289    
О "КУНДАЛИНИЈУ" И ДУХОВНОМ РАЗВОЈУ

Оливере, видимо да вас интересује улога "Кундалинија" - односно енергије која се налази у "сапетом" стању у пределу нижег абдомена, у процесу развоја духовнe свести. Како ви током вашег духовног развоја нисте доживели никакво опажање деловања ових енергија са правом сте закључили да је у питању још један од митова генерисаних од стране Католичке цркве, са намером да Духовне Трагаоце усмери на погрешан пут.

Наиме, многи Духовни Трагаоци свој духовни развој заснивају на информацијама до којих су дошли преко књига и сајтова са интернета. Но, оно са чиме нажалост нису упознати, јесте да су ти сајтови и књиге контролисани и моделовани од стране одељењȃ која постоје у оквиру католичког(их) Гестапоа, са циљeм, тј. наменом да у што је могуће већој мери саботирају покрет духовности. Ово се може обавити на њима знаним безброј начинȃ, од којих се (нај)успешни(ји)м показало погрешно усмерење, односно форсирање мита о Кундалини енергији, као енергији која ће Духовним Трагаоцима омогућити улазак у Просветљење.

Како на Западу због деловања католичке цркве - односно њене Инквизиције, не постоје јавно доступни методи, тј. приступи духовном развоју које бисмо ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум препознале позитивним и ефикасним у развојном смислу, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум Оливере, замолиле бисмо вас да ово каналисање поставите на два форума на којима сте учествовали док вас ми нисмо замолиле да то више не чините, како бисмо вас поштеделе и сачувале од нападȃ и излива мржње спрам вас. Ови напади и изливи мржње потицали су од свештеника, монаха и монахиња Србијанске Православне Цркве, као и од агената србијанског Гестапоа који "дежурају" на свим форумам на српском, односно србијанском језику.

Ви наравно не морате учествовати у дискусији о теми о којој говоримо, јер ће објављиање овог каналисања многима са форума који су упознати са оним чиме се бавите бити довољно да схвате у какву су их замку демонисти из католичке цркве увукли. Тиме ће стећи могућност да изнова размисле о свему и покушају да своје духовне импулсе усмере у правцу који ће их водити развоју своје духовне свести.

У нади да ће у томе успети поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и вашу жељу да Духовним Трагаоцима појасните све замке и странпутице које их чекају на путу духовног развоја.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

09 април 18-те године еона Водолије - Београд/Србија