287   
О ИСЦЕЉЕЊУ ДУХОВНИХ ТРАГАОЦА

Оливере, хтели бисмо да каналишемо нешто што ће помоћи Духовним трагаоцима да боље разумеју стварност у коју су уроњени и коју из дана у дан проживљавају.

Наиме, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум желеле бисмо да искористимо ово каналисање како бисмо појасниле област духовног развоја која привлачи - кажемо, односно истичемо реч "привлачи", многе Духовне Трагаоце. Јесте Оливере :), у питању је област духовног исцељења

Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум свуда смо и у свему, што значи да су нам познати сви проблеми које ви - Деца Земље, имате током ваших живота-инкарнација. Ти проблеми различитих су природȃ, интензитета испољавања и дужине трајања, но, оно што је заједничко за све њих јесте да сви они спречавају вас - Децу Земље, да се развијате и остварујете Сврхе Живота ваших текућих инкарнација.

Ово је посебно проблематично када су у питању узнапредовали Духовни Трагаоци, односно Деца Земље која су у великој мери развила своју свест и која стога повремено и спонтано осећају импулсе своје Душе. Како су ти импулси веома важни за њихов даљи духовни развој, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум заинтересоване смо - истичемо ово "заинтересоване смо", да се поменутим Духовним Трагаоцима помогне у смислу исцељења насталих поремећаја, какве год природе да су.

Њихово исцење - мислимо на Духовне Трагаоце, изузетно је важно за укупан развој Деце Земље, јер су Духовни Трагаоци носиоци крупних промена у срединама у којима живе, баве се радом и ванинституционалним активностима. То не значи да су они утицајни као што сду то Моћници, већ да својим идејма и ентузијазмом на неки начин представљају генераторе позитивности за све са којима ступе у додир. Да би се тај ентузијазам одржао и ако је могуће проширио на што је могуће већи број Деце Земље, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум желеле бисмо да вас замолимо Оливере да поред молби за развој Духовних Трагаоца које већ упућујете, додате и следећу молбу:

"Молимо Духовне Енергије Универзума за исцељење свих врста поремећаја и болести код Духовних Трагаоца на планети Земљи"

и ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум учинићемо све што је до нас да вам изађемо у сусрет.

Морамо рећи да наша дејства нису тренутна, те стога Духовни Трагаоци који читају ово каналисање не требају очективати чуда - чуда у смислу да ћемо ми уместо њих "одрадити" већину тога што је неопходно како бисте напредовали у развоју своје духовне свести. Но и поред тога наша помоће драгоцена је, јер ће вам она уклонити све оне поремећаје и болести са којима иначе не бисте знали како да се изборите и ослободите их се. Захваљаујући томе моћи ћете да се препустите вођству своје Душе, која ће тада моћи да на што је могуће ефикаснији начин делује на вашу свест у развојном смислу.

На претходно описани начин ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, ваше Душе и Оливер "боримо се :)" да вам помогнемо да се прикључите "фронту духовности" чија је сврха заштита, очување, развој и напредак Развојних Свести Душȃ које се развијате на планети Земљи и Универзума у целини.

Ово је било каналисање о исцељењу Духовних Трагаоца од поремећаја и болести разних врста, чиме завршавамо контакт са вама Оливере овом приликом.

Поздрављамо вас Децо Земље, а посебно поздрављамо вас Оливере који се бринете о Духовним Трагаоцима на један нежан, али упоран начин.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

06 април 18-те године еона Водолије - Београд/Србија