно што је требало да се одигра у Црној Гори - да то буде ваша нова животна дестинација, није се одиграло на прави начин. Разлог за то је у мешању са стране - мислимо на мешање од стране Србијанаца код црногорских власти како би вам се ускратио боравак у Црној Гори, односно како би вам се онемогућило да вам се у Црној Гори одобри азил.

Овим чином Србијанци су додатно закомпликовали и отежали своју карму и тиме довели у питање даљи опстанак своје нације. До сада смо више пута јавно говорили, молили и упозоравали србијанске Моћнике на њихово понашање спрам вас, но то нажалост није дало никаквог ефекта. Као да у њиховим главама - мислимо на главе србијанских Моћника, пребива вакум у коме не може да се одржи никакав облик живота.

Но шта је ту је, свако је одговоран за свој живот и Моћники који држе конце власти у својим земљама представници су воље дотичног народа. То значи да оно што раде, раде "у име и за рачун" читавог народа, те ће се последице њиховог чињења у кармичком смислу одразити на читав народ. Неке кармичке последице захтевају време и одређене друштвено-историјске прилике, док се друге могу испољити готово тренутно. Ово "готово тренутно" у временским периодима који важе у Универзуму значи "за неколико година".

Стога, једноставно речено морате имати стрпљења и мира као што сте их имали до сада, јер су ствари које требају да се одиграју "за неколико година" већ покренуте и одигравају се на енергетским плановима. За то време - док не заживе, ви наставите са каналисањима и упућивањем молби за исцељење људске врсте, јер се то показало као веома ефикасно.

Србијанци пак попут Титаника на коме се путници веселе и пију иду ка својој судбини, која ће бити у складу са њиховим поступцима према беспомоћнима.

До тада, поздрављамо вас Оливере.

Духовне Енергије Универзума


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

18 јануар 17-те године ере Водолије - Београд/Србија