280  
О ВАЖНОСТИ ДУШЕ

Оливере, овом приликом можемо каналисати нешто више података о Души, јер видимо да је то тема која те интересује. Па да почнемо: Душа представља свест која је настала интервенцијом самог Универзума, што значи да има веома важну улогу у његовом постојању и функционисању. Та улога има много испољавања, при чему је најважније оно да је Душа давалац Ембриона Свести* од кога настаје Развојна Свест Душе. Стога, без ње не би био могућ настанак и функционисање људске врсте, односно Развојних Свести Душа које се развијате кроз врсту хомо сапиенс, током протеклих 8.000 година.

Душа је бесмртна, она се не реинкарнира и не постоји могућност да се на неки начин повреди или уништи, јер је њен ниво егзистенције Духовни план, план који је изван опсега деловања Демона, Енергија Зла, црне магије... и других негативних облика деловања на човека. Из тог разлога од изузетне важности је обнова везе са сопственом Душом, чак иако немате интересовања ка духовном развоју. Деловање енергија ваше Душе изузетно су позитивна и исцељујућа, чиме читаво ваше биће добија сплет јаких исцељујућих енергија, које побољшавају опште стање организма и свести.

Зато је важност Душе у животу човека невероватно битна, јер сте тек тада на неки начин комплетно функционални и животно правилно усмерени. Без контакта са Душом већина људи не прати и не живи Сврху Живота своје текуће инкарнације, већ живи замисли и животе који су јој наметнути од стране других. Обновом везе са Душом све то нестаје, а живот особе добија на квалитету и аутентичности који су јединствени за сваког човека понаособ.

Све ово о чему смо говорили у претхдоном делу каналисања познато је челницима демонско-црномагијских секти које управљају светом и већином држава, па из тог разлога они спроводе активан прогон свих Духовника који би да Духовне Трагаоце и јавност упозају са важношћу Душе по живот сваког од њих. Упркос њима, известан напредак у откривању Истине о значају Душе постигнут је и то захваљаујући пре свега вама Оливере и Љубиши.

Вас двојица каналисали сте доста текстова који појашњавају и истичу значај Душе по функционисање и духовни развој човека. Захваљујући томе Духовни Трагаоци могу веома лако и сигурно свој духовни развој усмерити ка остваривању контакта са сопственом Душом, јер је тај чин препознат као основа духовног развоја који се остварује путем Медитације Душе.

Уместо визуализација и разних нејасних ритуала, пут духовног развоја показао се као веома једноставан, незахтеван и прав, пре свега јер је то пут духовног развоја који је лишен учешћа вашег Ега. Све што треба да урадите јесте да вашу Душу замолите за исцељњење и она - ваша Душа, аутоматски ће вам одговорити исцељујуће-развојним деловањем, које укључује и постепено брисање вашег Ега. На тај начин - готово неприметно, напредоваћете у развоју своје духове свести, што ће водити вашем уласку у Просветљење. Тада остварујете јединство са свиме што постоји у Универзуму и добијате могућност да Кристализацијом Свести материјализујете Просветење достигавши ниво Духовника. Након тога даље нема, већ тада као неко ко је завршио циклус рађања и умирања на Нижим Плановима делујете у циљу помоћи и развоја читаве људске врсте.

Зато је знање о Души веома важно и због те важности демонисти ће се трудити да га униште, и да вас врате на ниво сулудих послушних верника тих демонско-црномагијских секти. Да ли ће у томе и успети, понајвише зависи од вас који управо читате ове редове.

Поздрављамо вас Децо Земље, а поздрављамо и вас Оливере који сте и даље усмерени ка помоћи свим Духовним Трагаоцима на планети Земљи.

Духовне Енергије Универзума                                                                                                              


- УЛОГА ДУШÂ У УНИВЕРЗУМУ
- О ВАЖНОСТИ ДУШЕ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

04 фебруар 18-те године еона Водолије - Београд/Србија