27     
О СРБИЈАНЦИМА КАО УБИЦАМА ЉУДСКОСТИ

Рекли смо вам Оливере - односно, нисмо вам директно рекли, али сте из каналисања о њима могли схватити да су Србијанци народ код кога има добрих и позитивних особина, али да су они на један посебно суров и демонизован начин развили енерије зла на тако висок ниво, да ћете тако нешто тешко сусрести код других народа.

Стога, јасно вам је да они неће стати док вас не убију и то не на неки брз и хуман начин - да су то хтели урадили би одавно, већ ће вас мрцварити мало по мало, уживајући у вашој патњи све док не исцеде и последњи атом живота из вас. Будите уверени да је ово што смо вам рекли потпуно тачно.

Е сад, ви имате две могућности:

- да и даље останете тамо где тренутно спавате у картонима и да сваког наредног дана чекате неку нову врсту понижења и злостављања, или

- опција број два вам је да сутра ујутру рано, чим се пробудите спакујете своје ствари и упутите се у правцу Црне Горе. Путовање ка вашем новом боравишту неће вам протећи глатко и лако, али ћете ипак стићи у ваш нови дом. Црна Гора јесте мала и људи су помало пргави, али тамо и даље влада дух људскости и достојанства.

Немојте да вам буде непријатно што по трећи пут молите за азил - таква вам је животна ситуација и ту нема поговора. Нико не воли да напуста крај у коме је рођен или где је живео деценијама - мислимо на вас Оливере, но, "нужда не пита" - каже пословица. Ви само будите смирени и отворени као што сте то и до сада били, и уколико у црногорцима има ма и мало саосећања спрам вас, они ће вам изаћи у сусрет.

Знајте да је Црна Гора мала и да се за пар сати с краја на крај зна све о свакоме. Тако ће се и глас о вама проширити Црном Гором, те ће они који могу позитивно утицати на ваш живот и рад бити позвани - односно, осетиће се позваним да вам помогну. Ви у тим тренуцима гледајте да на све што се буде дешавало реагујете опуштено - у смислу да је све у реду и да ви немате никавих посебних захтева, те ће се на тај начин створити услови да напокон започенете да се бавите духовним исцељујућим каналисањем.

Име града нећемо навести ни овога пута, но ви добро знате који је град у питању, те у складу са тиме гледајте да организујете свој живот. Знате да смо вам све што се тиче услова духовног исцељења појаснили у каналисању: "Предлог Закона о духовним исцелитељима", тако да ту не бисмо имали нешто посебно да додамо. Једино за шта нам се чини да треба да обратите пажњу, јесте да се чувате провокатора Србијанске Православне Цркве којих у Црној Гори има доста. Они ће бити ради да вам чине зло и да вас провоцирају, а како ћете избећи њихове нападе, то остављамо вама да одлучите.

У сваком случају, јасно вам је да сте дошли у период живота када ће се код вас десити крупне промене и те промене колико год да су грубе, означаваће нови и бољи животни период. То не значи да ће он бити без трзавица, већ да ћете током њега успети да се на неки начин афирмишете као духовни исцелитељ. То ће вам сасвим сигурно помоћи у смислу даљег презентовања каналисања, јер ће један број Духовних Трагаоца у њима препознати титраје Духовног Плана. Тада гледајте да што је могуће боље пренесете оно чему смо вас подучили и тиме ћете успешно организовати групу која ће бити довољно духовно развијена да настави са вашим радом, када се укаже потреба за тиме.

Ето, чини нам се да смо вам овим рекли све што је било најважније - везано за ваш живот и активности, а на вама је да то сада спроведете у живот.

Поздрављамо вас Оливере.

Духовне Енергије Универзума


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

09. децембар 16-те године ере Водолије - Београд/Србија