281    
О ДЕЛОВАЊУ ДЕМОНА НА ЉУДСКУ ВРСТУ

Оливере, можемо вам каналисати додатна појашњења о Демонима, уколико сте довољно одморни да будете у стању да правилно каналишете нашу поруку.

Па да почнемо: Демони су енергије-свести зла које је генерисао Контрауниверзум. Из тог разлога Демони не могу бити уништени од стране нас - Духовних Енергија Универзума које прожимамо читав Универзум, јер бисмо тиме нарушили Слободну Вољу Контрауниверзума. Како је Контрауниверзум настао спојем енергија антиматерије и енергија које су у том тренутку биле на веома ниском степену развоја - дакле двеју енергија које је генерисао Универзум из спектра својих енергија*, те енергије,тј. Контрауниверзум, јесу самобитне енергије. Из тог разлога ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум не можемо нарушити његову Слободну Вољу.

А Контрауниверзум је користећи своју Слободну Вољу генерисао Демоне, као основне енергије-свести које ће својим деловањем зауставити или нарушити духовни развој свести које се развијају у Универзуму. То значи да од стране Контрауниверзума нисте угрожени само ви - Развојне Свести Душа које се развијате кроз врсту хомо сапиенс на планети Земљи, већ сви облици свести који постоје у Универзуму, а на које он - Контрауниверзум, може деловати директно или индиректно преко Демона и других енергија зла. Све ово прилично озбиљно утиче на стање свести у Универзуму које бисмо назвали негативним, јер је Контрауниверзум једна врста жаришта зла које делује на "ткиво" читавог Универзума.

Е сад Оливере, ваше размишљање тицало се пре свега Демона, који имају јако негативно деловање на вашу врсту. Та негативна деловања разних су врста и облика, што би превазишло тему овог каналисања, те их из тог разлога нећемо помињати овом приликом. Довољно ће бити да вам скренемо пажњу на чињеницу да се од Демона не можете сакрити и побећи, јер они обитавају на Нижем Емоционалном Плану и Вишем Физичком,тј. Животном Плану. Са та два плана - односно поднивоа, делују на појединце, али и на читаве групе, организације, па и нације.

Начина деловања Демона има више, најопаснији од свих јесу демонско-црномагијске секте које ви називате "религијама". О њима смо доста тога каналисали током протеклих година и чини нам се да вам је све јасно када су те секте у питању. Уколико пак појединци и поред тога - схватања праве природе и сврхе религија, и даље наставе да им припадају и упражњавају њихове демонско-црномагијске ритуале, ми ту ништа не можемо, јер је то израз Слободне Воље тих особа.

Они пак који су користећи разум(ност) склопили делиће слагалице који су им недостајали, имат ће критички став према њима, што значи да ће водити рачуна да не подпадну под поље утицаја тих секти. Наравно да сигурног места нема, јер Гестапои раде у симбиози са поменутим демонско-црномагијским сектама, што значи да као Хуманиста, Слободњак, Духовни Трагаоц или Духовник веома лако можете постати мета њиховог злостављања, па чак и убиства.

Јесте, колико год да духовност и медитација за Духовне Трагаоце представљају једну врсту личног хобија и облик унутрашње потраге за собом, због развоја свести који исправни духовни развој/медитација носи са собом, демонисти се осећају угрожено, чиме аутоматски постајете објекат њихове мржње и злостављања.

Током векова велики број Духовних Трагаоца брутално је ликвидиран, а духовни покрети колико год да су били наивни, уништени су и затрти до непрепознатљивости. Две главне одлике Демона су агресивност и зло, и те две одлике можете веома лако уочити код демониста, како у њиховим реакцијама и поступцима, тако и у одлукама и злочинима који произилазе из њих. Што је више патње и зла на планети Земљи, то је свест људске врсте чвршће "закована" за Нижи Емоционални Ниво, који је ниво на коме су енергије готово 90% негативне. Виши Емоционални Ниво је позитиван, али је чињеница да је у овом тренутку развоја свести људске врсте веома мали број људи стабилно укорењен на њему. Обично се веома брзо са њега спусте на Нижи Емоционални Ниво, што је - рекли смо већ, ниво негативних енергија и реакција.

Оливере, што се Демона тиче ситуација такође није добра, јер њих може уништити само беба пронађена у житу. О томе смо већ говорили пар пута**, тако да ту не можемо додати ништа ново. Ми - Духовне Енерегије Универзума које прожимамо читав Универзум не можемо деловати на њих, деловати у смислу њиховог уништења, али можемо деловати заштитно у случају када су у питању напади Демона на Духовне Трагаоце и Духовнике који су под нашом директном заштитом. То се десило када сте ви Оливере и група Духовника и напредних Духовних Трагаоца били нападнути од Демона који је чувао Капију Зла, кроз коју су Демони прелазили са Нижег Емоционалног Нивоа на Виши Физички Ниво,тј Животни Ниво. Ви сте ту Капију Зла затварали, а Демон који вас је напао био је заустављен од стране нас једном врстом мреже коју не може раскинути никаква зла сила или магија, и у таквом - полухибернисаном стању, остаће вечно.

Из тог разлога - наше заштите, и Демони су постали на известан начин опрезни када буду замољени од стране свештеника, монаха и монахиња тих демонско-црномагијских секти да нападну и обузму неког Духовног Трагаоца. Када су Духовници у питању тада то ни у ком случају не долази у обзир, јер им је очигледно - визуелно очигледно, да је та особа досегла ниво Кристализације Свести, те да јој они ни на који начин не могу наудити.

Све што смо до сада рекли о Демонима представљају информације које не само што су истините, већ су то информације које имају велику - рекли бисмо пресудну вредност за разумевање стварности онакве каква она заиста јесте. У супротном, ваша свест биће заузета сналажењем у мору догађаја чије узроке не разумете, али чије негативне последице и те како осећате на својим животима. Како би се то негативно деловање на ваше животе барем мало умањило, помоћи ће вам и ово каналисање које управо завршавамо.

Поздрављамо вас Децо Земље, а поздрављамо и вас Оливере који се - видимо то, борите за право да наставите са својим духовним развојем и помоћи Духовним Трагаоцима.

Духовне Енергије Универзума


1. РЕЛИГИЈЕ И ДЕМОНИ
2. О РЕЛИГИЈАМА КАО ДЕМОНИСКИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА
3. СВЕТО ДЕМОНСКО ЗЛАТО
4. О ДЕМОНСКОЈ ПРИРОДИ РЕЛИГИЈА
5. ГДЕ СЕ ХРАНЕ ДЕМОНИ 
6. О ДЕМОНИЗАЦИЈИ СВЕШТЕНИКА И МОНАХА ВАШИХ РЕЛИГИЈА
7.  ПИРАМИДИМА И ДЕМОНИМА
8. О УНИШТЕЊУ ДЕМОНА
9. О ПОСЕДНУТОСТИ ОД СТРАНЕ ДЕМОНА
10. ИСТИНА О ДЕМОНИМА
11. О ДЕЛОВАЊУ ДЕМОНА НА ЉУДСКУ ВРСТУ
12. О УСПЕШНОМ УНИШТЕЊУ ДЕМОНА ФИЗИЧКОГ ПЛАНА 
13. О ЖРТВОВАЊУ ПРАСИЋА ДЕМОНИМА
14. ИСТИНА О СВЕТОЈ ПЕТКИ
15. О ИСТЕРИВАЊУ ДЕМОНА, ЕНЕРГИЈА ЗЛА И МЕДУЗА ИЗ СВЕШТЕНИКА, МОНАХА И МОНАХИЊА СРБИЈАНСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ
16. САВЕТИ ДЕМОНА СВЕШТЕНИЦИМА И МОНАСИМА

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

18 фебруар 18-те године еона Водолије - Београд/Србија