284   
О ЗАШТИТИ ДУХОВНИХ ТРАГАОЦА ТОКОМ НАРЕДНИХ ИНКАРНАЦИЈА

Оливере, желели бисмо да каналишемо о нечему што је помало необично, необично као тема за каналисање о духовнисти и духовном, али што веома позитивно утиче на свест Духовних Трагаоца и Духовника. Видимо да ви Оливере не наслућујете о чему је реч :) и на неки начин то је добро. Зашто, схватићете када завршимо са овим каналисањем...
 
Дакле, драги Духовни Трагаоци и Духовници, сигурни смо да вам је јасно да смо до сада каналисали велики број текстова у којима смо вам на један јасан, објективан и разумљив начин појаснили многе ствари које се тичу духовности и духовног развоја. Пре тога само је Љубиша успео да на физички план планете Земље "материјализује" - да се тако изразимо, знањâ и информације о духовном и духовности које смо му ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, преносиле у стању дубоке медитације.
 
Оливер је пак мало "другачија прича" од Љубише, јер он прима поруке од нас - Духовних Енергија Универзума које прожимамо читав Универзум док борави у стању "обичне дневне свести". То значи да њему није потребно стање дубоке медитације како би остварио контакт са нама. Како ми имамо сталан и јасан увид у све његове импулсе и мисаоне процесе, онда када проценимо да његова размишљања о одређеној теми имају значај по развој Духовних Трагаоца, тада иницирамо контакт са њим и започнемо са каналисањем одговарајућих духовних знањâ и информација.
 
Ово је за нас "лагодан систем" - да се тако изразимо, јер не захтева неке посебне услове у смислу стања свести.
 
Сигурно сте се запитали чему води ова прича о Оливеровом начину каналисања порука, па како вас не бисмо држали у неизвесности прећи ћемо на ствар. Наиме, многи Духовни Трагаоци имају дар успостављања комуникације са духовним свестима - мислимо пре свега на њихову сопствену Душу, што је добра основа за успостављање контакта са нама - Духовним Енергијама Универзума које прожимaмо читав Универзум. "Проблем" - да га тако назовемо, је у томе што тај контакт морамо иницирати ми - не Духовни Трагаоци, када њихова свест у вибраторном смислу досегне вредност од 0,15 херца. Ово вам је свакако већ познато, јер је Љубиша често говорио о томе. Но, оно што не знате, јесте начин на који је могуће досегнути тај ниво развоја свести.
 
"Али, знамо" - помислићете, "довољно је да се препустимо вођству наше Душе и она ће из медитације у медитацију исцелити енергетске поремећаје у аури и енергетским органима-структурама, очистити емоционалне трауме, обрисати Его и на тај начин нашу свест довести,тј. спустити на ниво од 0,15 херца".
 
Ваш одговор је свакако тачан, но, морамо приметити да је и поред великог броја медитаната који практикују Медитацију Душе, тек њих неколико успело да досегне ниво вибрација свести од 0,15 херца. То даље значи да постоји нешто у свести медитантата што их спречава да напредују у Медитацији Душе. То нешто јесте ваш Его, драги медитанти.
 
"Ох, па то већ знамо" - рећи ћете, "већ сте каналисали о Егу као препреци у духовном развоју".
 
Јесте, каналисали смо, али од тих каналисања не видимо много користи, зар не?
 
Изгледа да је многим медитантима веома тешко да се препусте вођству своје Душе, јер одвајањем од Ега губе јак и стабилан ослонац у животу. Ово "јак и стабилан" немојте схватити буквално, с обзиром да Его често осцилира и губи снагу. То је више израз који би требао да опише вашу везаност за такав један Его, као врсту, тј. облик спознаје и доживљаја света који вас окружује и у који сте уроњени. Без њега та спознаја нестаје и ви бивате изложени празнини ума, када је спознаја ваше стварности у питању.
 
Е , па уколико је ваша свест довољно развијена у мисаоном смислу - у смислу развоја разумности код вас, такво једно стање неће вам бити непријатно, нити ће код вас изазвати појаву страха. Уколико пак није развијена на пољу разумности, тада ћете осетити страх од одвајања, тј. развезаности од свог Ега.
 
Елем, да бисте превазишли то стање потребне су десетине и десетине животâ које ћете провести у развоју разума, тј. разумности код вас, што са собом носи ризик од прикупљања негативних кармичких догађаја током тих живота-инкарнација. Да би се опасност од тога умањила, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум спремне смо да вам помогнемо у смислу ваше заштите током тих живота. То даље значи да ћемо будно и стално пратити ваш развој током наредних инкарнација, са жељом да вам се увек када вам је то потребено нађемо при руци.
 
Ово "нађемо при руци" не значи да ћемо се ми активно мешати у ваше будуће животе-инкарнације, већ да ћемо на један готово невидљив начин - невидљив за вас, утицати на вас у оним тренуцима вашег живота који могу бити прилично болни и неугодни по вас. На тај начин успећемо да вас заштитимо од стварања јаких негативних траума и животних ставова, који би вашу свест током тих живота-инкарнација "закуцали" за Нижи ниво Емоционалног Плана. Да се то не би десило вама - Духовним Трагоацима, довољно је да нам упутите следећу молбу, која гласи:
 
"Молимо Духовне Енергије Универзума да нас заштите од негативних енергија и реакција током свих наших наредних инкарнација"
 
и ми ћемо урадити све што је до нас да вам изађемо у сусрет.
 
Морамо напоменути да наша заштита неће бити апсолутна - нити је то могуће, већ ће вам увек када будете на линији "граничног случаја" помоћи да не паднете у негативно стање свести. На тај начин бићете у могућности да свој развој усмерите ка развоју позитивних елемената ваше свести, што ће вас из живота у живот водити успостављању везе са вашом Душом и нама - Духовним Енергијама Универзума које прожимамо читав Универзум.
 
Ово је било каналисање о заштити Духовних Трагаоца током наредних инкарнација, чиме завршавамо контакт са вама Оливере овом приликом.
 
Поздрављамо вас Децо Земље, а поздрављамо и вас Оливере, који сте стабилан и јак канал духовности на Физичком плану планете Земље.
 
Духовне Енергије Универзума

 
СЛИЧНО:
- О ПРЕПРЕКАМА КОЈЕ СЕ ЈАВЉАЈУ ТОКОМ ДУХОВНОГ РАЗВОЈА — ОД ЉУБИШЕ
- О ЗАУСТАВЉАЊУ ТОКА ЕГА
- О ПРОМЕНАМА У СВЕСТИ ПОЈЕДИНАЦА И ДРУШТАВА


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.
 
09 март 18-те године еона Водолије - Београд/Србија