286   
О ИМИТАТОРИМА ДУХОВНОСТИ

Може Оливере, овом приликом говорићемо о ономе што може представљати проблем Духовним Трагаоцима током њиховог пута на пољу духовног развоја.

Наиме, ви сте се Оливере бавили размишљањем о теми која је проблематична и то пре свега из разлога што је веома тешко говорити о њој, а да се то не доживи као једна врста критике или злонамерности. За оне који покушавају да схвате о чему желимо да каналишемо овом приликом, можемо рећи да је тема: "духовни учитељи".

Ово "духовни учитељи" намерно смо ставили под знацима навода како бисмо нагласили разлику између правих духовних учитеља и оних који их имитирају на разне начине, и са различитим степеном успеха. Но, коликогод да је неко добар имитатор он на тај начин не може постићи дугорочне резултате, јер се већ након неколико година у његовој/њеној представи/наступу појаве пукотине. Ове пукотине нису видљиве ширем делу Духовних Трагаоца, али ће један део њих веома лако уочити све недостатке и једну врсту празнине која се временом може осетити у наступу имитаторв.

Све ово говоримо из разлога што имитатори веома негативно утичу на покрет духовности, с обзиром да га својим имитацијама изнутра разарају и поништавају. Због тога велики број Духовних Трагаоца почиње да сумња у то чиме се баве - духовним развојем, као и у импулсе своје Душе које повремено - у неким случајевима и често, осећају.

Наравно да иза читаве ове приче стоје демонско-црномагијске секте које ви зовете "религијама", а да све то на практичном нивоу одраде Гестапои. Имитатори пак нису ту изгредни играчи, већ већина њих свесно прихвате улогу и органичења која су им предочена и наметнута од стране демониста и Гестапоа.
За њих је пак од животне важности да зауставе и уруше покрет духовности у својој држави - шире гледано и на читавој планети Земљи, јер и поред ограничености своје свести - или баш због ње, они интуитивно знају да развој духовности на планети представља претњу њиховој демонско-нацистичкој сили. Из тог разлога - као и због привилегија, богатства и моћи које уживају, одлучни су да по сваку цену не дозволе развој духовности на територији коју контролишу и на којој спроводе своју моћ.

Како се услед тога свест људске врсте спонтано спуста и укорењује на физичко-емоционалном нивоу, то у перспективи спречава њен развој на свим нивоима људског постојања, чиме се смањује и број Духовних Трагаоца који су успели да досегну Просветљење. А без Просветљења ваш боравак на планети Земљи губи свој смисао, јер тада постајете једна врста "енергетских оваца" које енергијама мржње и зла хране Демоне, и шире гледано Контрауниверзум.

А Контрауниверзум из века у век све више јача и шири своју моћ не само на планети Земљи, већ и широм Универзума. Чему то води ми вам нећемо сугерисати, јер сте сасвим сигурно довољно зрели да то и сами схватите.

Поздрављамо вас Децо Земље, а поздрављамо и вас Оливере, који се трудите да Духовним Трагаоцима појасните стварност у коју су уроњени и коју из дана удан проживљавају.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

25 март 18-те године еона Водлоије - Београд/Србија